34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hykao #1306
    Semmi különöset nem kell csinálni.
  • pinehead
    Köszönöm, megoldódott!
  • DayWalker
  • HuAn82
  • plas
    #1269 invicible!!
  • plas
    csak ezek a full CS-s hangok ne lennének...
  • InviciblE
    Ja és hogyan lehet serverhez csatlakozni??
  • InviciblE
    Hogyan lehet eltüntetni a sok rohadt statisztikát a képernyőről??
  • toMpEr
    Mar kiderult,hogy ez a sajtonak kiadott verzio, tehat nagyon valoszinu hogy onnan szivarogtattak ki.
  • Danecay
    Az a feltételezés, hogy esetleg a készítők szivárogtatták volna ki ezt az alpha verziót felmérés szempontjából, nálam azért sántít egy kicsit mert mi értelme lenne a gamerek véleményének amit több mint 1 évvel ezelőtti állapotot tükröző alpha verzió alapján hoznak. Talán pont ez a dolog csillapította le valamelyest a Half-Life 2 körüli érdeklődést ugyan is sokan az alapján véleményezték a játékot ahogyan azt abban a bizonyos alpha "BETA" verzióban látták. Ennek köszönhetően sok ember csalódott oly annyira hogy a megvásárol ATI Radeon 9800XT mellé kapott kupont valamilyen módon értékesítette. Egy szóval nem biztos, hogy olyan jó reklám lenne ez a kiszivárogtatás dolog. Az érdeklődés felmérése a játék iránt (ahogy olvastam itt lejjebb, érdemes e bele lóvét fektetni vagy sem) szerintem megint csak nem állja meg a helyét mert szerintem a vilagon a játékos társadalom számára ez az egyik legjobban várt game, legalább is FPS kategóriában, mert ugye: Half-Life 2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., (nem feltétlenül ilyen sorrendben) így nem hiszem, hogy éppen a készítők nem tudnák ezt a dolgot. Ha ilyen tuti befutónak számító játék készítői nem lennének biztosak a dolgukban, és ilyen lépésekre vetemednének, akkor képzeljük el a kevésbé sikervárományos játékok (amiből több van mint kevesebb :( )készítőit, ha ugyan ezt csinálnák, (mert talán még értelme is lenne a felmérésnek)tele lenne a net mindenféle jóval megjelenés előtt álló no-name játákok alpha és prealpha verzióival.
  • toMpEr
    en csinalok szervert, gyertek #stalker csatornara irc neten
  • oneal1
    kössz
  • Takigabi
    tényleg megy thx
  • plas
  • pinehead
    Csak azért írom, mert bejelentkeztem SMS-en, de a letöltés nem igazán müxik-privátban megadom a kapott adatokat, ellenőrízhető.
  • plas
    jah már csak valakinek kellene csinálnia szervert, és indulhat a
  • Kandurex
    254 mega
  • plas
    nálam 224 Mb
  • Takigabi
    235
  • Kandurex
    Miért ne menne? Nekem az van és tökéletes
  • oneal1
    nektek hány megát csomagol ki????
  • toMpEr
    F2-F3
  • CELL StormBird
    Hogy kell kűlső nézetbe váltani?
  • Takigabi
    akkor full csreenben nem is megy ATI nál?
  • toMpEr
    client ip
  • plas
    lehet ezt multiban is nyomni? csak mert sehol nincs conncet server vagy ilyesmi?
  • 0ppika
    Mit kell írni a billentyűk átvariálásához? Ha a nyilakat akarom irányításhoz? Próbáltam, de nem lett jó (kup, kdown...)
  • toMpEr
    amugy ha multiban meghalsz ujra lehet valahogy eledni?
  • hykao #1277
    Azok a statisztikák, nem a konzol.

A konzol a játék alatt a "0" lenyomására jön elő.
  • hykao #1276
    Próbáld kihúzni a dugót, azaz ne legyen semmilyen hálózat...
  • hykao #1275
    Isten mód:
    g_god on-ra átírása, a Kandurex által említett fájlban.
  • hykao #1273
    Igen.
    Én amúgy átkonfiguráltam az egész billentyű kiosztást.
  • 0ppika
    Kössz.
    Hamar elhaláloztam .)
  • hykao #1271
    Egyébként rájöttem (én hülye nem láttam a fától az erdőt...), hogy pontosan mi is volt a gond ami miatt kivágott a desktopra.
    Leírom, hátha valaki majd hasonló gonddal fog küszködni:

Nálam két gép van összekötve, úgy, hogy a net is így van megosztva rajtuk, azaz az egyikbe bemegy, s azon keresztül megy a másikba - router nélkül.
    Namármost a játék indításnál a két gép kapcsolatát érzékelte ezért Local-ban akarta indítani, amire ugye ez a verzió nem képes (vagy csak nem ennek megfelelően van beállítva a setup), ezért kidobott a desktopra.
    Azonban néhányszor (amikor pillanatnyi szakadás volt a két gép közti kapcsolatban) elindult (kb. 100-ból 1x).

Nos a "dugó kihúzása" után megy rendesen, csak hát így az egyik gépen (pont a komolyabbikon) nincs net...
  • DayWalker
    shift+ü
  • Kandurex
    user.ltx -file -ban módosítsd ezt a bejegyzést:

rs_stats on

on helyett off -ra :)
  • pinehead
    Valaki dobna privátban egy elérhetőséget??
    HDC nálam nem megy, más forrást pedig egyenlőre nem láttam, ftp-n még nincs...
    Köszönöm!
  • 0ppika
    Hogy tudok ilyen karaktert beírni: _
  • DayWalker
    próbáltál legugolni?
  • plas
    ja és hogy lehet a konzolt eltüntetni baloldalról... egy idő után rettenetesen zavaró...