90
  • Vass Gábor
    De a hossza mekkora?
  • Esrohnoil
    Van hozzá magyar szinkron is. :)
  • Vass Gábor
    Rájöttem hogy hol van vége a pályának, nagyon bejött ez a játék, milyen hosszú?
  • Dahmer213
    Nagyon szeretem ezt a játékot, idén nyáron rengeteget játszottam vele de az utolsó pályát még sosem vittem végig
  • gabor22
    mellesleg aki nem jön rá a pályák lényegére (pl.: 8. pálya 1. szakasz amikor burokban van a key) arról nem a fejlesztők tehetnek én például továbbmentem ahhoz a részhez ahol kell és szinte 1ből rájöttem h mit kell csinálni
  • gabor22
    8szor kód nélkül és kábé 3-4szer kóddal
  • gabor22
    má több mint 10szer végigvittem és naon rohattttt jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :) imádom
  • Laura13ezer
    bizony bizony. én még csak most kezdtem el kipörgetni.
  • KM
    Te jó ég!
  • kidlacee
    Nekem tetszett.Elvoltam vele egy darabig.Szerintem eléggé a végén a voltam,mert egy űrbázisra jutottam.Ott elakadtam,aztán abbahagytam.De tetszik.
  • Aborg
    o jatek, de a nyolcadik epizodban a masodik level az urbazison valahogy annyira hibas hogy nem tudom megcsinalni. Ot darab laborba kell bemenni, de csak az elso ajtaja nyitott. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a kettes labor. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a harmas labor. Odamegyek a harmashoz de nem nyilt ki. Gondolom ujrajatszom az egesz szintet, hatha hiba. Na de akkor meg mar a kettes labor se nyilt ki!
    Nektek nem csinalta? Esetleg jotekony hatasu patch van valahol?
  • mutánsláb
    Duke Nukem 1 nagyon poén volt... rózsaszín ruhás rambó írja a kis robotokat meg enerdzsájzer nyuszikat :)
  • gift
    Na jó, azért akkorát nem csalódtam. Csak Mario Bros. feelingem támadt. :)))))
  • gift
    Nekem csak a kamerakezeléssel és a kevés poligonszámmal van bajom. Egyébként kb 10 percet jáccottam vele összesen, de csalódnom kellett!
  • liquid
    A Forevert elég nehéz lesz megszerezned, ha sikerült, szólj, nekem is kell... :-)
    Amúgy ez sem FPS, olvasd el a cikket. :-)
  • pascal
    Mijen kár ugyebár. Ez egy igazi játék! A hőskort idézi, és ez jó. Amúgy szerencsére nem jött senki azzal hogy ez "nem is igazi duke mert platform" mert azt aztán lehordatm volna :D Jó kis gém. Hangulatos, Élvezetes, Kellően nehéz. Tetszik!
  • liquid
    Látom nem mindenkinek bejövős a game... :-)
  • sztavrosz
    Szerintem pedig ez nem más, mint primitív, ócska, gagyesz, fosság, ha nem Duke Nukemnek hívták volna a game-t senkit nem érdekelne!!!
  • KIP
    arra jó volt hogy az unatkozó gémerek elüssék vele az időt... egyébként felejthető mint minden más platformgama
  • Supergamer_real
    "Remélem nem az amire gondolok. "

pedig pontosan az....
  • Yfel
    Nem igazan erdekelt a jatek de a cikk stilusa annyira tetszett, hogy vegig kellett olvasnom :))) Most lehet, hogy a jatekot is kiprobalom :)
  • silanor
    Nem, az a DNForever, ami majd soha nem jelenik meg. Ez izzig verig platform es ezt tudni is lehetett.
  • Árnyvadász
    Inkább a GTA3-at nyomtad volna végig Liquid... DD/DDD Duke szarság... Valóban ehh...
  • silanor
    Jah es nekem nagyob bejott jatek. Mondjuk az, hogy vegig jatszottam, ezt nagyon jol mutatja :)
  • tomcs
    igen, annak idejen a dn kb ugyanez le7ett, mas kerdes hogy 3d akkor meg nem igazan volt jatek celra, de hat halad a kor. ez 1ertelmuen 1 nosztalgiacucc. hogy zon belul milyen nem tudom, majd elvalik ha lesz idom kiprobalni

ui: akit nem erdekel AZ MI A FASZNAK OLVASSA EL A CIKKET ES POFAZIK A FORUMBAN? :DDDDDDD
  • NeoMaN
    kiraly!
  • Troll
    Ide vele nekem!
    Annakidején nagy jó dolog volt egy kis deszmeccs a Duke-kal, most is jó lesz ezzel egy kis irtás :-)))
  • silanor
    Lehet lama vagyok, de volt mikor nem tudtam mit kell csinalni. A vege fele van egy red key ami egy energia burok mogott van es nem vettem eszre, hogy azt szet lehet loni, ugyhogy emiatt vegig rohangaltam a palyat kiutat keresve.
  • Efreet
    A játékból szinte teljesen hiányzik a "francba, itt most mi a fenét kell csinálni"- faktor.
    sajna mostanság szinte mindegyik játékból hiányzik.
    (viszont egy nagyon állat kifejezés, Liquid: gratz érte!)
  • Sephi
    Ehh :)