34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#639 ez valószínüleg 1 "lakott terület" lesz a játékban:
-
#638 miért nem látogatja ezt a topicot senki! pedig olyan szívesen dumálnék a gammáról! emberek, gyertek! -
#637 nemtom pontosan, de asszem 2004 május, de ezt ne vedd fixnek, lehet tök nagy hüjeséget mondtam... -
#636 Miért mikor jelenik? -
#635 áááá, dehogy, de viszont ha megjelenik, el se hiszed, hogy van ilyen jó játék! :) -
Mr. Perfect #634 Ezzel a játékkal csak az az egy baj van, hogy olyan messze van még a megjelenés, hogy szinte el se hiszi az ember, hogy valaha kész lesz.... -
#633 hogy megmentsem a topicot, itt a legfrisebb kép:
-
#632 miva, meghalt a topic? -
#631 Csak annyit ide, hogy:
S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost RuleZ 4ever! -
#630 jáccál a komanccs4 el :D -
#629 de én heli-t is akarok :)) -
#628 Helikoptert nem de a lada-t kamazt lehet. -
#627 A helit és az APC-t nem lehet,a többit igen. -
#625 JA tényleg az is lehet Hogy az anomáália miatt lett tuningolt a NIva :DDDDD -
#624 Nem hiába mondta azt az egyik fejlesztő egyik interjúba,amikor megkérdezték tőle,hogy mi az első szó,ami eszébe jut a játékról:a túlélés. -
#623 Elég bűntetős style :) -
#622 Egyértelmü:
Csernobili atomerőmű....
:-DDDDD -
#621 Megjelent egy új videó a játékból.Csak a szokásos nem kell nagy dolgokra számítani,terepszemle ilyesmik,jah és a végén egy mutáns végre. :D
www.gamestar.hu -
#620 EZ állat játék lesz
Gépigény?? -
#619 Azt azért én is észrevettem, hogy az újonnan kiadott képen nem tuning lada van, de azért továbbra is remélem, hogy a játékban nem lesz tuning lada, mert szerintem egyátalán nem illik a képbe. -
#618 Hol van az még? :) -
#617 modderek hajrá :) -
#616 Mindenesetre ki lehetne adni egy frankó tereprally & truck játékot. De fincsi lenne -
#615 ez nekem is átfutott az agyamon... -
#614 Volt már más múviban is, még asszem az E3-on mutattak be egyet és akkor mondták többen ezt a tuning dolgot :) -
#613 MEg nemazért de ami a testdrive muviban volt... Az lehet hogy csak a videó kedvéért olyan és a készítők poénból tették bele :) -
#612 A #610 nagyon pontos választ ad a kérdésedre, ugyanezt gondolom én is. Ezért mondom, hogy az eddigiekben lehetETT tuning IS, mert egy stalkernek nem lesz selejt nivája, de lám, az utcák mégsem ilyennel vannak teli. -
#611 Az #592-es Lada Niván semmi tuning nincs, inkább királyul rozsdás meg szétgyepált.. -
#610 Nem.(Miért ne lehetne egy gazdag stalkernek egy vadi új,turbozott Nivája,amit éppen a zónában akar bejáratni?) -
#609 "(vki fikázta, hogy milyen hülyeség ukrajnában de főleg csernobilban tuning niva)."
Miért? Nem hülyeség? -
#608 Igen. -
#607 Mi? -
#606 Jaja és minden részletgazdagon ki van dolgozva. Pl az a bérház. Még a legfelső emelet erkélye is profi módon meg van csinálva pedig tuti nem fogsz felmenni oda. :)
Meg nemnagyon láttam eddig 2 egyforma házat se.
Ez tényleg értékelendő :) -
#605 Ez főleg azért van,mert azok a textúrák tényleg csernobili panelházakról valók,meg gondolom a többi textúra is fényképek alapján készült,legalább is a legtöbb. -
#604 Welcome to the real world. :D -
#603 Nah az én panel lakótelepembe ugyan be nem költöztök :)),vagy,ha igen akkor majd szólok a házmesternek :)). -
#602 Miért? nem az? -
#601 Egyébként nézem ezeket a képeket, és már-már az a szó jut az eszembe, hogy fotorealisztikusság.
Nem az egész kép, attól még messze vagyunk, de...
...ránézel arra a gömbre, és mintha valódi lenne. Végigméred a lakótelepi házat, és mintha egy fénykép lenne ott.
Az ég meg hátborzongatóan jó. Gyönyörű. -
#600 És a 3. képen látszik is, hogy nem minden Niva lesz tuningos :) (vki fikázta, hogy milyen hülyeség ukrajnában de főleg csernobilban tuning niva). -
#599 TÉnyleg Multiban haverokkal beköltözök amjd az egyik panelba :DDDDDDDD