34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hykao #886
    Elméletileg valamikor tavasszal.

Addig is, SZILVESZTERI buli a Zónában:

Szándékosan nem kicsinyítettem le, hogy jobban látsszanak a bájos pofikák...
  • oneal1
    akkor remélem gyorsan csavargatja:D
  • hykao #884
    Amikor a bácsi becsavarja a helyére a kezében lévő (utolsó) csavart is...
  • HuAn82
    "Hát, ha ezek a nyertes művek, milyenek lehettek a futottak még kategóriába tartozók???"

Én is erre gondoltam amikor a képeket néztem!
  • oneal1
    mikor adják ki a gammát?
  • hykao #881
    A 3.-nál azt a szőrös muffot kell nézni?
    A középső kacagányos a pipaszár lábakkal, meg a "mindenkiesikapofámból" szájszerkezettel.
    Az első még elmegy, de az is elég kalács.

Hát, ha ezek a nyertes művek, milyenek lehettek a futottak még kategóriába tartozók???

UI:
    Még én is reménykedem, hogy a játék nem lesz csalódás...
    ...de ha az lesz, akkor legalább lesz egy új, jó grafikus motor...
  • HuAn82
    Szerintem az első elég sz@r. A második szvsz ló volt valamikor (a lábai elég bénák). Az árnyékszörny félelmetes? Hm...majd meglátjuk (én remélem az lesz).
  • Sadun Tryst
    itt van a 3 díjnyertes rajongók által elkészített szörny, ami még a játékban is benne lesz! (ha minden igaz)
    most mondom nagyon brutálok! ja! és a 3. az szörny árnékszörny! elég félelmetes... :)

• hykao #877
    Bazz, csak most látom, mire írtad, hogy gránát...
    Én eddig kajak azt hittem, hogy az egy krómozott csavar.
    Még el is gondolkodtam egy pillanatig, hogy mi a faszt akarhat a madár azzal a csavarral...
    ...gondoltam, ha már sztalker, lesz benne rézlopás, fémgyűjtés meg miegymás...
  • grebber
    ---BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK---
    !!!!!!
    ÉS remélem hogy mindenki ugyanugy várja ezt a istenkirály gamet mind én vagy mégjobban mert ez nem mindannapos game lesz!
  • fm
    nem
  • Stranger
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • hykao #873
    Nem indul újra...
  • fm
    megint indul a "vajon uncsi lesz vagy szuperizgi" vita :P
  • Sadun Tryst
    már van kész fegyverlistám, hogy mik lesznek a game-ben! :D
  • Sadun Tryst
    ja, én is... megcsinálom az Endless Nameless-t... a game 1 Fallout 3, csak FPS-ben, meg nagyon durva pergős akcióval! pesrze barangolás is lesz elég, de az akciók nagyon készen lesznek! :)
  • hykao #869
    las
  • Sadun Tryst
    lol :D
  • hykao #867
    Ha a játékmenetben, történetben csalódnánk, azért remélem liszenzelhető lesz az engine, és készítenek vele fasza játékokat.
  • fm
    hát ez totál kész
  • dikki*yysw
    Akkó jó. Nekem még 5.25", vettem bele a DSHD floppykat :()
  • Prowler001
    386 Sx-33 2 MB ram Trident 512kb Vga kártya 14" Svga monitor:) na ezen nem jött be a Doom csak 2 Mb ram bővítés után, ami 8000 Ftomba került anno... :D
  • hykao #863
    Az én PS1-emben az volt. 12"svga monitorral, és a speaker hangerejét hangerőszabályzóval lehett szabályozni.
    Asszem 90-ben vagy 91-ben vettem.
  • Sadun Tryst
  • Blasta
    Fotórealisztika rulez!!!
    IMádom ennek a gémnek a grafikáját
  • dikki*yysw
    1.44 FDD? De jó is lett volna.
  • Sadun Tryst
    itt van az új kép (azér sem fogom csak a linket benyomni!)
  • Esrohnoil
    Azon már elindul. :)
    ...Feltéve ha kész lesz vmikor.
  • ReTeK
    és ezen ?
  • Esrohnoil
    Ne aggódj, a Doom 3. nem szaggat majd ezen a gépen.
  • hykao #855
    ZX Spectrum 48k.
    IBM PS1, 286 10mhz, 1mb ram, 10mb HDD, 1.44FDD.
  • Colonel Sink
    Off:
    386 40 Mhz + 4 mb RAM. A régi szép idők... A Doom már szaggatott rajta.
  • fm
    akkor írja oda mindenki,hogy először milyen pc-je volt.
    (a c64-emre is rá volt írva,hogy personal computer:))
    de az első "igazi" pc-m 486dx4-100Mhz volt 8mb edo rammal,512kb trident vga-val...ja és sry az offér
  • hykao #852
    Az tényleg szar, amikor odaírják.
  • K@LoZ
    Ja kirájjjjos a vasam mi?
    kicsit butitottam a grafcsin, és haller:)))
    persze hogy nem, csak teccik ez a megalománia, ahogy mindenki odairja a nagyvasát
  • hykao #850
    Ezzel a konfiggal nyomtad végig a M.P. 2-t?
  • K@LoZ
    Hejjhó haverek...
    Én sem értem imy miért szapulod ezt a szerencsétlen gammát, amikor még nincs is?
    Mekkora hely, meg mennyi szereplő.....Ki ..szomat érdekli??? Végigjátszuk, és kiderül....De ami a lényeg hogy milyen lesz a multija, és semmi más...Vess egy pillantást a nekem is nagyon tetsző maxpéééén2 re...Nagyon bejön a népeknek..Ird és mond pisikakikaja 9 óra alatt végigjátszottam, és nem vagyok egy ász. Neten nem megy, uninstall, el is felejtettem...Jó játék volt? Na és mit értek vele....Vagy a Cod...Jobb mint a moha singlibe, még is a mohával nyomják a népek, mert a coddal csak a kemperek játszanak. Ott tartunk a világsztráda kiszélesedése miatt, hogy szinte előbb játszol neten egy gaméval mint singlibe...Szal csak annyi hogy találgatsz csak, és frankónak adod el...Tudom nem vagy akárki, de akkor is
    csákány
  • Sadun Tryst
    kicsit uncsi lenne az igaz, de legalább nem scriptelt esemélyekkel lenne tele a játék. itt TÉNYLEG csak az van lesciptelve, aminek muszály megtörténnie. tehát az ellenségekkel MINDIG véletlenszerűen fogunk találkozni. Így ilyen szempontból el lehet vele majd baromkodni 2 évig, bár nem érdemes... És a történetre mindenki fog emlékezni, aki játszik majd vele! Én 1 olyan történetre számítok, mint ami a Fallout-ban volt. Ami leköt és mindig érdeleve tart. Szerintem képes lesz rá a játék.
  • Ba*2
    ez természetes, 2 évig single-t játszani->
  • hykao #846
    SoF2-ről több mint 40 000-et a multi miatt írtak, az egyjátékos módot már rég elfeledte mindenki.
    Ha fognak, erről is a multi miatt fognak, az biztos.