34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#242 GAMESTAR ONLINE
Késik a S.T.A.L.K.E.R.?
[2003. január 08. @ 16:25 - ZeroCool]
Német testvérlapunk szomorú információi szerint sajnos késik egy kicsit a sokak által várt S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost. Úgy tűnik ugyanis, hogy 2003 negyedik negyedévében, sőt inkább csak 2004 első negyedévében érkezik majd meg :( Úgy gondolom ez egy szempont miatt nem lesz probléma. Ekkorra már teljesen lecseng majd a Doom III láz, és sokkal nagyobb örömmel fogadhatjuk majd az új trónörököst... -
#241 Az nagy sux lenne....
Direk miatta tuningolom a masinámat... :-DDDD -
Deajka #240 Most olvastam valahol, hogy duke nukem forever szindrómában szenved!
Azt nyilatkozták, hogy ááá lehet hogy ebben az évben nem is jelenik meg. -
#239 Van valakinek bárminemü infója a megjelenésről???? -
[Walaki]D`Lair #238 Hejjj...na ez az a gáma amit jobban várok még a DOOM III-nál is....
[Duke 4Eva meg mehet a picsába...olyan tudodmit nyuszika feelingem van már tőle] -
TheZsenyka #235 Nem vagy teljesen képben:
"A Piknik a senkiföldjén" ugyan egy novella, én azonban nem erről beszélek, hanem a STALKER-ről, ami a "Piknik a senkiföldjén"-ből íródott... -
TheZsenyka #232 A könyv egy arcról szól, aki egy idegenek által meglátogatott, most a hadsereg által körbezárt és őrzött szovjet területről csempész ki nagy lóvéért cuccokat hol hivatalosan hol fű alatt. Aztán bevisz magával embereket is. Nem lövöm le a poénokat, hátha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa vagy megnézi. Könyvben persze mindíg jobb. -
TheZsenyka #231 Sok a duma...
Olvastátok a Sztrugackij tesóktól a STALKER-t?
No? You should!
(És nem Stanislaw Lem írta, mint ahogy valamelyik számtech újságban olvastam...) -
#229 screenshotokon igen -
#228 Látott már vki bármilyen szörnyikét is?? -
#227 Látott már vki bármilyen szörnyikét is?? -
#226 de végülis a lényegen nem változtat -
#225 csak a háttér festett, a közelebbi épületek és a talaj is 3dsmax -
#224 -
#223 persze a modell 3dstudio, de a háttér, meg a talaj az előtérben sima rajz-montázs -
#222 nem rjaz, 3d studio -
#221 Erröl a játékrol aza véleményem, hogy tul szép ahhoz hogy igaz legyen.
Nagyon szép képeket láttunk, és egy nyulfarknyi videot. Minden szép és jo, de ez tényleg ilyen szép? És lesz majd VGA meg CPU is alá?
Remélem tényleg ekkora durranás lesz, mive la DoomIII nem fog lekötni az infartus elöidézö hangulatával.
LEsz ebböl demo valaha? Az megmutatná, hogy mit is várhatunk. Ahhoz hogy durranás legyen kevés a szép grafika. Lássunk vmi többet is.
-
#220 a második kép nem ingame
rajzolva van, nekem megvan poszteren, tisztán látszik -
#219 Csernobil a valóságban és a játékban:
AZ alsó képen van az INGAME csernobil, nem concept art! Szkennelve van a kép, azért ratyzi a minősége. -
#218 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem jutok szóhoz az új képek láttán. Egyszerűen brutálisak. Itt a 2 legjobb:
Ingame modell! Ez a mai modell textúrázás csúcsa!
Ez pedig a mai pályatervezés csúcsa!! -
#216 Uj interju ITT! -
rusland #215 www.hardwired.hu-n szavazzatok STALKER-re
eppen 2ik most
1 DOOM3 -
#214 Majd szolok nekik hogy egy folrobbant atomeromu sugarszenyezett kornyeken viragos kertek es tancolo kislanyok is kellenek mert kulomben unalmas:DDD
Szedd le az utolso muvit es erdekes dolgok vannak benne. -
#213 draw distance???? kb. 500 méter
és én elég változatos dolgokat láttam már a különböző videókban meg képeken
640x480?? Nekem mindegy, csak nyomhassam már :D -
#212 STALKER ez mond nektek valamit:))) jovok mindig be hatha valaki irt valami jot erre duke:) -
#211 nekem meg van egy 98 as Duke nukem forever videom!!!!!!!! 33 mega az E3 on mutatták be. ÉS már ott aztt mondták hogy 99 elején kész lesz a game... Egyébként a DUke baja az hogy mindig a legujabb endzsinre akarják csinálni.
Elkezdték Q2 motorra aztán áttértek z Unrealra, aztán a Q3 motorra aztán most asszem au UT warfare re ... nem lesz ebből semmi. -
#210 En azt mondom, hogy 2003 aprilisaban fog megjelenni a duke forever, es ebben majdnem biztos is vagyok... Van tobb jele is a dolognak:) -
rusland #209 Duke aze Forever mert orokke csak kesziteni fogjak es sosem adjak ki...
en az elso DUKE4ever kepet egy 98as 576kbyet-ban lattam...
aztan 1 eve egy pcguruban lattam azokon a kepeket bemutattak hogy milyen gyonyoru hibai lesznek a jateknak...
:))))
2003... :)
-
#208 nemtom te mióta érdeklődsz ezután a játék után, de mikor én néztem még 2004-et irtak....de tök mind1 vegyük pl Duke 4Ever-t szal semmi sem biztos... -
#207 pontosan... -
#206 Teljesen lényegtelen, hogy hogyan definiálják a pályát, nem ezen volt a hangsúly... -
#205 Szerintem nincs értelme azon veszekedni, hogy 2003 tele, vagy 2004 eleje, ugyanis mind2 még messze van. Szóval ha most azt is mondják, hogy 2003. tele, attól még az lehet akár 2005-ben is, vagy 2003. nyarán is (amit kétlek :)).
A megjelenési dátum elég relatív dolog. Én nem emléxem olyan játékra amelyik egy évvel a megjelenés előtt meg tudta mondani, hogy mikor fog megjelenni... -
#204 Ha jobban utanna olvasol azert mert elvileg nincs olyan hogy palya:))) meglatjuk hogy meg is tudjak csinalni:) -
rusland #203 2003 telen kb -
#202 2003-ban fog megjeleni.Ez van hívatalosan bejelentve!Nem tudom te hol olvastál 2004-röl. -
rusland #201 http://www.youdontknowwhoiam.org -
#200 1. azok a videók akár 640*480ban is készülhettek volna, nem veszed észre a kisablakos divx-en
2. ha megnézed akkor a draw distance még az újabb videón is elég kicsi, pedig feltételezem, hogy azt egy akkori csúcsgépen futtaták.
Ami még aggaszt: a képek és a video nagyjából egy battlefield pályányi terepen készültek, és az összes objektum egy helyen van, semmi újat nem lehet látni, olyan mintha csak az az egy pálya lenne kész. -
#199 jamintha nem lenne elég példa ami megcáfolna ezt -
rusland #198 ott lesz -
#197 1.én azt olvastam 2004 eleje
2.a kész verziora gondoltam
3.azt ne mondd hogy el is hiszed azt hogy karira már a boltokban lesz