34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#972 fraps-al sikerult kilopnom par kepet, bar ezt azert szar,mert leveszi az AA-ot meg az ilyesmit:
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker1.jpg">1</a>
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker2.jpg">2</a>
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker3.jpg">3</a>
majd ha rajovok hogy kell felbontast allitani, akkor lesznek nagyobb kepek is :) -
#971 na, bejelentkeztem
kizart dolog,hogy hivatalos legyen, ilyen bat fileokat kell inditani meg mindenfele info van a kepen, stb. -
#969 De ez leszedhető valahonnan?
Kiszivárgott, avagy olyan hivatalos dolog, mint anno a quake2 multi-teszt? -
#967 Hmm...csak nem egy újabb Half Life-os húzás...
...hogy felmérjék, ki lehetne-e már adni, avagy sem??? -
#966 Hó? -
#963 Kijött 2 prealfa videó...
nemtom mennyire értékelhetőek, de vannak. ;)
Valahol ...iTT -
#962 tényleg, ez milyen fura! minden közeli jövőben játszodó gamma (mint pl. Fallout), ott is a "modern" autók a 60 és 50-es évek autóit hozza vissza formavilágban! én qrvára bírom! :) -
#961 ok, de a modellezést nem 2016-ban csinálták...
...kicsit olyan ez, mint amikor a Hollywood-i filmekben a nem túl távoli jövőt akarják ábrázolni, de nem a mostani autómodellek képezik a roncs díszletet, hanem a már ma is roncsnak számító 60-as, 70-es évek modelleit, max kiégetve teszik be...hehe... -
#960 de a játék 2016-ba fog játszódni,ha jól emlékszem -
#959 De a game nem most játszódik, ezért írtam kb. 30 évet. Oks? -
#958 -
#957 Butch + én szétrúgjuk a s*gg*d! () -
#956 mail... -
#955 Nagyobb kép nem volt? Nekem ez túl gyorsan jön be! -
#954 Ezt azért kötve hiszem, egyébként 17 éve (lassan 18) hagyták ott a lakók!!! -
#952 ...és ez olyan szinten ki lesz dolgozva h. pl. bemegyek abba a házba ott a képen és a 4. szinten balról a 2. lakás is frankón be van bútorozva élethűen? Úgy értem kosz meg minden olyan mintha 30 éve otthagyták volna a lakók?
Kicsit brutálisan hangzik... -
#951 kicsit nagy lett a kép (mondjuk én nem bánom), de qrva jó! :) Az én képem különlegessége, hogy villámot eddig csak videóban láthattunk! :P
viszont ezen a képen nagyon jól megfigyelhető a fény és árnyák hatások! meg, hogy a lemenő nap fénye, hogyan festi be az egész tájat :) -
#950 Itt van meg egy:
-
Gabe18 #949 Üdv!
Én is várom ezt a játékot.A helyszin nyomán nagyon jo hangulatú kis game-et lehetne ebből csinálni,hát reméljük igy is lesz.
Csak pl. a 939-ben lévő képet elnézve,meg még jópár másikat,vajon milyen gép fog ahhoz kelleni hogy elfutkározzon rajta?
Már előre félek... -
#948 kira! :) -
#947 nincs mit :) -
#946 Danke -
#945 na, beraktam a fejlécet :) -
#944 Ilyet már láttunk a CoD-ban is... -
#943 Ja és lehet hogy nekem rossz a szemem de nektek nem tünt fel hogy majdnem az összes képen kicsit furcsán nagy az ember lába/bakancsa? -
#942 NVIDIA inkább lemaradóban van mostanában...
...de ahogy az egyik haverom szokta mondani (kis képzavarral...): pénz beszél, kutya baszik... -
#941 Srácok az miért van hogy majdnem minden játékban ott van az NVIDIA?
Ennyire jó lenne?Hol az ATI? -
#940 Basszus milyen királyság lesz majd ekkora viharban bóklászni. Dörgés, aztán villámlás és a "vakufényben" bevillan elém egy nyáladzó vigyorgó monszta! ÁÁÁÁ Stalkert akarok! Most!! -
#939 na ezt überelje valamelyik gamma is! kétlem, hogy lenne esélye!
-
#938 ez igaz, sajan ss2 próbálkozás... :( -
#937 Reméljük, hogy nem ugyanazok...
...bár azért nem egy "multi" cégről van szó...
...mindenesetre a Firestarter graf.motorja akár lehetne a STALKER féle egyik korábbi verziója is...
...egyébiránt a Firestarter-rel kapcs. az volt az érzésem, hogy lehetett volna akár sokkal jobb is... -
#936 csak a cég ugyan az... (sztem), de 2 csapat dolgozik a 2 játékon. tehát nem ugyan azaok dolgoznak rajta, mint a STALKER-en... reméljük... -
#935 Most kukkantottam bele a Firestarter nevű rettenetbe.
Azt is "ezek" csinálták.
Hát remélem a STALKER nem olyan lesz, mint a már előbb említett "gyöngyszem"... -
#934 A végső Győztesek Listája -
#933 lesz belső nézet,legalább is egyik videóban volt,de az a 2d-s műszerfal nagyon kezdetleges volt. -
#932 Na erre írtam én a #815-ös zárójeles részét.
Kiváncsi leszek a Niva mellett az 1500-ösre, meg a Záporjóskára, ja és a Moszkvicsra. Érdekes lenne, ha lenne belsőnézet, kidolgozott grafikás kokpittel.
Az kétségtelen, hogy nem volt még játék, amelyiknél ennyire otthon érezhetnénk magunkat... -
#931 sry..még 1 próba
-
#930 íme egy újabb kép a várva-várt stalker-ből!!
:D nem komolyan venni! -
#929 http://oblivion-lost.xu2.net/en/index.php?site=files.php&zone=Stuff <----- 3 új stalker mp3.Ahhoz,hogy le tudd tölteni először regisztrálni kell.
Mellesleg ezek a zenék az egyes videók alol kikapott zenék + hangeffektek,persze ettől még ütnek. -
#928 Egyébiránt a szilveszteri bulis képből kiderül, hogy kb. milyen szörnyeket terveznek a játékba.
És, hogy - ezek szerint - 2016-ban játszódik a cselekmény.
Bár igaz egy kis történeti előzetes olvasható a játék oldalán is.