34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#1306 Semmi különöset nem kell csinálni. -
pinehead #1304 Köszönöm, megoldódott!
-
#1303 #1269 -
#1302 -
#1301 #1269 invicible!! -
#1300 csak ezek a full CS-s hangok ne lennének... -
#1299 Ja és hogyan lehet serverhez csatlakozni?? -
#1298 Hogyan lehet eltüntetni a sok rohadt statisztikát a képernyőről?? -
#1297 Mar kiderult,hogy ez a sajtonak kiadott verzio, tehat nagyon valoszinu hogy onnan szivarogtattak ki. -
#1296 Az a feltételezés, hogy esetleg a készítők szivárogtatták volna ki ezt az alpha verziót felmérés szempontjából, nálam azért sántít egy kicsit mert mi értelme lenne a gamerek véleményének amit több mint 1 évvel ezelőtti állapotot tükröző alpha verzió alapján hoznak. Talán pont ez a dolog csillapította le valamelyest a Half-Life 2 körüli érdeklődést ugyan is sokan az alapján véleményezték a játékot ahogyan azt abban a bizonyos alpha "BETA" verzióban látták. Ennek köszönhetően sok ember csalódott oly annyira hogy a megvásárol ATI Radeon 9800XT mellé kapott kupont valamilyen módon értékesítette. Egy szóval nem biztos, hogy olyan jó reklám lenne ez a kiszivárogtatás dolog. Az érdeklődés felmérése a játék iránt (ahogy olvastam itt lejjebb, érdemes e bele lóvét fektetni vagy sem) szerintem megint csak nem állja meg a helyét mert szerintem a vilagon a játékos társadalom számára ez az egyik legjobban várt game, legalább is FPS kategóriában, mert ugye: Half-Life 2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., (nem feltétlenül ilyen sorrendben) így nem hiszem, hogy éppen a készítők nem tudnák ezt a dolgot. Ha ilyen tuti befutónak számító játék készítői nem lennének biztosak a dolgukban, és ilyen lépésekre vetemednének, akkor képzeljük el a kevésbé sikervárományos játékok (amiből több van mint kevesebb :( )készítőit, ha ugyan ezt csinálnák, (mert talán még értelme is lenne a felmérésnek)tele lenne a net mindenféle jóval megjelenés előtt álló no-name játákok alpha és prealpha verzióival.
-
#1295 en csinalok szervert, gyertek #stalker csatornara irc neten -
#1294 kössz -
Takigabi #1293 tényleg megy thx -
#1292 -
pinehead #1291 Csak azért írom, mert bejelentkeztem SMS-en, de a letöltés nem igazán müxik-privátban megadom a kapott adatokat, ellenőrízhető. -
#1290 jah már csak valakinek kellene csinálnia szervert, és indulhat a -
#1289 254 mega -
#1288 nálam 224 Mb -
Takigabi #1287 235 -
#1286 Miért ne menne? Nekem az van és tökéletes -
#1285 nektek hány megát csomagol ki???? -
#1284 F2-F3 -
#1283 Hogy kell kűlső nézetbe váltani? -
Takigabi #1282 akkor full csreenben nem is megy ATI nál? -
#1281 client ip -
#1280 lehet ezt multiban is nyomni? csak mert sehol nincs conncet server vagy ilyesmi? -
#1279 Mit kell írni a billentyűk átvariálásához? Ha a nyilakat akarom irányításhoz? Próbáltam, de nem lett jó (kup, kdown...) -
#1278 amugy ha multiban meghalsz ujra lehet valahogy eledni? -
#1277 Azok a statisztikák, nem a konzol.
A konzol a játék alatt a "0" lenyomására jön elő. -
#1276 Próbáld kihúzni a dugót, azaz ne legyen semmilyen hálózat... -
#1275 Isten mód:
g_god on-ra átírása, a Kandurex által említett fájlban. -
#1273 Igen.
Én amúgy átkonfiguráltam az egész billentyű kiosztást. -
#1272 Kössz.
Hamar elhaláloztam .) -
#1271 Egyébként rájöttem (én hülye nem láttam a fától az erdőt...), hogy pontosan mi is volt a gond ami miatt kivágott a desktopra.
Leírom, hátha valaki majd hasonló gonddal fog küszködni:
Nálam két gép van összekötve, úgy, hogy a net is így van megosztva rajtuk, azaz az egyikbe bemegy, s azon keresztül megy a másikba - router nélkül.
Namármost a játék indításnál a két gép kapcsolatát érzékelte ezért Local-ban akarta indítani, amire ugye ez a verzió nem képes (vagy csak nem ennek megfelelően van beállítva a setup), ezért kidobott a desktopra.
Azonban néhányszor (amikor pillanatnyi szakadás volt a két gép közti kapcsolatban) elindult (kb. 100-ból 1x).
Nos a "dugó kihúzása" után megy rendesen, csak hát így az egyik gépen (pont a komolyabbikon) nincs net... -
#1270 shift+ü -
#1269 user.ltx -file -ban módosítsd ezt a bejegyzést:
rs_stats on
on helyett off -ra :)
-
pinehead #1268 Valaki dobna privátban egy elérhetőséget??
HDC nálam nem megy, más forrást pedig egyenlőre nem láttam, ftp-n még nincs...
Köszönöm! -
#1267 Hogy tudok ilyen karaktert beírni: _ -
#1266 próbáltál legugolni? -
#1265 ja és hogy lehet a konzolt eltüntetni baloldalról... egy idő után rettenetesen zavaró...