34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#762 -
#761 itten van pár friss és ropogós kép:
-
#760 tuttommal a multi ugyan az mint a single player mód, csak emberi társakkal... :)
de ebben nem vagyok biztos -
#759 értem.. -
#758 Csak a szokásos dm,tdm,ctf van egyelőre betervezve. -
#757 én a modokról sem tudok semmit.. -
#756 Egyébként tud már vki valami konkrétumot mondani a multival kapcsolatban?Nem a modokra vagyok kiváncsi arról már lehetett hallani,de már elkezdték kivitelezni? -
#754 hát nemtom... nekem a radar elég furának tünik, ha a játékbab is ilyen lesz, mint a képen, akkor én kikapcsolom majd, ha lehet... -
#753 Mit kell rajta figyelni? -
Augustus Gigo #752 kamazzal meg uazzal is lehet majd döngetni benne -
#751 Vazz!
Kutyának se kell ilyen HL2 meg Doom3. Mikor jön már ez?
Valamelyik elég régi videóban láttam, hogy Niva terepjáróval is lehet benne szántani, igazából ezért várom annyira. -
gonosz #750 figyelitek a radart felul? -
#749 a GST, GS akar lenni -
#748 söt még több info itt található.
a linket + a képeket a GST OnLine-röl vettem -
#747 itte van pár új kép, nézzétek és élvezzétek :)
-
#746 ez a kép vagy 1 hónapos, de jó :) -
#745 én már láttam bibibí
amúgy tök profi.. -
#744 Még én se láttam. -
#743 Hmm, ezt a képet ti már láttátok?
Most nézegettem a képeket a HC gameren, én most látom először:
-
#741 Óóó... -
#740 pontosabban 2004 május -
#739 Inkább közepe, vége. -
#738 Mikorra is ígérik, 2004 eleje? -
#737 Le kell írnom, amit ma álmondtam. :)
Elég ritkán fordul elő, hogy játékokról álmodok (talán a nagy CS-s időszakomban gyakrabban) de ma megtörtént. Én voltam a STALKER főszereplője és rohangáltam a zónában és írtottam a népet. Kicsit azért zavaros volt, mert valahogy a temrinátor gépei is belekeveredtek valahogy.
De ha olyan lesz a játék, amilyet megálmondtam, akkor megéri rá várni. :))
Még azért is csodálkozom az álmon, mert egyáltalán nem foglalkoztam annyit a játékkal, hogy arról kellett volna álmondom, sőt... -
#736 van 2 új topic: Xenus és Vivisector
akit érdekelnek a jó FPS-ek, irány oda! -
#735 Ezt hogy érted, van más párhuzam is mint a "tiltott zóna"?
Nem a csernobil környéki zónában játszódik a történet? (a képek alapján igen) -
TheZsenyka #734 Oroszul guberálót jelent a STALKER (végeredményben hasonlóan ahhoz amit Sadun mondott) és nem másra épül a történet mint a Stalker című orosz filmre amit a Sztrugackij testvérek is írtak és amit a nem kispálíás Tarkovszkij rendezett ('Stalker' illetve 'Piknik az Árokparton' című könyveikben)
Stalker IMDB
Amúgy a Solaris-t is Ő rendezte, mármint az eredetit, nem a 2002-es verziót amiben George Clooney játszik. -
#733 Az O.K., de azt hittem hogy valamit "takar" még, azért van rövidítésnek írva. -
#732 a válasz: semmi.
a STALKER annyit tesz angolul, hogy potyalesö, cserkészö, etc... -
#731 tom, hogy az elsö ver ruszki, de az uj az amcsi, és az szerintem ismertebb is valamivel, így illet volna legalább az amcsi ver miatt ismerni. -
#730 remélem ez tényleg DVD-n jön már ki a K.O.T.O.R. is 4 cd,
vagy legalább adjanak ki 2 verziót 1-t cd-ken, 1-t DVD-n
-
#729 Egyébként a játék címében minek a rövidítése a S.T.A.L.K.E.R.? -
#728 A Solaris-t 1972-ben csinálták a ruszkik. STANIS£AW LEM lengyel író azonos című regényéből.
A Stalker pedig '79-ben.
Mindkettőt T. rendezte. -
#727 Nagy tévedésben vagy ha azt hiszed hogy a Solaris regényt csak az amcsik filmesítették meg.
Nem tudom pontossn hány éve, de elég régen Tarkovszkij is csinált belőle filmet. Ugyan ez az ipse rendezte a Stalker filmet is... Úgyhogy itt be lehetett kavarodni, először a fószer ezek között vacilált, aztán megjelölt egy harmadikat -
#726 Solaris elég fura lett volna válasznak, George Cloony után, a Szárnyas fejvadász meg alapmü, így aki látta, tudhatja, hogy Zónához semmi köze... a 2001 pedig 1 hótunalmas kalandozós film...
így ha valaki kicsit jártas a sci-fi/fantasztikus filmekben, akkor a 2001-et és a Szárnyast simán kizárhatta volna, meg a Solarist is, mer az amcsi feldolgozás vagy 1 max 2 éves, így elég friss...
ja meg a közönség segítség: 10% volt a STALER, ami a legkisebb arány :) -
#725 ...pedig a jó válasz a STALKER lett volna... -
#724 ÁÁÁÁ
Mai Legyen Ön is Milliomos kérdés:
-Melyik fantasztikus film főszereplői kalandoznak a tiltott Zónában?
A 4 lehetőség: A: Sloaris, B: Stalker, C: 2001 Űrodüsszeia, D: Szárnyas Fejvadász.
Ipse a C-t jelölte meg -
#723 köszi! -
#722 tudom már megtaláltam -
#721 Plextort ne vegyél, az csak a + os vonalat támogatja.
Amúgy van egy Milyen DVD írót vegyek topic a hardware fórumoknál, irány oda.
Ja, én semmilyet nem vettem 30-ért, egy Pioneert vettem 39ért.