34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#155 MEgnéztem. Virtualdubbal. pff :) -
#153 tölts le codec packet, pl. nimo vagy ace
benne lesz a jó is. -
#152 Nem tom nekem vagy 20 codec fenn van a masinán -
#151 Milyen codec játszta le ezt a kurva videot vazze????????
-
#150 sajnos nem:(( -
#149 ez megint LOL vitatkozzatok a még meg nem jelent játékokon ezaz szerintem a Mortal Kombat 9 lesz a legfaszább.:P -
#148 Ügye ez csak vicc ?? -
KennyG #147 Really Hard. egyszerűen nem tudok betelni vele. -
rusland #146 ja kurva nagy -
KennyG #145 Nagyon komoly! -
KennyG #144 Nem. :D -
#143 Még nem szedtétek le a videót?????????? -
#142 oblivion lost.. -
rusland #141 1. stalker
-
rusland #140 nemiagazan -
#139 1.DOOM III.
2.S.T.A.L.K.E.R.
JÓ A SORREND???????
-
rusland #138 mivan paksikam? -
#137 Jaja elégg ha rush berak egy fotót magárol. -
#136 jaj nem: november:( -
#135 2003 aug ha jol tudom -
rusland #134 lol :) -
#133 Egyébként elképzelhető, hogy ez egy külön balkezes emberke, és a story szempontjából így a jó. :) -
#132 SZEDJÉTEK LE A VIDEJÓT -
rusland #131 majd kijavitjak biztos -
#130 Ja hülye vagyok, tényleg balkezesek, mivel a tölténykidobó kis szar bal oldalon van. :) -
#129 Ezek mind jobbkezes fegyverek szerintem, mivel jobbkézben fogja őket. -
rusland #128 akit erdekel a game az a stalker.hu csatin gyuljon -
rusland #127 nezzetel meg a www.hardwired.hu-n nezze meg mindenki a stalekr muvit es aljuljatok -
#126 csernobili mutánsokat láthatsz eleget a Való Világban. :D -
rusland #125 nemtudni -
rusland #123 hat a csernobili mutansokrol majd csak akkor latunk valamit ha mar meglesz a game ugyanis ez lesz a meglepetes benne :) -
#121 Csernobili mutánsokra kell vadászni.... :) -
rusland #119 alig varom a februart -
#118 B@zze, há nem elment 2x?
Ja, volt valami kisérleti csúzli ami külön tartályban tartotta a lőgázt elektromosan gyújtotta és valami 200 magot tartott a tárban, de a gyakorlatban nem vált be. Na azt foghatod ahogy akarod, nem köp a képedbe semmit. -
#117 Ez bizonyos értelemben kurva nagy hiba, mivel balkezes fegyvert kizárólag rendelésre gyártanak. (az meg tuti hogy nem 1 szimpla kalasnyikovot csináltat magának valaki )
-
#116 Ez bizonyos értelemben kurva nagy hiba, mivel balkezes fegyvert kizárólag rendelésre gyártanak. (az meg tuti hogy nem 1 szimpla kalasnyikovot csináltat magának valaki )
-
#115 Ott a pont :)
Az összes fegyver balkezes (már ez is egy bug, mert nemigazán ez jellenző a fegyvergyártásra, főleg nem a mássággal toleráns oroszokra), ami azt jelenti, hogy a hüvelyeket a ember képébe veti ki. Nem véletlenül vannak a másik oldalon. Asszem írok egy levelet a srácoknak :) -
#114 Ez igaz.
De ez bizonyos értelemben nem hiba, csak balkezesre vannak megcsinálva a fegyver és jobbkezesre van állítva a game(vili?) ami azt eredményezi, hogy tükrözi a fegyvert. -
#113 A valóságban a jobb oldalt van a tűzváltó és a felhúzó. (amúgy ez 1 ak-74-es) -
rusland #112 van aknavatos AK47