34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • zoli80
    ja,most látom,háát az nem tul gyors.
  • zoli80
    és minden oks vele?milyen sebesen ir cdt,dvdt?
  • Punker
    én még nem vettem én 1 Plextor-t néztem ki magamnak...
  • Ombika
    Jogos nekem is az van csak en 25-ert vettem!
  • Punker
    pl: DVD-W Toshiba SD-R5002 2x1x12x16 30 556 pénz
  • zoli80
    én is most akarok,milyet vettél 30ért?
  • BaLeeX
    Elég egy olvasó is, majd megírja neked valaki.
    Mondjuk írót is lehet venni már 30 körül is én is tegnap vásároltam be.
    Célszerűbb lenne DVD verzió is a játékokból, főleg a 2-4cd terjedelműekből mert már lassan nem férek el a cd-ktől.
  • gonosz
    gef4 -en nem is mehet full detailon ;)
  • shaba23 #712
    az kibaszás....a gép megvan, hogy fusson, de akkor invesztáljak bele egy dvdíróba is? bár lassan időszerű lenne...
  • Sadun Tryst
    a Te esetedben nem szabad elfelejteni a SOK(K) raomt, meg a jó proci, neki nem tudni milen van, így futni biztosan futni fog a gamma, csak nem mind1 hogyan
  • Teperinke
    Nekem a HL2 alfát simán viszi a ti4200 30-40-50-60 fpsen amd 2800+ -al meg 1GB ddr-el (minden beállítás fullon 1024*768ban)
  • toMpEr
    szerintem lehetetlen par kep vagy video alapjan ezt megmondani, ez rengeteg dolgotol fugg, programozok tapasztalata, alkalmazott teknikak, stb...
    akar gef4-el is mehet tokeletesen, de az is lehet,hogy egy 9800Proval is szaggatni fog full detailon
  • gonosz
    hat azzal mondjuk medium/low gfx es nem tul sok de turheto fps.
    ha nem tul sok a rafizetes, egy 9600pro inkabb, vagy 9500 (asszem lehet ha nem is 9700-ra, de 9500pro -ra poccenteni oket omega driverrel)
  • Sadun Tryst
    elégnek biztos, hogy elég, legfeljebb nem fogod a gammát max szépségében csodálni
  • Kandurex
    gépfejlesztés előtt áldogálok, mindenféle különösebb komment nélkül (elég egy yes or no) választ várva: ti4200 elég lesz hozzá?
  • Sadun Tryst
    DEMO még sajna nincs, de a megjelenés májusra van beígérve
  • Sadun Tryst
    ja, kb. mostanában cseréli le mindenki a régi cd-romját, ahogy én is egy combo drivera, és csak 15-20e (8x DVD olvasó, 48x cd olvasó, 48x cd író asszem)...
  • antijedi
    ugyse jön ki azon mert "sok embernek nincs" :PP
    bár nem tom miért amikor ma már egy mindenevő dvdolvaso 10k... :P
  • Punker
    remélem ez már DVD-n jön ki.
  • Esrohnoil
    Videot nem lehet beszúrni?
  • Shan
    Nyugi,nyugi. semmi baj...
  • Esrohnoil
    kösz
  • HuAn82
    Átnevezhetjük a topicot képtárnak!!
  • Ombika
    Had orljon mar neki,hogy linkelt!
  • Sadun Tryst
    ennyi kép szerintem is hülyeség, de 1-1 kép simán kell bemutatónak!
  • Mr. Perfect
    Köszönjük szépen ezeket a szép képeket, csak ezeket bárki megnézheti máshol ha akarja. Nem értem ide miért kell ennyi képet belinkelni? Az értelmes mondanivaló helyett miértelme van olyan képeket beszúrni amiket már mindenki akit érdekel a játék már megnézett másnol?...
  • Esrohnoil

• Esrohnoil

• Sadun Tryst
    öreg hiba :)
  • Esrohnoil
    Én IGI2-zök mostanában.
  • Sadun Tryst
    itt 1 új kép:
  • Sadun Tryst
    akit érdekel 1 hasonló játék, mint a STALKER, irány a Xenus topic...
  • fm
    megent csak azt tudom mondani,hogy a szopatás videó alatt ezt értettem. hátralehet még rengeteg dolog annak ellenére,hogy a vidikben azt látjuk vki már játszik a játékkal és húú,ez mintha kész lenne. a valóságban azonban lehet hogy közel sem jár ehhez a játék. ahogy mondtad,hátra lehet még az ai,pályák,optimal.,stb tesztelési fázis,bugok stb.
  • toMpEr
    nem aztmondtam,hogy szopatas videok, de meg sokmindent kell a fejlesztoknek csinalniuk, optimalizacio, ai, meg tobb palyareszlet/szorny, hangok, netkod, scripteles, forditasok, bugfixek, stb,stb...
  • fm
    na igen. pont erre gondoltam a #675ben. de megent csak azt tudom mondani,nem ajánlom
    :D
  • toMpEr
    sose lehet tudni mi van kesz es mi nincs, anno a dukenukem forever videoban is ugy nezett ki,hogy kesz van a jatek, megse volt...
  • Ombika
    Kemeny ez az uj video,barcsak kijonne mar de szinte ez mar kesz is van!! :(
  • Sadun Tryst
    a videók nem kamuk, csak az AI, szinte minden kész van, csak az AI volt elöre lerendelve...
    mondjuk ha te erre értetted akkor bocsi...
  • Esrohnoil
    Ez igen,... és a gammából van. :))
  • fm
    a hl2 vidik nem rendereltek voltak? vhol azt olvastam,hogy csak olyanra szeretnék csinálni a jatekot,bár amióta ez a botrány kitört,nem túlzottan érdekel a hl2,ráadásul ez itt OFF!