34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#598 Én meg majd kibérlem magamnak az egyik csernobili panelt. :D -
#597 huuu, be szép is lesz,
"Régi mániám, végig menni Románián".. Lada Niván... -
#596 Egész biztos :) -
#595 Talán mert ma jelentek meg? :D -
#594 Gihi pont ma akadtam énis rájuk :)
Gameport -
#593 Köszi az infót! -
Megjelent néhány új kép a játékból,a többi kép pedig www.gamestar.hu-n van. -
#591 amúgy a Niva-n enyhe tuningos, kis régterelő szárnyak bikább kerék ;) -
#590 2004 q1-q2. -
#589 Több is lesz benne:Lada Niva 4×4,Moskvich,Kamaz,APC BTR-70,Mi-24 Helikopter,és meg lehet,hogy az UAZ-t is beteszik.Ebből a helit biztos,hogy nem lehet vezetni,az APC még nincs eldöntve,a többit valószínüleg lehet vezetni. -
#588 mikor jön már ki? -
#586 ja, lada niva és Kamaz rulez! ;) -
#585 Megjelent 3 techvideó a játékból,minőségileg nem a legjobb,de sztem érdemes megnézni.
Link:www.hardwired.hu -
gonosz #584 mindenki rogton lelo mi? ;) -
#583 Nálam pont fordítva van.. :P
Multi FPS-ből elegem lett egy jó időre, akkor lássam amikor a hátam közepét. :) -
gonosz #582 nyilvan :)) -
#581 Igen valami ilyesmire gondolok. :)) De jó ez is. :) -
#580 már megvan a gém ? vagy ti miről vitatkoztok ?
remélem a multija jó lesz, a singlit pár nap alatt végigjátsza/elfelejti mindenki... -
gonosz #579 csak nehogy olyan szornyhent legyen mint az 1. attol felek annyibol all majd a tobbfele megoldas hogy valaszthatsz hogy felmesz es a tetorol henteled le az x darab alient vagy rogton lemesz es rambozol :) -
#578 Mondjuk azért nem, de ott lesz a dolgoknak többféle megoldása, de alapvetően lineáris lesz. -
#577 De a STALKER az nem olyan lesz, mint a DX. Inkább olyasmi, mint a Morrowind. Én erre céloztam - DX-ben a pályák ahogy követik egymást, a fontos események dramaturgiája lineáris, a STALKER meg elviekben nem ilyen lesz.
A DX játékmenetéhez inkább a HL2 fog közelebb állni imho. -
gonosz #576 bar nem rendelkezem belso infokkal a dx2 -rol igy nem tudom igazad van-e, de ugy vagyok vele hogy 5-6 alternativa azert mar eleg joo... :)
Amugy pont ezert nem linearis. Az hogy kisebb mapokra van osztva az nem baj. Bar ha azt veszed linearitasnak hogy egymas utan tobb helyszint is be kell jarni, akkor igazad van teljesen es linearis :)
En azt utalom mikor elore meghatarozott folyosokon kell vegigmenni, es elkerulhetetlenul leloni a gonosz bacsikat/zombikat. Halflife1 errol szolt, deus meg pont nem errol :) -
#575 Arra én se mernék megesküdni hogy a STALKER-ben MINDEN árnyék dinamikus, inkább valami hibrid megoldásra tippelnék, de tényleg nagyon jól nézett ki a belső tér. -
#574 Bevallom hogy még nem láttam:) Csak nem tudom elképzelni hogy jobbak lennének az árnyékok mint a doom3-ban ami az árnyékokra van kigyúrva. Ha így van akkor szegény carmack nagy szarban van:)
Na töltöm is a vigyejót. -
gonosz #573 outdoor reszeken meg jo hogy nincs be is szarnanak a mai hardware-ek. doomban ezert nem is nagyon lesz outdoor. -
#572 Ebben egyezik az ízlésünk. :) De ha te is nagy DX rajongó vagy (nekem a kedvenc játékom), akkor biztos tudod, hogy az is egy LINEÁRIS játék (pályák jönnek egymás után).
A DX2-ben a nagyobb mozgástér az imho azt fogja jelenteni, hogy minden feladatnak az eddigi 3 helyett 5-6 megoldása is lesz, illetve hogy korábban/több helyen fog szétágazni a történet a döntéseidnek megfelelően. De alapvetően a játék lineáris lesz, nem a STALKER-féle "van egy bazi nagy játéktér és azon belül oda mész ahova akarsz" stílus. -
gonosz #571 nezd meg 3:47-tol, ahol mindenfele fembizbaszok meg korlatok vannak. tok ugyanolyan stencil arnyekokkal van tele az egesz. -
gonosz #570 de ha sikerul egy lebilincselo tortenetet otvozni a szabad jatekmenettel akkor az eredmeny igencsak jo lesz :) deus2 -re leszek meg kivancsi abban is joval nagyobb mozgasteret igernek mint az 1-ben volt. sztori teren meg nem hiszem hogy lesz ott panasz :) -
#569 DOOM3 szintű árnyékok? Tem nem csak gonosz vagy hanem vak is:) -
#568 Nézőpont kérdése. Egy jó, lebilincselő történet az esetek nagy részében együtt jár a lineáris játékmenettel. Megtalálni az ideális kompromisszumot igen nehéz, én remélem a GSC-nek sikerül. :) -
gonosz #567 Eleg jol nez ki az uj stalker svideo.. kulso terep tokjo, bent pedig doom3 szintu arnyekok meg csillanasok. Nalam legalabbis siman utni fogja a halflife2-t meg a doom3-t, mert vegre nem a keszito altal elore meghatarozott utvonalon kell majd jarkalni, hanem lesz jo sok freedom. Bar a halflife is fejlodni fog de azert ilyen szinten nem lesz szabad a vasar.. Doom3 meg egyenesen gyatra lesz ilyen teren, 1x vegigvivos arcade game lesz. Tenyleg csak engine-bemutato. -
#566 Ilyen nekem is volt. Quake3 jobban futott quality beállításokkal, mint 640*480 minden lown. Csak néztem :D -
#565 És kit érdekel? :) -
Inquisitor #564 Nekem meg anno a FireGL 1000-es kártyán a Q3 maxra állítva 2x-3x gyorsabban ment, mint a Q2 maxra állítva :)
Na jah, jó kis OpenGL kártyesz volt (RIP), az UT meg OpenGL-ben 800x600-ban maxon jobban futott, mint D3D-ben 512-vel minimumon. -
#563 Pedig lassan már itt tartunk.... nem fogjuk előbb-utóbb megkülönböztetni a rendrer-t a real-time-tól -
#562 Én már csak a szememnek hiszek. -
#561 Miért hazudnának? Anno nekem az UT2003 (és ez komoly) valamiért az 500Mhzes gépemen szagatott 640x480ba. Aztán próbáképpen felhúztam mindent maxra és jobban futott mint 640-be! nem fogjátok elhinni, de télleg igaz! -
#560 Na megkukkltam a videót. Elég bruti lesz. A Bump mapping és a Lada Níva nagyon bejön. Az emberek fejek kissl nem a bőrszínek vagy mi miatt, de lehet hogy a sugárzástól olyanok. :)
A fizika, pedig nagyon ott van. Hasonló a HL2-éhez, de persze konkrétan csak a megjelenésekkor lehet majd nyilatkozni. ;)
Az emberek mozgása is tuti. A rongybaba effekt, stb... -
Inquisitor #558 2004 Q1-Q2 :( -
#557 mikor jelenik meg a gamma??