34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • rusland
    2004? ez hulyeseg
    elvileg 2003 febben lesz demo
    karacsonyra meg mar boltokban lesz...
  • ÁjjLe BoBBi
    de azt azzé télleg ne hadjuk figyelmen kívül hogy napjainkban a hardver eszközök gyórsan válják egymást, és ez a folyamat csak gyorsabb lesz...mivel ez a játék 2004-re van kiírva, addigra lehet hogy az általános gépkonfig olyan erős lesz amit ma el se tudnánk képzelni...pl.: alig jött ki a 2,4-es P4 de már azt lehetett hallani hogy megkezdték a gyártását a 3.06-osnak...augusztusban vettem az 1800+ -os XP-met ami akkor azzé még elég ütős volt( nem mintha most nem lenne az) de mostanában mindenki adja el mert a 2400+ -at és stb procikat veszik...nekem egy darabig elég ebből alig fejlesztettem fel a gépet, de már kezdhetem megint. annyi pénzem meg nincs hogy egy napjaink csúcstechnologiáját képviselő gépet rakjak össze...azt meg remélem hogy minnél kisebb konfigra tudják majd optimalizálni...
  • M@TriX
    hát ja, az sem semmi. Ha tényleg minden úgy lesz, és szépen fogni futni is a gépeken, akkor nagy játék lesz...
  • rusland
    hat ilyet tudnak a keleti szlávok... :))
  • Jacek
    az enyem:)
  • M@TriX
    Ámen!
  • Dynamic
    felesleges!Majd úgy is azzal, hogy geforce 5 kell hozzá, meg 6ghz-es pentium.
  • FREAK
    hát az első videók nem ma készültek, vagyis már biztosan nem high-end kell neki
  • ÁjjLe BoBBi
    te jó éggg !!!! hát a konzol eddig is mehetett a picsába de ezután... be is linkelem nekik hagy marják magukat...:))
  • M@TriX
    hát ez tényleg nem lesz az, mondjuk érdekelne az a konfig amelyen ilyen minőségben min 30FPS-en zötyög... :)
  • M@TriX
    ha nfs-re célzol, akkor nyugodtan keress meg mailben. Ez nem az NFS topic... :)
  • Jacek
    lololo:d
  • FREAK
    hát nem egy PS2 minőség :DDDDDDD
  • FREAK
    VÉGRE!!!!!!!!!!!!!
  • Jacek

Ez a brutal nezd mar meg a falat:D
  • rusland
    lesz
  • FREAK
    lesz coop végigjátszás???
  • ÁjjLe BoBBi
    pontosan....az egyik haveromnak belinkeltem a lenti kamazos képet és nem akartaelhinni hogy ez télleg 1 játék lesz....amúgy megragadnám az alkalmat és megkérdezném hogy milyen problémák miatt nem mehet esetleg a damage addon pack ??
  • rusland
    az
  • M@TriX
    ez tényleg brutál egy játék lesz...
  • ÁjjLe BoBBi
    azzé ez se rossz :))
  • M@TriX
    Előkerült pár kép, fegyver kép is.
    S.T.A.L.K.E.R. képek

Tuti a Lada Niva és a Kamaz!!!!

• Maxxx
    http://www.elited.net/interviews/2002/stalker.shtml

legújabb cikk...

32-64 lama multiban... coopban 16...! diabloszerű rpg elemek... ...majd cserebere... > öreg, ráfizetek 5740 eurot, és adom az enyhén hengerfejes ladamat azért a már félig szétlőtt páncélosért... ;))

stb stb stb... (nagyon) brutkó lesz, (szinte) tuti...
  • Maxxx
    baz 3. lapon találtam meg a stalker fórumot...

nemá
  • Lamellus
    Uj screenshotok a hivatalos oldalon, egy uj jarmu es uj cikkek, interjuk: http://www.stalker-game.com/index_eng.html
  • rusland
    ahh dehogy bar nemlenne rosz...
  • BlaBlus
    Kulonben miko jelenik meg? Vhol azt lattam, hogy 2002 fall...
  • BlaBlus
    Amelyik jatek ilyen szep trailer -t mutat be magarol az nyugodtan hasznalhat balkezes fegyvereket :))
  • BlaBlus
    :D
  • BlaBlus
    Meg egyszer kosz :)
    Jah ugyan off, de ha mar ennel tartunk, a kedvencek koze raksz egy topic -ot ha mindig nyomon akarod kovetni vagy van egy jo keresoje, vagy itt a combo box -ban nyomogatod a kezdo betujet a keresett topic -nak, ugyanis baromi hamar el tudnak tunni...
  • TneX
    Ugyhogy fel is hozom!
  • Norbi2K
    az a hind nagyon szép benne, remélem le lehet majd szedni:) mint a madarat
  • rusland
    nem ott a pont forditva
  • TheZsenyka
    Simán elfut majd egy GeForce2-vel... (4GHz-es P4-el és 1.5GB PC1066-os RAM-al)
  • Lateof
    jah... mohaaban is ilyen nem?:) vagy nem?:))
  • G. Joe
    Engem nem zavarnak. Balkezes vagyok. lol

Egyébként is teszek rá milyen kezes puskák vannak benne, ha tényleg olyan sirály gamma lesz mint ahogy azt sejteni akarják velünk!
  • MuERTe
    Attól mert jobbkézben van még balkezesek. Ki látott már ak-t balkézzel fölhúzni? Bosszantó hiba, még jó hogy hüvelyeket nem köpköd. Bár lehet hogy ezért nem vették még észre eddig :)
  • rusland
    van egy par screen alul nezd meg
  • Lateof
    balkezes fegyverek? a tavcsore gondolsz? vagy tukorbol nezted?:))
  • MuERTe
    Veri sirályság az új videó, de engem nagyon zavarnak a balkezes fegyverek :))