34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#802 1. azé, hogy a felesleges kattingatástól megkíméljelek
2. kinek a pap, kinek a papné...
3. a gépigénye alig lesz nagyobb mint a HL2-nek, és mondanom sem kell, hogy ahhoz képest viszont sokkal szebb lesz... a játéknak a megjelenése még ide május... gondolom még nem fixáltak le mindent benne...
4. a hl2 nagyobb parasztvakítás... -
Gabe18 #801 Aztán ha az sem birja el akkor az is felrobban,és akkor a S.T.A.L.K.E.R 2 már Paks és környékén játszódhat. -
#800 "2. a Játék nagy szívás lesz."
Miért is? -
#799 3.
biztos a fejlesztők a csávóka kamerája mögé tették a lámpást aztán pont úgy kel látni hogy ne lásd
szal érted :) -
Fricci #798 wazz...ez a pár kép kicsit szétnyomta a fórumot:) mindegy, én is már nagyon várom a game-t, csak arra vagyok kíváncsi, hogy akciót tudnak-e bele vinni...mert szépnek szép, de nem egy akciódús története van...A másik meg a gépigény...én láttam trailert, de szerintem ahhoz minimum a pakis atomerőmű kettes reaktorát kell rákötni a monitorra... -
#797 Az a granatot tarto kez nagyon bena;( Azt hittem, mar kijavitottak (vagy direkt ilyen?!)? Amikor megy a ficko olyan, mint egy idiota vagy zombi. -
#796 ugyan már! -
#795 1. mi a fütyinek kellett ezeket a képeket ide beszúrni, amikor elég lett volna a linkeket?
2. a Játék nagy szívás lesz.
3. ajánlom mindenkinek figyelmébe: a 3. képen deka árnyéka sincs a csöveknek... eléggé kiábrándító lesz a gépigénye és csak ennyit tud.
Arról nem is beszélve, hogy az egész csak parasztvakítás.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#794 itten van sok-sok-sok nagyon-nagyon jó képecske :D
-
#793 és láss csodát, rá 2 évvel meg is jelenik a game! :) -
#792 Nem tudom, hogy allt vagy mi volt meg 2002 majusaban a programbol, de egy normalis jatek elkeszitese, az otlettol a kiadasig 2-3 ev.
Ha beleszamitom, hogy kozben komolyabb hardware es DirectX fejlesztesek is voltak - amit persze az elejen beterveznek, de konkretan a keszulo engine-be beleirni nem tudnak - nem biztos hhogy csuszasrol, vagy halogatasrol lehet beszelni. Esetleg, az idokozben valtozo igenyek, valtozasok, a konkurencia es a "penzugy" miatt csusztathatjak - kozben tovabb fejlesztve - max 3-6 honapot.
Szerintem a jovo marcius-majusi megjelenessel semmi problema.
Meg mindig jobb, mintha azt mondjak, hogy XX.xx megjelenik, aztan meg sem, es utana hogy mikor, az meg kuss -
#791 Ez a topic még 2002 májusában indult, azóta is várjuk a progit... Odatesz lassan már a Duke Nukem 4evernek is :) -
#790 hajrá!!! -
#789 jövőre -
Ba*2 #788 RE all!!
MIkor jön ki a STALKER?
-
#787 oksa! :)
a tisztázatot elolvastam, és hidd el nekem van igazam! :) -
#786 Fallout 3 tisztázat - Játék hírek
Fallout 3 lesz,de mikor? - Játékosok fóruma
itt olvasgass,képek is vannak,meg a petíció helye,amit ÍRJ ALÁ légyszi.. -
#785 én meg most a napokban olvastam, hogy elkészítenék, mert megvan a tőke is, és a fejlesztőcsapat is... csak attól fél az új csapat, hogy tőlük nemfogják elfogadni a fallout3-at... "Mi nem vagyunk BlackIsle..." felszólalás miatt. pedig már vagy 10 régi BI-s tag van a csapatban. szal terv van, fejlesztő van, csak az nem biztos, hogy nekiállnak. pedig szerintem a StarCraft 2 után, (sőt ha nem a legjobban) ezt a játékot várják a játékosok...
ha megtalálom az infót, indítok 1 topicot és ott elkezdődhet az eszmefuttatás! :) -
#784 keress rá és elszomorodsz!! áll. nem lesz f3 :(
de mindenkinek alá kell írni egy petíciót és hátha -
#783 úgy emlékszem van..keress rá -
#782 tényleg van ilyen topic? -
#781 jaja..a fallout3 engem is kíváncsivá tesz.. -
#780 hát én jelenleg csak a STALKER miatt fogok újítani... a HL2 fasza lesz, de miatta nem ölnék tízezreket a gépbe... a DOOM 3 meg, oks szép lesz, de majd a játékmenet meglátjuk milyen lesz...
ami még nagyon érdekel engem game az a Fallout 3! -
#779 az az egy helyszín nagyobbnak tűnik,mint a legtöbb település hazánkban..persze ez enyhe túlzás
ami a sztorit illeti én látok benne fantáziát a lények és a helyszín alapján,ezt nagyon kevés jateknál lehet manapság elmondani. persze a többjátékos mód is kíváncsivá tesz..de ez mind csak találgatás,majd fél év múlva kiderül,ha kiderül...
-
#778 Az egyjátékos móddal kapcsolatban fenntartásaim vannak. Nehéz ma élvezetes történetet kreálni, úgy hogy a cselekmény egy helyszínen folyik, viszonylag fix szereplőkkel.
A többjátékos mód viszont kedvező lehet. -
#777 gondolom azért nem csak emiatt újít gépet az ember,másrészt meg
ne igyunk előre a maci bőrére..várjuk meg milesz belőle!
-
#776 ez így van! én is csak ezér a játékért fogok gépet újítani! és az az 1. játék ami a hl és a fallout úta így le tud majd kötni! -
#775 Ez a játék hihetetlenül gyönyörű....
-
#774 1re nagyobb a parám,hogy gépeket kell bővítgetni,hogy ne szaggasson a game .. de ha csak ezen fog múlni,hogy heteket tölthessek egy játékkal,akkor egye fene.
már nagyon rég volt olyan game,ami le tudott kötni single playerben,többnyire multizok,mert nem fog meg 1se úgy totál(mint anno a fallout,vagy warcraft,vagy hl stb..) de a stalkernél látok esélyt,főleg,ha itt lesz rá a nyár. bár ez lehet pont kizáró ok is
mind1. kíváncsian várakozok továbbra is. -
#773 Háááát, ha ennek is a Vivendi Universal a kiadója, na akkor van mitől tartanunk :( -
#772 nembaj, azér a remény hal meg utoljára! :D -
#771 Mostanában olyan nehéz hinni a "fix" megjelenési dátumokban. -
#770 2 új kép, és a fix megjelenési dátum: 2004 május vége - június eleje!
(bocsi ha nagyok lettek a képek, de ezeket ekkora méretben kell élvezni!) -
#769 nehéz varrni, mert nem tudok..
mellesleg Te csak a fotelben ülve tudsz várni? gonosz vagyok én is nagyon ;D -
gonosz #768 miert nehez varni? :) addig csinalj barmi mast. vagy ugy tervezed hogy csak ulsz a fotelben es nem csinalsz semmit mert meg nincs kint a stalker? -
#767 nehéz lesz várni -
#766 a megjelenés dátum MÉG MINDIG, 2004 május tuttommal...
DEMO nem lesz! legalábbis nagy hülyeség lenne csinálni, szal csak bírjuk idegekkel májusig, és utána vagy 4 hónapot, mer kitudja, még a végén csúszni fog... :( -
#765 megjelenési dátum van vagy ilyesmi? nagyon várom már..mindjárt töltöm is a vidijót -
#764 4 új videót le lehet tépni a GameStar oldalról!
nagyon fullosak! :) -
#763 totál kész