34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#556 Mondom, higgyétek csak el amit a készítők összehazudnak a gépigényről, én kivárom míg magam próbálhatom ki ! -
[Walaki]D`Lair #555 LOL....bagatell... -
#554 A STALKER hivatalos minumum gépigénye:
P3-1 Ghz/Athlon
256 MB Ram memória/b<>
Geforce 3 64 MB memóriájú videókártya
A játék támogatja a Geforce 2,3,4, FX családokat,
és persze sok más kártyát is.
-
[Walaki]D`Lair #553 ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Nem bírom ki mége egy évig!!!! Ha most nem kapom a kezem közé ezt a cuccot én megőrülök...:DDDDDDDDDD -
#552 "A Sturmovik is szep volt akkoriban, es tudtak is a sracok, megis diavetites volt:))"
Érdekes,nekem nem volt az.Talán gyenge volt a vas amit aláraktál.
-
#551 A Sturmovik is szep volt akkoriban, es tudtak is a sracok, megis diavetites volt:))
De en is remenykedem.... -
#550 Azért mert szép a játék nem biztos,hogy óriási is lesz a gépigénye.Ezek a srácok tudnak programozni!
........Legalább is bízom benne! -
#549 Nnna, ez elég harmatos egy raytracer ! Szép dolog, hogy rt-ben megy, de az pár évig csak álom játékcélokra ! -
[Walaki]D`Lair #548 -
Inquisitor #547 Lehet hülyeség, de az eredeti (és kisebb!) DivX mintha picit jobb minőségű lenne, mint a WMV, amit az IGN a gagyi logojával újratömörített, és bennefelejtették a DivX logot! :)
A Stalker oldalán van pár link a 65 és 22MB-os DivX videokhoz, ha esetleg valakinek sok lenne a 60, akkor válazthatja a "kicsit". -
#546 Jelentkezz a grafikusokhoz szörny-modellnek, tuti t leszel a főmonszta :ppp
Na jó ez egy kicsit morbid volt :D -
[Walaki]D`Lair #545 ÁÁÁÁÁ!!!! Kell nekem ez a stálker mostazonnalmáris! Én jelentkezek béta teszternek vagy nemtudom... -
Inquisitor #544 Akkor meg a jedinek címeztem. ;) -
#543 Kösz, de én ezt nem kérdeztem, hanem mondtam, mert már olvastam róla. lol -
Inquisitor #542 Itt nézz körül:
http://www.realstorm.de/ -
Inquisitor #541 "Van már real-time raytracing"
Ha tényleg érdekel, akkor utánanézek a címnek ... ugyanis van.
Csak olyan 1/4-10FPS között fog menni 320x200-ban a legcsúcsabb gépen. :)
-
[Walaki]D`Lair #540 szal...www.hardwired.hu.... -
#539 www.HardWired.hu -
[Walaki]D`Lair #538 honnan szedjem le azt a vidijót? -
#537 Van már real-time raytracing :p -
#536 Télleg jó a videó, de majd meglátjuk élőben hogyan fut, mivel még a videón sem volt villám, pedig gondolom nem turboXT-n futtatták ! Ha szépet akarok látni, ott a 3DSMAX, de játszani kicsit lassú lenne, nem ?!! :DDD Ha jól fog menni a mai csúcsgépeken, akkor oké ! Azt meg hogy mit hazudnak össze előre a gépigényre, jobb ha felejtjük ! -
Inquisitor #535 Megnéztem a videót .......... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Akarom! Most!!! -
#534 akkor meg mást jelentene :D
szal itt egyik sincs -
#533 Tudom,idézőjelbe akartam tenni,csak az lemaradt. :) -
#532 arcmimika? :DDD -
#531 A múvit figyelve bizony nem lesz rossz, dolgozni azért még kell vele rendesen, de ezt nem baszhatják el (remélem én) -
#530 de mivel ilyen nem létezik ezért nem lehet "valósághű" -
#529 Nem arcmimika,de akkor is jól néz ki. -
#528 Nem láttál mutánst? :) -
#527 "valósághű szem"
Te a Marsról jöttél? :) -
#526 Ez nem elethu arcmimika, ez egy animacio. Nagy kulonbseg. nem azt mondom hogy ez rossz, csak ez nem az:) -
Azért nem csak a HL2-ben lesz élethű arcmimika,meg valósághű szem. -
#524 Nekem meg media player 9. Mondjuk szákszol mert spyware, de öcsém rakta fel, majdnem össze is vertem miatta. :D Aztán spybotoztam, talán így nem köp. -
#523 Nekem media player alapból rákeresett a codecre, és leszedte. -
#522 Nagyon nagy ez a trailer, feeling ezerrel, normális karakteranimácó kellene + a beígért szabad játékmenet és akkor klasszikus lesz. -
#521 Egész jó videó,a fizika is egésszen rendben van,meg a halál animok.Bár az a 60méteres sörétes lövés eléggé el lett méretezve.Az anomáliával meg nem tom mi a célja a készítőknek a videóban,elég zavarosra csinálták,de még van idejük javítani. -
#519 Wahhhhh, nagyon nagy! Fizika ebben is nagyon ott lesz! Átgyalogol a kocsin, és átbillen! Ráesik a hulla a Nivára, és rugózik JEE -
#518 Ma estefelé fog kijönni. -
#516 Ja lehet. :) Én is néha nézem, milyen szép az égtextúra, ha kimegyek az utcára. -
#515 szerintem ő aszitte, hogy game videókról beszélsz