1495
-
#215 hardwireden. -
Chaos Mad #214 nem jelent még meg? már tesztet is olvastam volna rola, meg egypár helyen fenn van 11990ft-os áron. -
#213 Hol olvastad? -
#212 2 hónapot eltolták a megjelenést.
most, februárra igérik. -
bandia #211 Fasza, köszi, akkor veszek egy naptárat, és remegő kézzel húzkodni fogom a napokat -
Sir IvanHoe #210 Megjelenes Magyarorszagon : DEcEMBER 2. -
troc #209 nagyon bejött a multi demó! mindenképpen érdemes kipróbálni. -
#208 legyen már :) -
Dr DeViLKiNG #207 swine se volt rossz, ig1 -
Wing Rockling #206 Soha nem dicsértem még magyar játékot, de ez kúva jó :) -
#205 nézte valaki a multi demot? -
bandia #204 Mikor jön srácok? Már remegek, hogy játszhassam vele. Nem vagyok egy nagy gémer, de ez a játék megfogott. Az intro, meg a demó tyűűűű:) -
#203 Szép az, hidd el. Ha ugyanúgy nézne ki az AoE mitn a WC3, viszont sokkal jobb lenne a játszhatóság mint most, akkor inkáb bazt választanám. :) -
Dr DeViLKiNG #202 na bazze... te aztán annyit értesz hozzá... -
antijedi #201 szép? bazz te se láttál még szépet..., már amikor kijött akor se volt szép..., szvsz wc2 sokkal szebb nála... :)
mellesleg tény hogy nem a grafika a legfontosabb de wc3 többiben mégjobbna leszerepelt elődeihez képest :P -
Dr DeViLKiNG #200 és ez a "legfontosabb" egy játéknál, a grafika...
amúgy meg w3 grafikája igen szép a korához képest... -
antijedi #199 -
#198 nem:) -
antijedi #197 lol :DDD -
#196 igen :PPP -
antijedi #195 miéertt a wc3 kockaemereivel lehet azonosulni? :PPP -
#194 A helyzet, hogy a multi amivel játszottál csak beta verzió, szóval abból ne sok következtetést vonj le. -
#193 Ez nem lesz riválisa a Warcraft 3-nak, ez már akkor sikeres lesz, ha 2 hónap múlva a késve érkező magyar kiadáson kívűl egyetlenegy ember még fog vele játszani... nehogy rivális... -
#192 Húúú, emberek, játszottam párat ezzel a multi-demoval. Nem kell neki ram, nekem 512 van, 6 játékossal az teljesen elég. De nem is ez a baj, ennél rosszabb hangeffektusokat életemben nem hallottam, amikor bázis támadás van, az egyszerűen minősíthatetlen, ilyen pocsék hanghatások ninsenek is! Pedig itt vannak... az empire-vagy-human vagy melyik fajnak az unitportréi azok kritikán aluliak, annyira unszimpatikus minden pofa, hogy nincs az az élő ember, aki ezekkel azonosulni tud és szívesen irányítgatja őket. Az easy AI azonnal támad, természetesen ki lehet védeni, de kényelmes, grafikában gyönyörködős, fejlesztéseket végignézős játékmenetre senki ne gondoljon, egy fejvesztett, kaotikus rohangálás, utángyártás versengés lesz az egész, azt kell gyártani, ami a cursor útjába esik milisecondum alatt, különben vége. Pontozás 5-ös listán= 2. A Warcraftnak ez az árnyéka fölé sem tud némi fényt vetni sajnos. -
#191 Ez volt már... -
#190 450 mega, és állítólag nagyon sok ram kell, 2nél több ember esetén. -
#189 MP demo
aki kiprobálja, írhatna pár sort ... -
#188 Pont ez az, a wc3 is késett pár évet, gondolom azért, hogy kiegyensúlyozzák a játékot. És ez a folyamat még a megjelenés után is folytatódott. Ebből látszik, hogy nagyon nehéz 2-nél több fajt kiegyensúlyozni, akár évekbe is telhet. -
Dr DeViLKiNG #187 jah, de a kezdésnél nem volt ilyen, hogy tier1 kinyirja tier3 karit...
meg blizz nagyrészt csak bugot javít... a patchek elhanyagolható része csak balance :)) -
#186 végül is a blizzardnak is évekbe telt a wc3-al... :))) -
Dr DeViLKiNG #185 de csak singleben... multit képtelenek normális balanszba hozni... :( -
#184 Szerintem nem fogsz csalodni benne mert nagyon jó kis game lesz ez. -
Chaos Mad #183 már sokat hallottam erröl a játékrol, megláttam a demot és már szedem is! ki is probálom minnyá csak szeggye mááá le! :) -
Dr DeViLKiNG #182 belemerültem az emberekbe (empire) is, és az a helyzet, hogy nekik jól meg vannak csinálva az ikonok ^^
viszont az rettentően nagy hiba, hogy a varázslatokat nincs idő elnyomni...
egyébként nagyon inbalanced még a game (priest olyan gyorsan gyógyít, hogy csak lestem ^^), meg tier3 as egységeket szétütik a tier1 esek...
ez nem csak nekem tünt fel, és forumon nyomatják ezeket ^^ -
#181 Ezeket szerintem a fejlesztőknek kéne megírnod, ha már bétatesztre jelentkeztél. :)))) -
Dr DeViLKiNG #180 nna, most hogy jól beleéltem magam a closed betába, kis vélemény:
Grafikailag a multi mapok nekem nagyon üresnek tünnek, meg felépítésileg se az igaziak
játékmenetet illetően rettentően hasonlít az scre (nagyon pozitiv :)), de a rengeteg fejlesztés ikon nagyon elrontja... valahogy össze kéne fogni öket (3 fejlesztés belefér 1 ikonba (ugyanugy ahogy a fegyver upba). a masik ilyen negativum, az hogy az emberek noha nagyot sebeznek, az energiájuk lóf*sz... pillanatok alatt behal egy egész sereg
hangokról nemtok beszélni, mert éppen be van szarva 5.1 em...
a netes chat/kreálás rendszer se rossz(a war3-as nagyon idegesítő dolgok itt nincsenek(pl. custom game keresésénél/kreálásánál ugyanúgy látni a chatet), viszont az elrendezésen lehetne javítani
most így hirtelen más nem jut eszembe, majd később -
#179 Vmi hír? ...v. már a fullot nyomjátok? :D -
#178 na szép ...
most mi lesz ?
kuka ? -
#177 Nincs húzva semmi. -
#176 Attól is lehet, hogy esetleg húzva van a memcsid és/vagy procid.