34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hykao #926
    A játék oldalán van egy hőmérséklet, és egy sugárzásszint mutató: nálam 16 fok, és 1.1 rem/órát mutat.
    Ez mi a faszra vonatkozhat?
  • hykao #925
    A játék oldaláról ingyenesen letölthető a játék elődje.
  • dikki*yysw
    Igaz, nincs, akkor meg ne beszélgessünk :]
  • Tibre
    Miért van vmi új hír vele kapcsolatban?
  • Sadun Tryst
    ja van benne valami...
  • dikki*yysw
    Kurva jó. Játékról esetleg beszélünk? :D
  • dikki*yysw
    GIGALOOOL :DD
  • Sadun Tryst
    oksa! :)
  • Tibre
    majd elküldöm mail címedre,ha érdekel,még kicsit finomítok rajta
  • Sadun Tryst
    szuperlol! :D
    jah! :)

bár a dadogást örököltem anyai ágon ( az anyu anyujaának a testvérei is dadogott, így azoknak a szülei között is kellett, hogy legyen dadogós). és attól félek majd nekem is vmelyik leszármazottam dadogni fog... főleg ha lányom lesz, és örökölni fogja... :( rossz bele gondolni is...
  • HuAn82
    Nyíthatnánk egy topicot,hogy pl: Kinek milyen szervi (és egyébb) kárt okozott 86?!
  • Sadun Tryst
    a GS fórumon is ugyan ezt írta egy srác...
  • Sadun Tryst
    akkor létszi magyarázd el, hogy miről szól az a mutáns növény. mesélj róla, hogy Te hogy képzeled el a játékban a szerepét és a helyét...
  • Sadun Tryst
    nem célzás volt.. fiatal vagyok nem pofátlan
  • Sadun Tryst
    és 86-os vok, és születési rendelleneséggel jöttem a világra márciusban... ne aggódjatok nem 4 kezem van! :P
    a hasamban az izmok rosszul fejlődtek ki és elzárták a beleim, így nem tuttam emészteni. így ami bement, ki is jött. 8 napig infúzión éltem újszülötként, így életmnető műtéttel most kb. 1 35 centis műtéti heg van a hasamon, ami eléggé melátszik... de azt mondják rá, hogy szép lett a varrat, mert nem girbe-gurba... lol... ezek mellett még dadogok is, így nekem kijutott sokmindenből...
  • hykao #911
    Amiről írtam, az '86-ban esett meg velem, pont abban az évben amikor "Csernobili kiömlött".

Sadun Tryst:
    A fogaim köszönik jól vannak, szerencsére nem, hogy nem hullot ki egy se, de még lyukas sincsen, ami az én koromban elég ritka... a csontjaim se ritkulnak, lekopogom: még csonttörésem se volt soha, csak egyszer roppant meg a bal kézfejem néhány csontja, amikor kb. annyi idős lehettem, mint te és egy átpiált éjszaka csúcspontjaként sikerült frontálisan (szerencsére anyós oldalon) fának vezérelnem a "tuning ladámat", és a becsapódás következtében a sportkormányt sikerült versenybringa-kormány formájúra hajtogatnom...

"Ezek még csak enyhe sugárzási tünetek." remélem sikerül értelmezni a mondatot, és többször nem kell leírnom...
    ...a lábon rúgás-csonttörés konstelláció kicsit célozgatásgyanús, ha igen: vegyél vissza, ha nem akkor sztornó...
    Örülök, hogy önérzetes tinédzser vagy, de azért ugye nem kötelező, hogy ami neked tetszik, az másnak is tessen...

A véleményem továbbra is az, hogy ezek elég szar művek.
  • Tibre
    jah egyébként az árnyéknak a megrajzolását én is mester munkának értékelem :P,komolyan mintha kifojt volna a tinta a lapra.
  • HuAn82
    De 86 hatással volt mindenkire! Én pl: majdnem kinyúvadtam. Az egész légcsövem és nyelőcsövem a gyomorig felhólyagzott és kisebesedett. Speciálisan tápláltak (a család több orvos barátja szerint a sugár miatt történt velem ez) mire valahogy megúsztam. A szüleim legnehezebb napjai voltak(szerintük).
  • Tibre
    nem akarsz megbántani,de mégis azt teszed,mindegy kb ennyit is vártam :P,egyébként abban igazad van,hogy szarul rajzolok viszont történetbe ez a szörny kurva jó,dehát te biztos jobbat tudsz mindent mellesleg,ha fogalmad nincs mit látsz miért szólod le?
  • Sadun Tryst
    aham...
  • Sadun Tryst
    akkor csak utóhatás... :D
  • Tibre
    Nem ez egy mutáns húsevőnövény,egyébként tényleg hasonlít a kigyóhoz :)
    Az meg nem szőr,hanem tüskék :)
  • Sadun Tryst
    izé... nem akarlak megbántani, de ők legalább tudnak rajzolni... és tényleg MUTÁNS dolgokat rajzoltak, és nem pedig tüskés kígyót... ha ezt tényleg oda szántad, akkor gondolj bele... kígyó mi a faszt keresne csernobilban? vagy ez vizisikló?
  • HuAn82
    82-es
  • Sadun Tryst
    86-os vagy? :)
  • Sadun Tryst
    jah igazad van, rosszul fogalmaztam.
  • HuAn82
    Ez egy öööö szőrős kigyó?
  • HuAn82
    Én is majdnem kétszer akkora vagyok mint az őseim! Úristen most már tudom miért!
  • Tibre
    Nah itt van a szörnyikémről egy kézzel rajzolt kép:http://hynix.uw.hu/IMG_0567.jpg
    Nem egy nagy szám,homályos is kicsit,meg rajzolni se tudok jól,de sztem veri az itt lévő 3-ból 1-2-őt.Ha nem is kinézetben,adottságaiban biztos ;).
  • HuAn82
    "Az első annyira elmutálódott, hogy a fején a vegyvédelmi maszk is mutálódott: megaLOL" Ez tényleg az!
  • HuAn82
    " a pipaszárú izé pedig valaha 1 ló volt! " Eltaláltam!

De nem a méret miatt! Szerintem a sörény, a fogazat(nem tépő fogak,kivéve az elején az a csontnyulvány), paták, hátsó comb, és a nyak elég árulkodó jelek.

"ezek igenis jó művek! " Ízlések és pofonok.
  • Sadun Tryst
    ja, meg a radioaktivitástól méreti különbségek is felléphetnek! a 3. generáció után az egyedek akár 25%-kal is nagyobbak lehetnek (és ezt nem a Godzillából szedtem!)
  • Sadun Tryst
    a pofájából a lónak nem esne ki semmi, mer van szájürege, és a maszk nem mutálódott az csáka fején, hanem a hús ránőtt!
    és nem hülyének nézlek titeket, hanem csak ámulok és bámulok, hogy miért fikázzátok le az olyan műveket, amik nem VÉLETLENÜL lettek díjnyertesek!

és a sugárzásról nem mondtál semmi újat.. sőt azt nem is írtad, hogy a fogaid is kiesnek, és csontritkulás is fellép. azaz ha gyengén lábon rúglak, nyílt csonttörésed lesz!
    meg folyamatosan remegsz...
    a szemeid beesnek és a szemed fehére kicsit sárga lesz... sőt a szivárványhártya kifakul, színtelen lesz erős radioaktivitástól... csak, hogy pár "mellákhatást még említsek"...
    ja meg fura dudorok jönnek rád, mint az 1. képen is szegény ex-katona kezén...
  • dikki*yysw
    Te sugárfertőzött vagy?
    Szmájlit nem rakok mert lehet haldoklasz :)
  • hykao #892
    Tényleg?
    Na ne mond!

Mindenki levágta, hogy ezek sugárfertőzött lószarok akarnak lenni, de attól még igen bénák.

Az első annyira elmutálódott, hogy a fején a vegyvédelmi maszk is mutálódott: megaLOL.
    A ló az fasza, csak sajna ilyen virgácsokkal a saját súlya alatt összerogyna, és ha szegény nagy nehezen döghúshoz jutna, hát az bizony kiesne a pofájából.

Szóval sugárzás ide, sugárzás oda, ezek bizony átgondolatlan, és logikátlan művek.

Amúgy a sugárzásban sajnos valószínűleg több részem volt mint neked, fiatal barátom.
    Meséljek róla? Kihullik a hajad csomóstul egyik napról a másikra, sőt az összes szőrzeted.
    A bőröd szürkés lesz, és vagy lefogysz mint egy koncentrációs táboros, vagy felfúvódsz mint a lufi, de olyan gyenge leszel mint az őszi légy.
    Egyfolytában rókázol, mint a lakodalmas kutya, de olyan szinten, hogy aludni nem tudsz tőle egy félórácskát sem.

Ezek még csak enyhe sugárzási tünetek.

Szóval nem biztos, hogy hülyének kéne nézned, nálad kétszer olyan idős embereket.
  • Tibre
    Jól van,szerencsére az első képen levő lesz benne a játékban,mivel az lett az első helyezett.
  • Sadun Tryst
    minden negatív dolog nélkül belinkelnéd ide?
  • Sadun Tryst
    ti tényleg nem konyítatok semmit a radioaktivitáshoz... bazze ezek genetikai mutánsok! nem pedig szörnyek, amik így néznek ki alapban! a pipaszárú izé pedig valaha 1 ló volt! (lehet is látni a méreteken, mer az a hulla nem túl nagy hozzá képest)

ezek igenis jó művek! kiváncsi vagyok, ti 1 mutáns katonát, hogy képzelnétek el még szolid határok között pl... tehát nem 4 kézzel + 3 fejjel...
  • Tibre
    1 lesz csak benne a játékban.Ezek meg nagyon lol szörnyek.Ezeknél ezerszer jobb pályázatokat küldtek be egyesek szvsz,sőt megmerem kockáztatni még az én kis szörnyikém is jobb ezeknél,amit sajnos nem tudtam beküldeni határidő végett.Az első még szódával elmegy.
  • HuAn82
    Király buli! Azért dobnék egy hátast ha ilyen is lenne a játékban! Míg élünk remélünk!:-)