1495
-
#255 ½Külföldi piacra csinálták oszt a sok köcsög amerikai azt se tudja, hogy hol van Magyarország.½.....Mé hol van amerika?
-
#254 Nekem meg az tetszik hogy leköt, nemis csúnya,föld alatt és felett is tolhatunk. -
#253 Olyan 40 perc játék után azt kell mondanom jó kis játékot raktak össze különösen tetszik az a féreg faj olyanok mint a zergek.
Tényleg olyan mint a Starcraft Warcraft köntösben. -
#252 Nekem a demoban különösen a kameramozgás tetszett. Valahogy "lendületet" visz a játékba, hogy a kamera is "bedől" kicsit. -
#251 De elleszünk (elleszek) vele az tuti. -
#250 Külföldi piacra csinálták oszt a sok köcsög amerikai azt se tudja, hogy hol van Magyarország. -
Alblink #249 Na en leszedtem az elso benyomasok:a demo nemigen tetszet,de ez igen,van magyar felirat ami sokat dob rajta,meg 256ramal is normalisan megy a game,jo menu,hangulatos a jatek,szerintem jo kis game ez.de persze a lotr:tbfme varom igazan,szerintem a 2-kozul az lesz a befuto game de majd meglatjuk. -
#248 Nem fog valoban.
Nagyon igeretesnek indult, de aztan szep lassan ellaposodott. -
Herkulles #247 Bármilyen szomorú, annak ellenére hogy magyar játék nem lesz benne magyar szinkron, mivel főleg a külföldi piacra csinálták, a másik hogy aki megakarja venni igy is megvesz szinkron/felirat nélkűl, tehát sokat spóroltak ezen, ennek ellenére hiába szép dolog hogy magyar játék, őket is csak a profit érdekli, illetve a kiadót. -
#246 hát a multi teszt az nekem nagyn bejött. szép gyors grafika jo irányitás inteligens ai jo egységek.
mondjuk az igez hogy olyan az egész mintha starcraftoznék warcraft köntösben, de pont ettöl tetszik. -
#245 Asszondják nem egy nagy durr a játék, kijött valami test pár hónapja és az nagyon NEM volt meggyőző, pedig Magyar és azt szeretném ha tarolna, de ez nem fog... -
#244 Na bumm most látom csak hogy le vagyok maradva :)) -
#243 Kirakták a suprnova.orgra :)))) Ezt vártam mióta! Éljen a SuprNova -
#242 Magyar feliratozás van benne? -
Alblink #241 Ha lejott valakinek tesek irni a teszteket hogy mien. -
Alblink #240 Amugy ez rpg/rts kategoria,hogy ponositsak -
#239 ftp-m en má régóta de én nem szeretem a stratégiát :( -
Chaos Mad #238 már warezen is fennt van. -
#237 Torrent link. -
#236 RELOADED -
#235 Ki törte fel melyik team?
Remélem mihamarabb felkerül oldalakra. -
#234 Armies of Exigo (c) EA Games
12/2004 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: SD3
2 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG
Üßß ÜßßÜ ÜßÜßÜ Üßß ß ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßßÜ Üß
ßßßßßßßßßßßßßßßß Ű ß² Űßß² Ű ² ²ß Ü Ű Ű ² ²ß Ű ² ßßßŰ ßßßßßßßßßßßßßßßß
ßß ß ß ß ßßßß ß ß ß ßß ßß
Worlds collide in Armies of Exigo, a fantasy RTS where the boundaries of the
battlefield are broken and war is waged both above and below the ground.
This game takes strategy to new depths as elves, beasts, knights, and
creatures of the darkness are locked in an epic battle for survival.
ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Ű Ű ² ßßßŰ Ű Ü Űßß² Ű Ű Ű ² Ű ² Ű Ü ²ß Ü ßßßŰ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß
1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game, when prompted for a serial enter one of the following:
4. Copy over the cracked executable located in the crack dir on CD1
5. Play the game.
-
[SiX] Boci #233 Allitolag Dec 10. a megjelenes Europaban.
Az amcsik mar nyomjak:
AOX Legacy -
#232 Én nem állítottam h. csinálnak hozzá. :D -
Dns5000 #231 ez nem jelenti azt, hogy csinalnak hozza magyar hangot, az egy csomo plusz koltseg, lehet hogy nem is adnak el annyit itthon, hogy megerje. -
#230 Hogy tuti lesz benne magyar szinkron? -
#229 Most mi is a kérdés? :) -
#228 De lesz benne mert én ugy halottam hogy csak a feliratok lesznek magyarok?? -
#227 Milyen szinkronhangról beszélsz? Ezt eleve magyarok csinálták.
Nézd meg mondjuk az Imperium Galaktikát... -
Fatalterror #226 Szerintem inkább legyen csak feliratos a game ugyanis a szinkronhangokat az esetek 99%-ban elcseszik -
#225 HW van egy csomó faxa kép.
-
#224 Ha jól vagyok felhomályosítva, akkor magyar nyelvű felirat lesz (csak). Ha ez így van, akkor gondolom az USA verzió is tartalmazza ezt. Én arra leszek kiváncsi, hogy itthon is kapható lesze-e.
Bár örülnék neki, ha rosszul tévednék és audio ügyileg is magyar lenne.... -
Alblink #223 En inkabb megvarom a warez nevu amuletett. -
#222 En addig meg sem szerzem amig nem lesz magyar. Fax kivan hogy magyar fejlesztesu es lehet nem is lesz magyarul :( -
#221 Hmm... és itt is lesz vmikor magyar nyelven? Ha igen, mikortól? -
#220 Armies of Exigo a boltokban
PC - Játék: RTS
(Worthplaying) Az Electronic Arts főmágusa ma bejelentést tett a tornya elé gyűlt kiabáló tömegnek, hogy az Armies of Exigo magyar fejlesztésű realtime stratégiai játék megrohamozta a boltokat. Valószínűleg az Orkok el is foglalták a pultokat, ezért ha valaki bemegy játékboltba, viseljen a fején sisakot, mert könnyen eltalálhatja egy eltévedt tűzlabda! Nem is beszélve a Fallen szörnyek fenyegető sziszegéséről. A Bestiák gonosz mágiájától pedig kizárólag csak egy Armies of Exigo játékdoboz védelmező kisugárzása óvja meg az embereket, szóval ajánlott mindenképpen beszerezni egy négyszögletes, nagy doboz alakú amulettet! -
#219 Ha tényleg tetszik majd, kell eredetiben magyarul. -
#218 2 szörny bemutató videóhoz vezet. -
#217 Ez mindjárt jobban hangzik. -
#216 Armies of Exigo ARANY!
Birdy, 19:32 - Játék: RTS
(BluesNews) Némi halogatást követően a Nexus után egy másik világszínvonalú magyar fejlesztésű stratégiai játék is becsapódik a játékpiacra, ugyanis a EA bejelentése szerint elkészült az ARMIES OF EXIGO! Drukkoljunk, hogy a Black Hole-nak sikerüljön az áttörés és ezzel is tovább öregbítse a magyar fejlesztők hírnevet. A gyönyörűszép 3D grafikával megáldott és világverő renderelt animációkkal fűszerezett RTS november 30-án kerül az üzletekbe.
info:Hardwired