34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • fm
    így legyen!
  • gonosz
    ha egy fallout szintu kidolgozottsagot belevisznek akkor minden hasonlot utni fog ez a jatek. ill nem is lesz hasonlo :)
  • Sadun Tryst
    a hl2 videók is kiderültek, nem szopatás videók...
    így bízhatunk a sokkal visszahqzódobb, így talán megbízhatóbb fejlesztökben, a GSC-ben, kik már a Kozákok c. játékkal megajándékoztak minket...
    szal' itt legfejlebb a harcot lehet elbaszni, hog tök uncsi lesz a gamma, de reméljük ez nem következik be
  • gonosz
    http://www.hardwired.hu/dl2/3/10/stalker_daynightcycle_hires.zip

erdemes megnezni nagyon komoly
  • fm
    uh. megnéztem... nem semmi játék lesz ez. persze az is lehet,hogy szopatás videók ezek(ld.HL2) ezt nem ajánlom a fejlesztőknek
  • Sadun Tryst
    pontosabban a gamestar oldalán kell körülnézni, asszem én ott láttam...
  • hykao #673
    Van mán nagyfelbontású videjó is, mely a napszakváltozásokra fókuszál.
  • Sadun Tryst
    itt meg van a makarov + az SVU, no meg az AK :)

• Sadun Tryst
    itten meg van a Browning Hi-Power:
  • Sadun Tryst
    sajna csak 2004-ben fog megjelenni a játék :(

de nekem is PONT UGYAN EZ a véleményem a STALKER-röl, Fallout hangulat 1 rémesen jól megszerkesztett játékban...
    és nekem jelenleg a kedvenc játékom a Fallout 1 és a 2... :)

ja + itt van 2 igazi kép 1 STALKER-es fegyverröl:

• BaLeeX
    Új, 3 perces kis felbontású S.T.A.L.K.E.R. videó (13mb)

Aki esetleg tud linket a nagyfelbontásúhoz az szóljon. Azt csak valami ING tagok tölthetik le.
  • fm
    megnéztem mostmár én is a videót..huhh ez ha nem kamu,akkor a fallout feelingje társul egy ütős, gyönyörű fps-el. ezt el sem tudom hinni..karácsonyra nem adják ki?
  • Sadun Tryst
    a képekböl soha nem elég!

ja meg milen hüje vok, most olvasok csak vissza, hogy a grafikus motor leirását, már eccer leírták ide, söt! ugyan ezt...
  • [NST]Cifu
    Azért írtam, hogy képekkel is tele a padlás :)
  • [Walaki]D`Lair
    főleg, hogy ez már marha régi...:)
  • [Walaki]D`Lair
    naná...imádom mindet...:D
  • Sadun Tryst
    de azé yo a kép nem? :D
    ide menj és találsz még "élö" képeket...
  • [Walaki]D`Lair
    nem...:D
  • Sadun Tryst
    most akkor már kell müködnie!
  • [NST]Cifu
    Talán ha a kiterjesztést nem hagytad volna le, akkor kirakná... :)
  • [NST]Cifu
    Képekkel is tele a padlás :)
  • Sadun Tryst
    mijafasz', nem müxik a kép, pedig a STALKER honlapról raktam be... :(
  • Tibre
    Szvsz grafikában ez lesz a legjobb a D3,HL2,Stalker trió közül,már csak a kurva részletes textúrák miatt is,meg az az ég :).Fizikailag sztem annyiban marad el a stalker,hogy kevesebb tárgy lesz mozgatható valószínüleg mint mondjuk a HL2-ben.
  • Sadun Tryst
    itte pedig csodáljuk meg az X-Ray motor ég, fegyver, és terepkidolgozását... :)
  • [NST]Cifu
    Igéretekkel tele a padlás. A fő ütközéspont mindig az, hogy mit sikerül a fejlesztőknek megvalósítani az igéreteikből...
  • Sadun Tryst
    meg itt van az X-Ray motor "képességei", sajna angolul, de aki érti, annak most le fog esni az álla:

"X-Ray is a powerful game engine implementing modern technologies. The engine does not support software rendering and requires a DirectX® 8 or higher compatible accelerator.

General:
    Levels combining closed spaces as well as enormous open areas
    On demand loading makes it possible to create a single huge level
    Game time flow, change of time of the day
    Powerful skeleton-based animation allows usage of motion-capture hardware and produces smooth and realistic motion of characters
    VR-Simulation engine optimized for massive load
    Graphics:
    Support for all second generation D3D compatible accelerators (TNT/Voodo2/etc), optimized for Geforce2 and up
    Visualization optimized for hardware TnL (both FF and shading capable parts)
    Continuous level of detail technology for all the geometry
    ~300 000 polygons per frame at 60 fps on average hardware
    Detailed character models (500-10 000 polys)
    High-speed blended animation system capable of an infinite number of bone interpolation & modulation operations
    SSE/3Dnow! Technologies used for skinning and forward kinematics
    Visibility determination
    Portal-style, non-linear subdivision based visibility detection system
    Optimized for T&L hardware by batching primitives in optimally sized groups
    Dynamic occlusion culling, contribution culling
    Adaptive hardware state caching technology
    Lighting
    Colored dynamic lights and dynamic "soft" shadows
    Breakable light sources
    Animated lights
    Character shadowing
    Intelligent light source selection, clipping, and merging
    Detail mapping
    Water, flares, coronas, etc.
    Particle system with real physics
    Screen post-processing
    Shading
    The Shader library is central to every part of the rendering pipeline
    Completely abstracts the graphics API.
    Multi-pass Rendering
    Fallback Shaders
    Facilitates cross-platform development
    Separates shader writing from engine development
    Pixel and Vertex shaders are automatically used (on shader capable hardware.)
    Detail objects:
    Grass, small stones, etc.
    Enviromental effects, such as wind, turbulence, and tracks
    Physics:
    Based on ODE engine
    Simulation speed outperforms commercial engines such as MathEngine, Havok, etc.
    Real-time IK, vehicle physics, etc.
    Collision database with low memory usage
    Collision detection optimized for a large number of queries in a high concentration polygonal environment
    Realistic simulation of ballistics, movement, and fluids
    Audio:
    High quality HRTF 3D-sound with clipping and partial wave tracing
    Location-based environmental audio affected by surrounding obstructions
    Context-relative multiple-mixed music streams in MP3/MP2/WMA/ADPCM formats
    Network:
    Distributed computing
    Client-Server based system
    Tools
    In-house tools ( Level, Shader, Particle, and Actor Editors )
    Plug-ins for popular modeling packages
    AI:
    Simulation Level-Of-Detail and Culling (2 AI models - high and low detail)
    Fiber based time distribution allows scalable AI without any slowdown
    Virtual senses; sight, hearing and touch
    Terrain-aware tactical assessment system
    FSM with random factor
    Data driven design (pattern based evaluation functions are automatically generated and optimized on training examples - supervised learning)"
  • Sadun Tryst
    akkor itt 1 fan kép, talán az álmodból?
  • [Walaki]D`Lair
    De a STALKER az sztem az eddigi játékom lesz...egy csomószor álmodok arról, hogy Csernobilban vagyok, szal a téma kellőképp érdekel...:DD
  • [Walaki]D`Lair
    Unalmasnak tartottam...
  • Sadun Tryst
    a HL1 nagyon ütös, vagy nem tudod értékelni a benne rejlö csodát, vagy pedig nem tom mi a bajod...
    bár személy szerint nekem az Opposin Force jön be a legjobban a sok fegyver miatt!
    a Blue Shift pedig 1 kibaszás volt a PCsekkel szemben! DreamCast-en a játék vagy 5 órával hosszabb. pont annyival mennyi az egész BS pécén... :(
  • Sadun Tryst
    van 1-2 videó a STALKER fizikájáról a neten, de sajna sztem nem olyan jó, mint a HL2, de a STALKER nem ezen fog nagyot alakítani. itt a feeling, + az egész játékmenet lesz az ütös!
    bár a fizikája a STALKER-nek sem lesz rossz, csak 1 lépéssel van lemaradva a HL2-töl, de a megjelenés még 1 év...
    majd meglátjuk... mi csak jóljárunk mind a 2 játékkal, mert más-más stílus mind1ik gamma! :)
  • [NST]Cifu
    Ezek a képek alapján a grafikája azért ott van a HL2 mellett a toppon (a Doom3-at ne is emlegesse senki - alapból csak zárt térre tervezik, ergo szép tájképek nuku... ). Amire kiváncsi leszek, az a fizika, mivel e téren a HL2 iszonyúan ott van...
  • BaLeeX
    Egyéni szoc. probl. ;)
    Nekem meg a Wolfeinstein nem jött be anno amikor mindenki azt tolta (még a Doom előtt) egyszerűen idegesített és fájt tőle a fejem.
  • [Walaki]D`Lair
    Én nagyon nem szerettem a HL1-et...:D
  • The Garrett
    de modern re sikerült az a sarlókalapács :D
  • BaLeeX
    Most így visszagondolva nem tudom megmondani, hogy melyik volt az az FPS ami jó hosszú ideig lekötött. És ez már gáz. Annak idején a Half-Life ilyen volt, meg még a MOHAA is elment bár azt nem nyomtam végig és még a BF1942 sem volt rossz de ugye azt nem single játéknak készítették.
    Szóval jöhetne már valami ami felkavarja kicsit az állóvizet.
  • Sadun Tryst
    a HL2 biztosan ki fog jönni legfeljebb csúszik, hangulatilag pedig ez + a D3 lesz a kir!
    a HL2 viszont nagyon fog zúzni a kir fizika miatt a harcokban (bár a D3 és a STALKER sem panaszkodhat)...
    egyébként én is ennek a játéknak szavazok a legtöbb bizalmat, mer ök legalébb nem menöznek, hogy a mi gammánk ezt tudja, + ezt, + ezt, +ezt...
    ök inkább kiadnak csendben 1 kis bemutató videót, és kész... a nép csak ámul!
  • BaLeeX
    Komolyan mondom, mint a valóságban. Kicsit kisebb lenne a kép nem lehetne megmondani, hogy ez játék vagy valóság de már így se nagyon.

Bár tuti erőmű kell majd hozzá. De ha valamiért megéri majd gépet fejleszteni, az szerintem ez lesz.
  • Forrest Tomee
    Azért mert nem tuduk semmit a megjelenésről, ezt is húzzák mint a rétestésztát.
    Mit beszélgessünk arról amiről nem tudunk semmit. Fasza lesz ha lesz, majd akkor tele lesz a topic ne félj.
  • BaLeeX
    A Doom3 - HL2 - STALKER hármasból nekem ez tűnik a legszimpatikusabbnak és egyértelműen a legszebbnek. Bár nem tudom ők hogy állnak a határidőkkel de a D3 most csúszott át 2004 Q2-be, a HL2 meg sose jön ki szóval én ennek a programnak szavazok bizalmat elsősorban.