34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Sadun Tryst
    ez valószínüleg 1 "lakott terület" lesz a játékban:
  • Sadun Tryst
    miért nem látogatja ezt a topicot senki! pedig olyan szívesen dumálnék a gammáról! emberek, gyertek!
  • Sadun Tryst
    nemtom pontosan, de asszem 2004 május, de ezt ne vedd fixnek, lehet tök nagy hüjeséget mondtam...
  • CELL StormBird
    Miért mikor jelenik?
  • Sadun Tryst
    áááá, dehogy, de viszont ha megjelenik, el se hiszed, hogy van ilyen jó játék! :)
  • Mr. Perfect
    Ezzel a játékkal csak az az egy baj van, hogy olyan messze van még a megjelenés, hogy szinte el se hiszi az ember, hogy valaha kész lesz....
  • Sadun Tryst
    hogy megmentsem a topicot, itt a legfrisebb kép:
  • Sadun Tryst
    miva, meghalt a topic?
  • Sadun Tryst
    Csak annyit ide, hogy:
    S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost RuleZ 4ever!
  • The Garrett
    jáccál a komanccs4 el :D
  • Punker
    de én heli-t is akarok :))
  • The Garrett
    Helikoptert nem de a lada-t kamazt lehet.
  • Tibre
    A helit és az APC-t nem lehet,a többit igen.
  • The Garrett
    JA tényleg az is lehet Hogy az anomáália miatt lett tuningolt a NIva :DDDDD
  • Tibre
    Nem hiába mondta azt az egyik fejlesztő egyik interjúba,amikor megkérdezték tőle,hogy mi az első szó,ami eszébe jut a játékról:a túlélés.
  • dikki*yysw
    Elég bűntetős style :)
  • Blasta
    Egyértelmü:
    Csernobili atomerőmű....
    :-DDDDD
  • Tibre
    Megjelent egy új videó a játékból.Csak a szokásos nem kell nagy dolgokra számítani,terepszemle ilyesmik,jah és a végén egy mutáns végre. :D
    www.gamestar.hu
  • Ruffi
    EZ állat játék lesz
    Gépigény??
  • SecMan
    Azt azért én is észrevettem, hogy az újonnan kiadott képen nem tuning lada van, de azért továbbra is remélem, hogy a játékban nem lesz tuning lada, mert szerintem egyátalán nem illik a képbe.
  • Tibre
    Hol van az még? :)
  • The Garrett
    modderek hajrá :)
  • dikki*yysw
    Mindenesetre ki lehetne adni egy frankó tereprally & truck játékot. De fincsi lenne
  • M@TriX
    ez nekem is átfutott az agyamon...
  • dikki*yysw
    Volt már más múviban is, még asszem az E3-on mutattak be egyet és akkor mondták többen ezt a tuning dolgot :)
  • The Garrett
    MEg nemazért de ami a testdrive muviban volt... Az lehet hogy csak a videó kedvéért olyan és a készítők poénból tették bele :)
  • dikki*yysw
    A #610 nagyon pontos választ ad a kérdésedre, ugyanezt gondolom én is. Ezért mondom, hogy az eddigiekben lehetETT tuning IS, mert egy stalkernek nem lesz selejt nivája, de lám, az utcák mégsem ilyennel vannak teli.
  • M@TriX
    Az #592-es Lada Niván semmi tuning nincs, inkább királyul rozsdás meg szétgyepált..
  • Tibre
    Nem.(Miért ne lehetne egy gazdag stalkernek egy vadi új,turbozott Nivája,amit éppen a zónában akar bejáratni?)
  • SecMan
    "(vki fikázta, hogy milyen hülyeség ukrajnában de főleg csernobilban tuning niva)."
    Miért? Nem hülyeség?
  • dikki*yysw
    Igen.
  • dikki*yysw
    Mi?
  • The Garrett
    Jaja és minden részletgazdagon ki van dolgozva. Pl az a bérház. Még a legfelső emelet erkélye is profi módon meg van csinálva pedig tuti nem fogsz felmenni oda. :)
    Meg nemnagyon láttam eddig 2 egyforma házat se.
    Ez tényleg értékelendő :)
  • Tibre
    Ez főleg azért van,mert azok a textúrák tényleg csernobili panelházakról valók,meg gondolom a többi textúra is fényképek alapján készült,legalább is a legtöbb.
  • Tibre
    Welcome to the real world. :D
  • Tibre
    Nah az én panel lakótelepembe ugyan be nem költöztök :)),vagy,ha igen akkor majd szólok a házmesternek :)).
  • SecMan
    Miért? nem az?
  • dikki*yysw
    Egyébként nézem ezeket a képeket, és már-már az a szó jut az eszembe, hogy fotorealisztikusság.

Nem az egész kép, attól még messze vagyunk, de...

...ránézel arra a gömbre, és mintha valódi lenne. Végigméred a lakótelepi házat, és mintha egy fénykép lenne ott.

Az ég meg hátborzongatóan jó. Gyönyörű.
  • dikki*yysw
    És a 3. képen látszik is, hogy nem minden Niva lesz tuningos :) (vki fikázta, hogy milyen hülyeség ukrajnában de főleg csernobilban tuning niva).
  • The Garrett
    TÉnyleg Multiban haverokkal beköltözök amjd az egyik panelba :DDDDDDDD