34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#473 Ácsi ! Bokáig vagy derékig érő vízről nem hallottál ???
Azért az mókás lesz, hogy egy 2004 végén megjelenő játékban még egy pocsoját sem lehet szétfröcskölni.
Amúgy a megvalósított úszással kapcsolatban többé-kevésbé igazad van.
A Delta Force 2-ben szvsz meglehetősen jól oldották meg. Kicsit a vízfelszíni mellúszás sebessége gyors, de vízalatt már teljesen reális.
És nem tudsz lőni, csak "underwater" fegyverekkel. -
#472 "ELVILEG az egész játék mindennél szabadabb, interaktívabb lesz."
Tökéletesen értelek, mert először én is csak néztem, hogy a riporter vajon komolyan gondolja-e kérdéseit.
Jó a HW, friss, meg minden, de néha túlteng a "szamócacserszömörceviccesekvagyunkagyhalálszintjén" dolog !
De a fenti idézet tőled...
Nem lennél szkeptikus azzal a nagy szabadsággal és interaktivitással kapcsolatban, ha kiderülne, hogy azért a fizika nem lesz mégsem annyira komplett, mert a tereptárgyakat és egyéb dolgokat sok helyen csak forgatókönyv szerint lehet manipulálni, emellett még a pocsojába sem tudsz belegázolni ???
Én ezen estem komoly gondolkodóba és azon, hogy míg a HL2-höz és a többi konkurenshes remek demonstráló videók és képek jelentek meg, addig ehhez a PHOTOSHOP-al manipulált képek pontosan SEMMIT nem érnek, míg a két E3 video enyhén szólva mulatságosan fejletlen játékot állít elénk.
Én várom a STALKER-t, mert egy jó játékkal a játékos jár jól, de már felkészültem a legrosszabbra is, hogy bukta lesz, míg a konkurenseiről (a DOOM III-at kivéve) nem tudom ezt elképzelni. -
#471 Igen ez ugyanolyan mint az összes más dologban: ati vs. nvidia (eddig "király volt a gf4, most a tömeg a r9700-at élteti akkor gyorsan én is azt fogom, pedig képen sem láttam még") AMD vs. intel meg minden.
Az embereknek sajnos kell pár év, amíg átszoknak dolgokról, nem változik gyorsan a véleményük. -
#468 Majd meglátjuk melyik hogy néz ki. Tény, a HL2 videókon jóval többet mutat, mint a scannelt képeken..
Én egyébként sosem hittem ebben a STALKER-ben igazán, csak most meg az nem tetszik, hogy egy csomóan azok közül sárba tiporják, akik régen mennybe emelték.. egyiket sem kell teljes mellszélességgel, amíg meg nem jelent.
ELVILEG hasonló fizika lesz benne mint HL2-ben és ELVILEG az egész játék mindennél szabadabb, interaktívabb lesz.. majd meglátjuk. De ez a legutóbbi cikk ez egy bullshit, csak nézzétek meg komolyan ilyen szar kérdéseket feltenni, eszméletlen. És most legutóbb mindenki ez alapján temeti a játékot.. nekem összesen ez nem tetszik, még véletlenül sem akaroka a HL2 ellen flémelni, mert ugyanúgy várom, mint ti. -
#467 Yeah of course.
Mint ahogy irtózatos butaság volt pl. ZeroCool azon beszólása, hogy a STALKER nagyságrendekkel jobban néz ki mint a Doom3 vagy a HL2.
Érdekes, most hogy nem csak scannek vannak, már más a véleménye (vagy csak mert már az olvasók véleménye is más). -
#466 Én tudom jól, mondom csak poén volt. :) -
#465 Mármint a HL2-ben úszni fog a tutaj, lesz Alyx (azt nem tom, mi lesz ha löködöd =D) és LESZ falrombolás (nem mindenhol!). Na. -
#464 Én nem a HL ellen beszéltem csak feltettem pár buta kérdést a képzeletbeli Gabe Newell-emnek VICCből.
Ugyanilyen vicc kb. abból az ominózus STALKER interjúból messzemenő következtetést levonni. -
#463 A stalkerben nem fog úszni a fa (megjegyzem: már a HL-ben is rá lehetett állni a lebegő dobozokra, szal itt is lesz tutaj), nem lesz Alyx, és LESZ falrombolási lehetőség.
Szevasz! -
#462 Ez kész---...:DD -
#461 Elfogultság jeleit vélem felfedezni !
Megjegyzem: észrevettétek, hogy a HL2-ben minden deszka éppen középen törik ? -
#460 Abban a cikkben igen hülye kérdéseket tettek fel (kötélen mászás meg ilyenek..). Víz hiánya egyszerűen azon a területen nincsenek nagy vízfelületek, ilyen egyszerű az egész. Hiányzik a kutyának.
A kedvetekért egy interjú:
Petyus: Csá Gabe!
Gabe Newell: Szia Petyus.
P: Lenne pár kérdésem a HL2-vel kapcsolatban. Ugye láthattuk a fadeszkák milyen szépen lebegnek a vízfelszínen?
GN: Igen.
P: Nos, képes lesz ebből Gordon tutajt eszkábálni?
GN: Nem.. igen.. az ellen nem véééd.
P: Gordon szétlőheti-e a pálya összes falát RPG-vel.
GN: Igen nagy interaktivitásra törekedtünk, a legtöbb tereptárgy...
P: Tehát NEM?
GN: Sajnos nem..
P: Tegyük fel folyton lökdössük Alyx-et. Az AI ilyenkor érzékeli ezt és kultúrálatlan, tolakodó viselkedásünk miatt Alyx a továbbiakban nem fog velünk együttműködni?
GN: Öö, Alyx a történet szerves részét képezi..
P: Tehát nem?
GN: Nem.
P: Köszönöm az interjút!
Nos, mint ebből az interjúból láthattátok a HL2 egy szar, interaktivitás nélküli játék lesz! Pusssz! :))) -
#459 Jól van ! Látom más is ugyanarra gondolt, mint én ! -
#458 Ennyi erővel minek mozgatsz bármilyen tereptárgyat a HL2-ben, hiszen City17 lakói meg a többi ember nem azért rakta oda, hogy te lelökd onnét.
Ne szedd le a radiátort a falról, mert majd a szerelőnek újra fel kell raknia, és az a tulajnak sok pénz. -
#457 Ez jó ! ;)
De azért ugye tudod, hogy ez nem magyarázat. RALLY versenyt feldolgozó játéknál sem az a szándékom, hogy a palánkot zúzzam, de azért "úgy szép", ha kidől, amint nekihajtok. Érted ? -
#456 Sajnos nem:
"Feltehetőleg az idén esedékes FPS tumultus..."
Vagyis nem szándékoznak a DOOM III-al és a HL2-vel (meg a FAR CRY, meg a XIII) stb. együtt megjelentetni.
Mellesleg nagyon nincs kész a projekt ! Én ezt mondtam már akkor, amikor megláttam a múvikat belőle ! Hogy rengeteg munka ven még ezzel.
A kiadott temérdek képek esetében sem derül ki egyértelműen, hogy melyik nincs PHOTOSHOP-al kiozmetikázva. Szóval ezen dolgoznak még nagyon sokat IMHO. -
#454 Ennek a játéknak 500km-s füstje van, a lángja meg....pfff -
#453 Nem lehet, hogy a Hardwireden elírták? A 2004 az 2003 szeptembere? A videók alapján nagyon is kész van a game ... :( -
#452 "Meg olvastam tegnap azt az interjút... random küldetésgenerátor, háááát... meg nem lehet vízbe menni..."
Te is ? Hát én is azon mosolyogtam !
Az ám a fejlett játék ! Nem lehet vízbe menni ! LOL ! :D
Amúgy mindenki olvassa el a HW-en az interjút, mert az aztán a "sokat beszél, semmit nem mond" típusú szöveg !
Az tényleg gáz, hogy 2004. szeptember, csak aztán nehogy az legyen, hogy az összes konkurrens még vár, mert azt mondja: "Hú, ázze ! Sztálker csak 1,5 év múlva. Vájunk már mi is !" -
#451 én mindenhol :) szeretem SG-t :) -
#450 je petyus koma is Code flame;D -
#449 Garrett itt is? te forum spammer fuggo;)) -
#448 JAja paintbaall''' Rulzzzz!! -
#447 megmondtam :( -
#446 EZ bazmeg egyszerüen megaSUX!
Másfél év múlva mehetnek a francba a játékukkal!
Hetente megjelenő videók meg shot-ok aztán meg egy 2004 szept. megjelenés????????
Akkor ráérek még processzort venni! Inkább veszek markert! :-DDDDD
Pc Sux. Paintball rulez! -
#445 Hát igen azért ez így gáz. Egy évvel a HL2 után már senki le sem fogja szarni a STALKER-t. Akkor a legutolsó shareware szarnak is lesz olyan grafja.
Na meg a töménytelen, HL2-re épülő modnak...
De még az Unreal Warfare engine is lazán utoléri majd.
Meg olvastam tegnap azt az interjút... random küldetésgenerátor, háááát... meg nem lehet vízbe menni... :/ -
#444 STALKER megjelenés
Dixie Flatline, 14:54 - Játék: MOHA - (17 komment)
A THQ által közzétett megjelenési listából kiderül, hogy a régóta várt ukrán csodaFPS debütálást 2004 szeptemberére ütemezte át a kiadó. Feltehetőleg az idén esedékes FPS tumultus, illetve a játékra váró töménytelen fejlesztési idő végett csúsztatják ennyit a STALKER-t. Kicsit leül majd az információroham és 2004 közepe tájékán újra megindul az áradat, addig is lesz mivel eltöltenünk az időt
Szoptuk
Hír sponsored By HaRDWIRED -
#443 Igazad van tényleg van a végén ilyen. :] Helyesbítek: a másodikra borul meg (azért ha elsőre borulna az lenne az igazi), a harmadikat amikor lövi akkor már épp azon van az emberünk hogy lefexik a földre. :) -
#442 igen, az maradt meg nagyon
meg egy másik jelenet (de tegnap 26 trailert láttam, lehet, hogy keverem), amikor asszem távcsövessel lőnek egy álló faszit, és harmadikra borul meg..... -
#441 Amikor pisztollyal lő? -
#440 Ja XBox-ra Molyneux ősemberes/T-Rexes játéka. :) -
#439 No comment:
-
#438 BC? -
#437 konkrétan a lemaradozó torkolattűzre gondolok meg a buta találatokra -
#436 Ja ez tényleg durva.. B.C. se rossz ilyen téren. :) De a STALKER az igazi! Lada, Kamaz, Niva powa! :) -
#435 Kéretik elolvasni! :)
FREAK: ja ez a futástechnika enyhén fura.. :) Viszont a lövések miatt nem aggódnék tudják ezek a sácok hogy működik egy fegyver, elég csak ránézni a BRUTÁL fegyvermodellekre amit készítettek! -
#434 ez a terep se lesz piskóta
-
#433 Chrome aljnövényzet
-
#432 a szemeden is van egy lencse.....
amúgy a növényzet az tökéletes, az eddigi legjobb, legfeljebb a chrome veheti fel vele a versenyt
viszont a karakteranimációk, a lövések és a mozgás....... most először nagyot csalódtam a játékban, kezdek félni -
#431 BLASZFÉMIA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ezt kéretik megtekinteni.. aljnövényzet? Hát nézd már meg azokat a kis sárga virágokat.. meg a fickót a végén, szerinted rajzfilmszerű?