39
-
Xboxman #39 Xtendert és a többi chippet is forrasztani kell! -
AtisH #38 Ismerve a mai tendenciát, nagy valószínűséggel a lézerfej csatlakozóval van ellátva. Tehát kell szerezni egy garos gépet, fejet átteni és irány a szervíz. Utána vissza az egész. Ez csak 1 5let.;-) -
AtisH #26 Hogy kicsit visszatérjek a cikkhez...
Szerintem ha a MS ilyen elszántan küzd, hogy ne lehessen másolt cuccokat futtatni az XBox-on, akkor tk. saját magával b****k ki. Valszeg a PS-nek is az egyik előnye, hogy átalakítható volt, ezáltal többen vették meg. Tény és való, hogy a másolt progikon sokat lehet behozni a gép árából.
A fejekről meg csak annyit, hogy sokat kell játszani (másolt cd-kről), így még a garanciális idő alatt lesz a fejcsere.:-))) -
BaliHB #21 Ki a **** akar az X-BOX-on játszani?
Kell nyomni ár egy linuxot (bár ahhoz is kell egy kis hekk, de nyárfele, már meglesznek az első X-Box-os linux-ok), aztán mivel az x-boy-ban van 60ezerért kb 100ezer forintnyi hárdver, ezért olyan simán lehet majd rajta mp3-azni, meg videót nézni (divx videókat tv-n), hogy öröm lesz!!! -
Supergamer_real #20 Anastacia... hagy csak ez remenytelen... ez van amikor a forumozok 3/4-e 15 even aluli (akinek nem inge...).
De en tisztelem, hogy lega;abb megprogbalod. -
#19 Mondjuk úgy,hogy azért mégsem olyan szar a védelem a PS2-ben......Nem véletlenül mennek tönkre a fejek... -
#10 ez hulyeseg! Haver a PS2-jet csak minosegi CDR-ekkel hasznalta es tonkre is baszodott a fej - ennyit errol...
PyRex -
#6 "Az Xbox nem kerül a szoftverkalózok karmaiba" ahogy ezt elolvastam beugrott "Dehogynem" :) A másik dolog meg az hogy a múltkor olvastam asszem hogy a TOP20 as listána XBOX játékok a 18 és 20 helyen vannak. Szóval kicsi az érdeklődés (még a Game Cube ra is nagyobb) Aki meg megveszi a "Picipuha" konzolt az vesz hozzá játékot is, Én ugyan nem bízok Windowsban bárki bármit mond! :) -
#3 A lemezek másolásvédelmét ezidáig csak néhány hackercsoportnak sikerült feltörnie - nem elég? :) -
Supergamer_real #2 A valameyik kulfoldi site olyasmit irt, hogy ez valojaban nem akadalyoz meg semmit.De valoszinu, hogy az Xbot jatekok masolasahoz nagyobb akadalyt jelent, hogy a DVD irok meg mindig nem szeleskorben elterjedtek.De ami kesik nem mulik:)