34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • MuERTe
  • MuERTe
    www.stalker-game.com
  • DOGMAN
    A tényekkel szemben nemigen álom a dolog
  • G. Joe
    álmodozunk? :D
  • DOGMAN
    2003-végére (mit végére, közepére) már 20 ezer forintos lesz a legnagyobb Gef4 is.
    Hhehheehh
  • G. Joe
    GF4 TI 4600 alatt nem is érdemes probálkozni
  • DOGMAN
    rejtélyes gonosz=idegenek :)))

remélem
  • Garrett
    Ebben a Történetben a Stalkerek hasonló szerepet fognak betölteni mint abban a novellában, de változtatások lesznek.
    Itt nem idegenek, hanem a csernobili erőmű 2. robbanása után mutálódott dolgok után kutatnak.
    Persze az erőmű legmélyén lesz a rejtélyes gonosz akiről/amiről eddig nem seokat tudni...
  • DOGMAN
    Egy kis háttérinformáció miről is szól majd a játék sztorija:

"Arkagyij és Borisz Sztrugackij (szovjet sci-fi író testvérpár) a Stalker című Tarkovszkij-filmhez átírta a saját, Piknik a világ végén című novelláját. A Stalker (azaz nyomkereső, felhajtó...) arról szól, hogy van egy hely a Földön, ahol az oda eljutók legbensőbb kívánságai teljesülnek. A főhős az életét teszi föl arra, hogy megtalálja az(oka)t az ember(eke)t, aki(ke)t érdemes erre a titkos és veszélyes helyre elvinni, mert olyat fog(nak) kívánni, amitől helyrejön az eléggé elamortizálódott világ (akik eddig eljutottak Oda, azok méltatlanok voltak, és rosszakat kívántak).
    A Piknik a világ végén még csak arról szólt, hogy az idegenek leszálltak, majd felrobbantak, de előtte egyet s mást kipakoltak. Leszállóhelyük és környéke szigorúan titkos, lezárt és veszélyes, ennélfogva a rosszul fizetett kutatók busás mellékjövedelemre tesznek szert a Zóna különleges tárgyainak kicsempészésével és áruba bocsátásával. Közben persze az ügyetlenek és a túlbuzgók a veszélyes terepen életüket vesztik."

Én kb 20 éve (10 éves koromban) olvastam a novellát ha egy kicsit is köze lesz hozzá a játéknak, akkor le fog esni az állatok, de nagyon ám, és nem csak a grafikától...
  • Garrett

Na bazz ez kész! ez a játék SÚÚÚÚÚÚLYos lesz!
  • Garrett
    tudom :D
  • rusland
    az alapra
    csernobill meg ezek
  • Garrett
    "lásd Morrowind..." ezt nem kellett volna :D

rusi: nem hiszem hogy ukrajnarol szolna: miota rohangalnak ott mutans zombik? :D
  • Blasta
    Nem sokkal rondább az UT-sem és mégis elmegy a mai "átlag" konfigokon! (csekk UT topik ha valakit érdekel)
    Csak a nagy külső terek kezelését kell frankón megoldani és máris barón fog szaladni. lásd Morrowind...
  • spR
    A képeket elnézve bele sem merek gondolni, hogy miféle vason fog ez megmoccanni...
  • Crem
    Szerintem is kb. úgy fogunk járni mint a HALO-val... Aztán 2005-ben bejelentik, hogy készítik a PC-s változatot is...:(((
  • Garrett
    Tuti hogy bejelentkit majd hogy sorry: PS2, X-box only. De egyébként még csak egy éve fejlesztik, most körvonalazódot a történet és a engine véglegesítése.javítása befejeződött.
    Kb jövőre lesz belőle játék vAgy demo.
    De amikoet olvastam.

A STlakerek egyfajta "indian jánodsok" akik a csernobili erőműben kutatnak mindenféle mutálódott dolgok után hogy eladhassák.
    mi is ehgy stalker leszünk. Először csak kezdetleges felszereléssel lehet kutakodni később már lehet vásárolni királyabb felszerkókat.
    a környezet élő lesz. Az NPC-k bóklásznak majd. élik az életük. És nem lesznek 2x ugyanazon a helyen /ujrajáccás rox/.

A gyakorlott fps eseknek 20-30 óra játékidőt igérnek, de aki szeret majd elbóklászni, kutakodni, annak 50 óra a minimum.

Hardverigényről még nem sokat tudtak mondani.
  • Blasta
    Eddig attól rettegktem, hogy Mohaa-féle cső-hent lesz az egészből. Az olvasott infók alapján jobban fog hasonlítani a Morrowind "szabadság" játékához mint egy arcade FPS-hez és ez jooooooooo!
    Mikorgyünmá?
  • Dynamic
    Hehe.Hát igen, a pc-s játékoknak tényleg leáldozott:)
  • Garrett
    A rozsdát skubizzátok csak meg!

• Cobra11
    Király lesz. Várom már én is nagyon. Nem tudja valaki, hogy kb. mikor jelenik meg?
  • Scipio_from_HAB
    Hmm az mportalon már elég rég ki van rakva egy cikk erről...nagyon durva game...hajrá oroszok, remélem nem marad félbe a project :D
  • Lazarus
    Akkor most direkt nem mondom el mit jelent!
  • Lazarus
    Já nye gávárju páruszki!
  • FREAK
    ezt oroszul írtad? :D
  • Lazarus
    Mindenbe belefox bugzni
  • FREAK
    mondom én..... persze kíváncsi leszek, mi lesz a szokásos keleti betegsége, ami csak teszteléskor derül ki....
  • Garrett
    Az iggen csak elképzelhető.
  • Blasta
    Nekem is ennyi jött csak ki! Ez még a UT2003-at is übereli!
    Persze csak grafikai megvalósításban!
  • Garrett
    hu bazz most néztem a Hardwireden.

Röviden HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚbazzeg!
  • Blasta
    Aztajóédeskúrvaéletbe!!!!!
    Bazzeg! Ez oroszlán!
  • GregSB
    Újabb képek.

Ez a játék erősen vernni fog minden FPS-t, ha nem b@sszák el!!

• GregSB
    <ä href="http://www.hardwired.hu/index.hw#h2810">Újabb képek.

Ez a játék erősen vernni fog minden FPS-t, ha nem b@sszák el!!

• FREAK
    akarod mondani : eme MŰ?
  • Blasta
    Tehát: ...eme mü??
  • Blasta
    Egy kis háttérsztori:
    A játékot szinte biztosan Stanislaw Lem hires (nem high resolution!!!Ehe...) regénye a Stalker ihlette!
    Nincs meg valakinek eme mü.
  • FREAK
    bizony, és remélem masszívan multis lesz! :)
  • Dikkma
    Rájöttem, de egy az egyben az mportal cikkét másoltam be ide, és a videire is van link.
  • hun-ter
    elrontotta video helyett videi-t írt azt javította csak ki:)
  • Dikkma