1495
-
#175 pff...
Közlöm h. nálam a bétateszt indítófile-ja crc-error-os. -
#174 Én nem bétázok engem már e ademó is meggyőzőtt. -
lamadou #173 Nekem nem nagyon akar lejönni a File Planetről. Nem tudtok valami mást ftp-t ahol fent van? -
#172 Szal megnyugodhattok, a betaban tutira van képlopási lehetőség, hiszen a készítők érdeke, hogy tudj képet lopni ha valami bugot találsz. Képlopás nélkül nem sokat érne a betateszt. -
#171 Ezzel a progival tudtok gamekből videót és képeket is kilopni miközben játszotok vele:Fraps -
#170 Én jelentkeztem, és elkezdtem tölteni, de aztán olvastam, hogy multiplayer beta, ahhoz meg nincs kedvem... -
#169 print screen
:)
nem hiszem, hogy letiltanák. -
#168 vmi jo screenlopó progit tudsz?
nem tom vmelyik gombbal lehet-e majd képet csórni. -
#167 ok.
'akko várom a jelentést.
:) -
#166 nincs, ez az egy volt EUs. -
#165 úgyértem hazai ftp. -
#164 Ez csak teszt. Szal csak 1-féle van, nem tom milyen. -
#163 magyar nincs is ??
elvégre hazai fejlesztés. -
#162 Ha sikeresen lejön, ígérem még holnap megnézem milyen. -
#161 van egy olyan szerver ami UK. Az volt legközelebb földrajzilag, de majdnem mindegy sztem, ennél is egy órát kellett várnom h. elinduljon. -
#160 én nem jelentkeztem.
honnan töltöd ? -
#159 Ja és state-hoz beírtam h. Hungary. -
#158 Egyenlőre semmi, úgy 4-5 óra alatt talán lejön.
Egy exe file az egész.
Másnak nem engedi tölteni? -
#157 vmi olyasmi.
txt van mellette ? -
#156 Mármint shot kell majd belőle? -
#155 várom a képeket. -
#154 Már töltöm lefele...
Majdnem 500 mega. -
#153 Elindult az Armies of Exigo Betája,itt lehet jelentkezni:Armies of Exigo Beta -
#152 "Armies of Exigo megjelenés + dobozkép !
Oszlik a köd az Armies of Exigo premierje körül: a magyar Black Hole Games remek fantasy RTS-e kis hazánkban október huszonkettedikén (ha jól látom a naptárt, akkor pénteki nap) fog megjelenni - ennek megfelelően az előrendelések október huszonegyedikén lezárulnak. A megjelenési időponttal párhuzamosan befutott a játék végleges dobozterve is - érdemes vetni rá egy pillantást, szerintünk piszok jól néz ki.
Nem ismered az Exigot? Próbáld ki a nemrég megjelent single player demót, töltsd le a játék hangulatos introját - az egyjátékos demó végignyomása már csak azért is javallott, mert a hírek szerint hamarosan egy jófajta multiplayer demonstrációt is kézhez kapunk."
by 576.hu -
#151 RENGETEG ÚJ KÉPET TALÁLTOK ITT. -
#150 Armies of Exigo: Tűzvihar
Sogun, 13:37 - Játék: RTS
(Gamers Hell) Gyönyörűszép képekkel bővült a magyar fejlesztésű Armies of Exigo weboldal. Az Electronic Arts gondozásában megjelenő fantasy RTS-ben a mélysötét lényeivel, sötét elfekkel és 'anti-paladinekkel' (fallen knight) nyomulhatunk. Rajtuk kívül még az emberlovagok, elfek és varázslók, valamint a bestiák, tehát ogrék, trollok és gyíkfajzatok irányíthatók. A komoly hangvételű dark-fantasy stílust képviselő tömeghent-mészár játékban föld alatti barlangokon keresztül hátba támadhatjuk a felszínen gyanútlanul herregő ellenfelet. Baj csak akkor van, ha az ellenség a földmélyét kihasználva megkerüli védővonalainkat. Ez esetben még mindig felrobbanthatjuk a bázisunkhoz vezető hidakat, majd rettenetes erejű csatamágusainkkal tűz, jég és villámvihart zúdíthatunk a haláljelölt ellenségre.
Multiplayer módok: Melee, King of the Hill, Mission, és Free-for-all. Az Exigo érdekessége, hogy a Battle Mageshez hasonlóan kegyetlen durva artifaktokat nyomhatunk karaktereink markába, így elképesztő mértékben megnöveljük pusztító erejüket.
Fejlesztő: Black Hole Entertainment (Budapest)
Kiadó: EA
Megjelenés: kora ősszel
info:Hardwired
További nyolc képet nézzétek meg az oldalon. -
Lemming #149 Köszönöm, de nem kell sajnálni. :)
Ebben élek mióta megszülettem, megszoktam. -
Sir IvanHoe #148 Azert varjuk meg a veglegest! Jo lesz ez! -
#147 A memória teleszemetelés szerintem is igaz. Másrészt ha nem magyarok keze lenne benne, akkor a többség szvsz nagyívben lesz@rná mint felejtős klón. Ettől függetlenül egynek elmegy... -
#146 A családi hátteredet őszintén sajnálom, csak amit mondtam. -
steweee #145 nem lehet benne közelíteni/távolítani? csak egyfajta látótávolság van, nincs zoom? egyébként sztem kár eröltetni ilyen típusú játékoknál a 3d-t, nekem a rajzolt is tökéletesen megfelelt, a gép is jobban bírja a sok egységet.ha a warcraft 3ban nem olyan gagyin mozogtak volna az egységek ahogy, akkor sokat játszottam volna vele, így csak tetszett és töröltem is megnézése után -
Lemming #144 Persze. Elég nehéz volt számomra normálon.
VAgy csak nem voltam elememben... de több frankó támadásomból is fejvesztett menekülés lett. :) -
#143 Két flémelés között mindenki. -
#142 Demóval játszott valaki? -
Lemming #141 EGészen véletlenül ugyan abban a cipőben vagyok, csak az enyém szorosabb is mert nagyfaterom súlyos beteg, anyámék váltak, sok számlát én fizettem... mindezek tetejébe most munka nélkül vagyok mert kifutott a meló amit csináltam, erre a nyárra vége a szezonnak.
Ráadásul volt olyan szerencsém, hogy egy biztosra ígért álommelót egy nagykutya nyálas fattya kapjon meg helyettem, azért nem ugrálok én sem tömött zsebekkel.
Meglehetősen középszerű gépem van, örülök ha évente jut annyi hogy 1-2 alkatrészt cserélhessek.
De nem is pampogok ha nem megy valami.
Ez a különbség.
Úgyhogy jogosan jár a pofám... olyan stílusban amit a nemes ellenfél megenged magának... egy parasztnak hiába is magyaráznál latinul, úgysem értené nem igaz? -
#140 AoE=Age os Empires? -
#139 Pofád max. neked van, egyáltalán nem beszélt arról, hogy sux az akinek nem veszi meg anyuci/apuci. Arról van szó, hogy nem kell egy 2004 novemberében megjelenő játék augusztusi (tehát _nem_ kész) demója alapján szarozni sem a játékot, sem a kódereket, és nem az a válasz arra amit Cat mondott (teljesen jogosan) hogy "na a kurva anyád".
magus: ha szerinted ez a fórum színvonala, akkor nagyon sajnállak.
És az, hogy a D3 ilyenolyan cfg-vel megy a gépeden, nem tudom miért jelenti bármit is, egyrészt nem hiszem hogy 1024-ben megy, másrészt nyilván az AoE-t is fel lehetne gyorsítani egy konzollal, ha lenne (nyilván van is). -
Dr DeViLKiNG #138 lehet, hogy nem mindenkit lát el apuci anyuci zsével... és amint látod itt még javában csak diákok vannak, és ha ők nyáron el is mennek melózni, akkor se az lesz nekik az első, hogy gépet vegyenek (a másik, hogy nem is jönne ki belőle).
én például egyetem mellett dolgozok folyamatosan, és így fog kijönni az, hogy talán jövő év elejére lesz meg új gép... igaz akkor ultrabrutál lesz (hidd el kurvaszar ugy élni a mai világban, hogy minden egyes forintért kidolgozod a beled (szakma nélkül, meg még azzal is), és nem apuci-anyuci tol mindenhova.
talán ha te is ilyen helyzetben lennél, nem járna ennyire a pofád -
#137 Ha!
Nekem a refi 1.6 XP+ , 512 ddram es Gf3 ti200 -as kartyaval jobban ment a Doom 3 high-on es 1024-en mint a mostanival ami 2.8 -as :)))))) -
Lemming #136 A low-end a géped illeti.
De tényleg nem vitázok, mert senkit nem akarok megváltani.. puffogj nyugodtan és átkozd a kódereket, addig mi majd jókat játszunk vele...