34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Ba*2 #845 a másik a megjelenésre nyárelejei lapban: 04 jan-i vagy feb-i megjelenést jósoltak a játéknak
DE, hogy ebből mit látunk majd elválik és itt egyet értenék a #817 hozzászólással!! -
Ba*2 #844 "Egy helyszín - hiába napszakváltás, jól kivitelezett (és valószínűleg elég szűk) helyszín," -> Utana lapoztama régebbi lapokban és arra a kis infora leltem, hogy a STALKER "arányaiban" 40 négyzet km-nyi szabadon bejarható nyílt terepet fog tartalmazni minőséget a képekről lehet sejteni a "jól kivitelezett szűkhelyeket" a D3-ban találhatod ami nagyrészt beltérben játszodik.
Ami pedig a vakufényre vonatkozna nézdmeg pl a Soldier of Fortune 2 részleget a fórumon (már többmint 40k-nyi üzenetet tartalmaz)a játék már több mint 2 éves, de még mindig játszanak vele pedig semmi nagy nincsen benne. A nagy közönségnek villanas de innen egy pár embernek évekig tartó szenvedéj lesz legalábbis remélem. -
#843 A 3. kép tényleg gáz :( -
#842 HIDJÉTEK EL biztos hogy 1 éven belül már játszunk vele!
Szép lesz jó lesz!
Én várom!
2004 ben sok games fog jönni (remélem jönnek is )
FAR CRY,DOOM 3,HL2,UT 2004,XENUS,Vivisector amik mind jó grafikát és hangulatot hordoznak magukban hogy minket jó kedvre derítsenek! -
#841 :D -
#840 Úgyis lefogod húzni! -
#839 még jóh, ott fűtenek
"Úgyis isteníteni fogjátok."
hmmm, aszondod csordaszellem van és semmi más, nincs saját véleményünk, csak majmoljuk a másikat, egyfajta szellemi (lumpen-)proletárok ?
teccikértemi -
#838 ehhehe...
Olyanok vagytok mint az ovisok.
... v. van itt olyan aki már suliba jár? -
#836 A 3-dik és egyben legfontosabbat kihagytad:úgyse neked lesz igazad -
#835 Felesleges erölködni -
1. Úgyis meg fog jelenni
2. Úgyis isteníteni fogjátok.
A Ti dolgotok.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#834 "ha megjelenik akkor majd az orrod alá dörgölöm" számból vetted ki a szót nehogy úgy járjunk mint a politukusok -
#832 " Stalker sajna nem lesz több, mint vakufény - felvillan és eltűnik. "
Az eddigi érdeklődés alapján biztos sikeres lesz. Na ezt most szépen elmentem és ha megjelenik akkor majd az orrod alá dörgölöm. Bocsi...
Ja és ugye véletlenül sem a HL2 felé húz a szíved?! Éljen a pártatlanság! -
#831 Sajnállak.
------------------------------------------ -
#830 AZ nekem már elég.. bár nem láttam eddig élőben azért ez még is csak biztató.. :)
Kevés fps büszkélkedhet valós helyszínekkel.. -
#829 Az egyik fejlesztő nyilatkozata szerint: "a helyszín 50%-ban felel meg a valóságnak". -
#828 Ja és szerintem jobb lesz mint a Doom3.. vagy HAlf Life2.. Legalábbis többet várok tőle story tekintetében és grafikában is.. Az oroszok egyre jobbak.. -
#826 AZért az sem elhanyagolható hogy "valós" lesz a környezet.. Csernobilról készült fotók alapján csinálták.. így elméletileg minden ott lesz ahol lenni kell. -
#825 nem S.S féle hent lesz, mer 1szerre max 5-6 szörny fog ostrolomni minket, így parás horrrorgame lesz! jó lesz, de korszakalkotó max. a grafikában és a fény-hang játékban lehet... -
#824 Már bocs,de mér írsz le ilyen baromságokat,amiről fogalmad nincs?
Hülye lesz az AI?fejtsd már ki létszíves,hogy ezt honnan a rákból vontad le.
Kreed magasan veri doom3-at? ez úgyszintén lol.Játszottál már vmelyikkel is?Vagy netán oroszba élsz?Akkor meg miért jelented ki,hogy magasan veri?Csak azt ne mond,hogy a képek alapján mert akkor pont,hogy fordítva van a dolog.Egyébként eléggé valószínű,hogy bárhol is megjelent,amikor még egy nagyobb gamer lap se osztályozta. -
#823 Nyílván az ATi megvette kilóra Carmack-ékat, ennyi ez egész. Fog futni az GeForce-on is, csak valamennyire visszafogva. Nem köthetik le a játékot csak 1 videókártyatípusra, mert olyan pert zúdít a nyakukba az nvidia, hogy csak na. Bár ki tudja? :)) -
#822 Tisztában vagyok vele, hogy mennyi egy játék elkészülési ideje. Csak általában 2-3 hónappal a játék megjelenése előtt szokott kiszivárogni némi hír a készülő gammáról, és akkor szokott itt is topic nyílni. Mint pl. most a Mafia 2-ről. Ez meg egy kicsit réginek tűnt, 1000 hozzászólással, és még meg sem jelenik a közeljövőben... :)) -
#821 Talán kissé nyersen fogalmaztam a korábbiakban - akik ismernek tudják, ami a szívemen, az a számon is.
Hykao tökéletesen "ismer" és érti, mire gondolok.
John Carmack barátunk egy hihetetlenül magas polginszámmal, fantasztikus shader technikával (és még ki tudja mivel nem) megspékelt technológia demot fog átnyújtani nekünk - SP-ben, miközben - és Hykao ismét neked kell igazat adjak - a DoomIII-engine kínálja magát a fejlesztő cégeknek, mint púpos Marcsa a söntésben!
A Stalker sajna nem lesz több, mint vakufény - felvillan és eltűnik. Egy helyszín - hiába napszakváltás, jól kivitelezett (és valószínűleg elég szűk) helyszín, amikor buta ellenfelek - értsd, a HalfLife 1 alienjeit meg sem közelítik, szerintem etéren etalon: NOLF 1, HALO 1 - és sima hentelés az emberiség mételyét mételyező szörnyek ellen... grrr tucat történet. Szép, hogy orosz környezet meg minden - mást már nem tudnak kitalálni. Gyakorlatilag minden háborút és témát kiszipolyoztak már a fejlesztők (ugye ősembertől [Age of Empires és társai] egészen az űr/földönkívüli lényekig [lásd Unreal-sorozat és társai]. Most majd jön Csernobil. Majd az Öböl-háború, majd az Afganisztáni-háború, aztán a Csecsen harcok és sorolhatnám...
Az egyetlen normális versenyző: HalfLife 2 - miközben az sem lesz más, mint szörny-hent. Neki az a mázlija, hogy egy jól bejáratott első rész folytatása (ellenben a Doom3-al, ami ugye a szülőanyja az FPS-eknek, de csak ennyi). Reméljük, a megtépázott glória visszakerülhet a HL-folytatásra és nem elsz olyan elnagyolt, mint ahogy sikerült megismernünk.
A Doom 3 túl groteszkre, és hidegre sikerült - előzetesek alapján állítom. A Kreed (orosz fejlesztés) magasan ver a Doom3-at -> 1. A Kreed már megjelent - igaz, csak Oroszországban 2. A Kreed egyszerűbben oldott meg olyan dolgokat, mint a D3, ebből kifolyólag bizonyított. 3. A Kreed mindkét nagy VGA-gyártó cuccosain vígan elfut (míg a D3 csak és egyedül Radeon 9xxx-eken fogja jól érezni magát!). <- Ha ez utóbbit is el kell magyaráznom valakinek, mert netán nem érti, annak úgy kell!
-
#820 Nyeh, na hát engem eleve ismeritek a Doom3 -hoz való hozzáállásomat..., így ahhoz nem szólok.
De a Hl2-ben és a Stalker-ben azért többet látok, mint egy egyszerű tömeghentet. -
#819 Erre ismét csak a #817-ben leírtakat tudom mondani. -
#818 " Doom3-tól én sem várok korszakalkotó sztorit, játékmenetet, játékélményt, a grafikán kívűl "
úgy gondolod, hogy S.Sam féle hent lesz ? van arra még igény ? persze ki tudja, talán... lehet igazad lesz -
#817 Mondom, úgy legyen!
Sajnos már sok játék esetében megtanulhattuk, érdemes "nyugtával dícsérni a napot"! -
#816 ne felejtsük el a lövöldözést és a "techdemo"-t sem! azok nagyon ott vannak a szeren! :) -
#815 Adja isten, hogy a többiben tévedjek, de ne feledjük, hogy az eddigi trélerekben azon kívül, hogy a hangulat, és a grafika tényleg meglepő (80-as évek vasfüggöny innenső oldalát idézik, hú azok a sorházak akár itthon is lehetnének valamelyik kisebb városkában), mást nemigen látunk csak a magányos Sztalker szaladgálását a zónában, meg egy-két vaddisznó szerű bizbaszt, meg valamiféle polipszájú zombit, ami szerintem csak elviszi rossz irányba az egészet, sajnos. -
#814 a doom3-as részben teljes mértékben 1et értek veled. -
#813 Nehezen tudom elképzelni, hogy valami átütő történettel fognak előrukkolni.
Ahhoz túl kevés az egy helyszín és a szereplő.
Feeling ide vagy oda, egy ilyen elhagyatott terep hosszú távon unalmas lehet.
A multi viszont - ha a grafika tényleg olyan lesz mint a trélerekben, és nem basszák el a netkódot stb. - nagyot üthet.
Amúgy Imykének sokmindenben igaza van, de azért a grafika talán tényleg jó lesz (csak bírja a gépünk), remélem a kiadásig nem fog átesni egy Deus Ex 2 szerű optimalizáción.
A Doom3-tól én sem várok korszakalkotó sztorit, játékmenetet, játékélményt, a grafikán kívűl. A hangokkal kapcsolatban is forradalmat emlegettek, majd meglátjuk.
Eddig szerintem az összes id cuccos a quake1-től kezdve igazából grafikus motor reklámanyag, már ami az egyjátékos módokat illeti.
A későbbiekben ezen motorokkal készült játékok sokkal ütősebbek voltak. -
#812 STALKER:
a játékmenete hasonlít majd a Morrowind-éra, csak annál sokkal jobb, élvezetesebb és pörgősebb lesz a kir és valósághű tűzharcok miatt! itt felfedezni, lopakodni, barangolni kell!
HL2:
folyamatos pergő akció, kisebb-nagyobb fejtörőkkel tarkítva! aki lőni akar ezzel fog jáccani, aki nem annyit, hanem gondolkodni is, az a STALKER-rel...
így 2 dolgot is tisztáztam sztem.
1. a játékmenet nem unalmas lesz, csak nem pörgős piff-puff játék készül a STALKER személyében
2. a HL2 és a STALKER nem 1 paletta. én pl. mind a 2 játékra qrva kiváncsi vagyok! ha hentelni, meg jókat akciózni akarok, akkor HL2, hameg okosan és precízen becserkészve akarok játszani, akko meg STALKER. sztem a rivalizálást abba kéne hagyni, mert merem feltételezni, hogy aki a STALKER-t fikázza, az inkább HL2 párti... -
#811 Ha majd megjelent ráérsz kritizálni. Puding próbája az evés! -
#810 Ezek az elemlámpás képek nagyon hangulatosak, ha belegondolsz, hogy bemész tök egyedül egy lepusztult atomerőműbe, ahol mindenféle mutáns hülyeség rohangál, azt sem tudod mi vár rád, hát szerintem elég jó feelingje lesz, csak el ne rontsák valami szar AI-val. -
#809 Csak hogy tisztázzuk:
A beszúrt képtömegen a felülről 3. (amúgy különálló) kép.
A történetek pedig - ha kicsit is olvastatok volna - nem agyat eröltető történetek. Ajánlom, hogy tessék angol oldalakon böngészni, leginkább, a fejlesztők berkeiben.
A képektől pedig ne ájuljatok el... tipikus hiba.
-
#808 3. képen deka árnyéka sincs a csöveknek
te melyik 3. képre gondolsz ? ezek szerint nekem 1 másik töltődött be 3.-nak -
#807 ez a csávó mikor hirtelen hozzászólt a képekhez,hogy nincs árnyék.. -
#806 "2. a Játék nagy szívás lesz."
"A Stalker-nek pedig unalmas lesz a játékmenete. Ahogy a HalfLife 2-nek és a Doom 3-nak is."
Ezeket mégis honnan a francból veszed? Légyszíves világosíts már fel minket egyszerű, jővőbe látni nem képes "halandókat"! -
#805 "Mind a három elég régen készü lahhoz, hogy nem szabadba így lennie - de így lesz." ezen a gyenge érven kívül.
-
#804 "A Stalker-nek pedig unalmas lesz a játékmenete. Ahogy a HalfLife 2-nek és a Doom 3-nak is." LoL ezt úgy mégis honnan veszed? -
#803 Egyet tudok érteni veled... és ez nem is lenne baj, a baj az, hogy csak ilyennel szúrják ki a szemünket, miközben az a hardver, amivel ezt (és a többi, "húúú de jó game vazzer"-típusba sorolható játékot) mozgatni lehet képes lenne egy az egyben lerenderelni egy komplett CGI filmet - lásd Final Fantasy...
Ahhoz képest pedig sajna tényleg parasztvakítás-... olvastátok gondolom a "realisztikus megvilágítás" stb. bullshitet... erre gondolok.
A Stalker-nek pedig unalmas lesz a játékmenete. Ahogy a HalfLife 2-nek és a Doom 3-nak is. Mind a három elég régen készü lahhoz, hogy nem szabadba így lennie - de így lesz.