90
-
#90 De a hossza mekkora? -
#89 Van hozzá magyar szinkron is. :) -
#88 Rájöttem hogy hol van vége a pályának, nagyon bejött ez a játék, milyen hosszú? -
Dahmer213 #87 Nagyon szeretem ezt a játékot, idén nyáron rengeteget játszottam vele de az utolsó pályát még sosem vittem végig -
gabor22 #86 mellesleg aki nem jön rá a pályák lényegére (pl.: 8. pálya 1. szakasz amikor burokban van a key) arról nem a fejlesztők tehetnek én például továbbmentem ahhoz a részhez ahol kell és szinte 1ből rájöttem h mit kell csinálni -
gabor22 #85 8szor kód nélkül és kábé 3-4szer kóddal -
gabor22 #84 má több mint 10szer végigvittem és naon rohattttt jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :) imádom -
Laura13ezer #83 bizony bizony. én még csak most kezdtem el kipörgetni. -
#70 Te jó ég! -
kidlacee #60 Nekem tetszett.Elvoltam vele egy darabig.Szerintem eléggé a végén a voltam,mert egy űrbázisra jutottam.Ott elakadtam,aztán abbahagytam.De tetszik. -
#54 o jatek, de a nyolcadik epizodban a masodik level az urbazison valahogy annyira hibas hogy nem tudom megcsinalni. Ot darab laborba kell bemenni, de csak az elso ajtaja nyitott. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a kettes labor. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a harmas labor. Odamegyek a harmashoz de nem nyilt ki. Gondolom ujrajatszom az egesz szintet, hatha hiba. Na de akkor meg mar a kettes labor se nyilt ki!
Nektek nem csinalta? Esetleg jotekony hatasu patch van valahol? -
mutánsláb #52 Duke Nukem 1 nagyon poén volt... rózsaszín ruhás rambó írja a kis robotokat meg enerdzsájzer nyuszikat :) -
gift #50 Na jó, azért akkorát nem csalódtam. Csak Mario Bros. feelingem támadt. :))))) -
gift #49 Nekem csak a kamerakezeléssel és a kevés poligonszámmal van bajom. Egyébként kb 10 percet jáccottam vele összesen, de csalódnom kellett! -
#46 A Forevert elég nehéz lesz megszerezned, ha sikerült, szólj, nekem is kell... :-)
Amúgy ez sem FPS, olvasd el a cikket. :-) -
#43 Mijen kár ugyebár. Ez egy igazi játék! A hőskort idézi, és ez jó. Amúgy szerencsére nem jött senki azzal hogy ez "nem is igazi duke mert platform" mert azt aztán lehordatm volna :D Jó kis gém. Hangulatos, Élvezetes, Kellően nehéz. Tetszik! -
#42 Látom nem mindenkinek bejövős a game... :-) -
sztavrosz #39 Szerintem pedig ez nem más, mint primitív, ócska, gagyesz, fosság, ha nem Duke Nukemnek hívták volna a game-t senkit nem érdekelne!!! -
#29 arra jó volt hogy az unatkozó gémerek elüssék vele az időt... egyébként felejthető mint minden más platformgama -
Supergamer_real #25 "Remélem nem az amire gondolok. "
pedig pontosan az.... -
Yfel #21 Nem igazan erdekelt a jatek de a cikk stilusa annyira tetszett, hogy vegig kellett olvasnom :))) Most lehet, hogy a jatekot is kiprobalom :) -
#19 Nem, az a DNForever, ami majd soha nem jelenik meg. Ez izzig verig platform es ezt tudni is lehetett. -
Árnyvadász #16 Inkább a GTA3-at nyomtad volna végig Liquid... DD/DDD Duke szarság... Valóban ehh... -
#15 Jah es nekem nagyob bejott jatek. Mondjuk az, hogy vegig jatszottam, ezt nagyon jol mutatja :) -
tomcs #14 igen, annak idejen a dn kb ugyanez le7ett, mas kerdes hogy 3d akkor meg nem igazan volt jatek celra, de hat halad a kor. ez 1ertelmuen 1 nosztalgiacucc. hogy zon belul milyen nem tudom, majd elvalik ha lesz idom kiprobalni
ui: akit nem erdekel AZ MI A FASZNAK OLVASSA EL A CIKKET ES POFAZIK A FORUMBAN? :DDDDDDD -
#13 kiraly! -
#12 Ide vele nekem!
Annakidején nagy jó dolog volt egy kis deszmeccs a Duke-kal, most is jó lesz ezzel egy kis irtás :-))) -
#5 Lehet lama vagyok, de volt mikor nem tudtam mit kell csinalni. A vege fele van egy red key ami egy energia burok mogott van es nem vettem eszre, hogy azt szet lehet loni, ugyhogy emiatt vegig rohangaltam a palyat kiutat keresve. -
#2 A játékból szinte teljesen hiányzik a "francba, itt most mi a fenét kell csinálni"- faktor.
sajna mostanság szinte mindegyik játékból hiányzik.
(viszont egy nagyon állat kifejezés, Liquid: gratz érte!) -
#1 Ehh :)