34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
rusland #196 2004? ez hulyeseg
elvileg 2003 febben lesz demo
karacsonyra meg mar boltokban lesz... -
#195 de azt azzé télleg ne hadjuk figyelmen kívül hogy napjainkban a hardver eszközök gyórsan válják egymást, és ez a folyamat csak gyorsabb lesz...mivel ez a játék 2004-re van kiírva, addigra lehet hogy az általános gépkonfig olyan erős lesz amit ma el se tudnánk képzelni...pl.: alig jött ki a 2,4-es P4 de már azt lehetett hallani hogy megkezdték a gyártását a 3.06-osnak...augusztusban vettem az 1800+ -os XP-met ami akkor azzé még elég ütős volt( nem mintha most nem lenne az) de mostanában mindenki adja el mert a 2400+ -at és stb procikat veszik...nekem egy darabig elég ebből alig fejlesztettem fel a gépet, de már kezdhetem megint. annyi pénzem meg nincs hogy egy napjaink csúcstechnologiáját képviselő gépet rakjak össze...azt meg remélem hogy minnél kisebb konfigra tudják majd optimalizálni... -
#194 hát ja, az sem semmi. Ha tényleg minden úgy lesz, és szépen fogni futni is a gépeken, akkor nagy játék lesz... -
rusland #192 hat ilyet tudnak a keleti szlávok... :)) -
#191 az enyem:) -
#190 Ámen! -
#189 felesleges!Majd úgy is azzal, hogy geforce 5 kell hozzá, meg 6ghz-es pentium. -
#188 hát az első videók nem ma készültek, vagyis már biztosan nem high-end kell neki -
#187 te jó éggg !!!! hát a konzol eddig is mehetett a picsába de ezután... be is linkelem nekik hagy marják magukat...:))
-
#186 hát ez tényleg nem lesz az, mondjuk érdekelne az a konfig amelyen ilyen minőségben min 30FPS-en zötyög... :) -
#185 ha nfs-re célzol, akkor nyugodtan keress meg mailben. Ez nem az NFS topic... :) -
#184 lololo:d -
#183 hát nem egy PS2 minőség :DDDDDDD -
#182 VÉGRE!!!!!!!!!!!!! -
Ez a brutal nezd mar meg a falat:D -
rusland #180 lesz -
#179 lesz coop végigjátszás??? -
#178 pontosan....az egyik haveromnak belinkeltem a lenti kamazos képet és nem akartaelhinni hogy ez télleg 1 játék lesz....amúgy megragadnám az alkalmat és megkérdezném hogy milyen problémák miatt nem mehet esetleg a damage addon pack ?? -
rusland #177 az -
#176 ez tényleg brutál egy játék lesz... -
#175 azzé ez se rossz :)) -
#174 Előkerült pár kép, fegyver kép is.
S.T.A.L.K.E.R. képek
Tuti a Lada Niva és a Kamaz!!!!
-
Maxxx #173 http://www.elited.net/interviews/2002/stalker.shtml
legújabb cikk...
32-64 lama multiban... coopban 16...! diabloszerű rpg elemek... ...majd cserebere... > öreg, ráfizetek 5740 eurot, és adom az enyhén hengerfejes ladamat azért a már félig szétlőtt páncélosért... ;))
stb stb stb... (nagyon) brutkó lesz, (szinte) tuti... -
Maxxx #172 baz 3. lapon találtam meg a stalker fórumot...
nemá -
#171 Uj screenshotok a hivatalos oldalon, egy uj jarmu es uj cikkek, interjuk: http://www.stalker-game.com/index_eng.html -
rusland #170 ahh dehogy bar nemlenne rosz... -
BlaBlus #169 Kulonben miko jelenik meg? Vhol azt lattam, hogy 2002 fall... -
BlaBlus #168 Amelyik jatek ilyen szep trailer -t mutat be magarol az nyugodtan hasznalhat balkezes fegyvereket :)) -
BlaBlus #167 :D -
BlaBlus #166 Meg egyszer kosz :)
Jah ugyan off, de ha mar ennel tartunk, a kedvencek koze raksz egy topic -ot ha mindig nyomon akarod kovetni vagy van egy jo keresoje, vagy itt a combo box -ban nyomogatod a kezdo betujet a keresett topic -nak, ugyanis baromi hamar el tudnak tunni...
-
TneX #165 Ugyhogy fel is hozom! -
#164 az a hind nagyon szép benne, remélem le lehet majd szedni:) mint a madarat -
rusland #163 nem ott a pont forditva -
TheZsenyka #162 Simán elfut majd egy GeForce2-vel... (4GHz-es P4-el és 1.5GB PC1066-os RAM-al) -
#161 jah... mohaaban is ilyen nem?:) vagy nem?:)) -
#160 Engem nem zavarnak. Balkezes vagyok. lol
Egyébként is teszek rá milyen kezes puskák vannak benne, ha tényleg olyan sirály gamma lesz mint ahogy azt sejteni akarják velünk! -
#159 Attól mert jobbkézben van még balkezesek. Ki látott már ak-t balkézzel fölhúzni? Bosszantó hiba, még jó hogy hüvelyeket nem köpköd. Bár lehet hogy ezért nem vették még észre eddig :) -
rusland #158 van egy par screen alul nezd meg -
#157 balkezes fegyverek? a tavcsore gondolsz? vagy tukorbol nezted?:)) -
#156 Veri sirályság az új videó, de engem nagyon zavarnak a balkezes fegyverek :))