34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#1350 És magát a progit honnan (a képeket már megnéztem). -
#1349 és ez még szebb is lesz a véglegesben -
#1348 Így ahogy mondod, ha lejjebb görgetsz láthatsz képeket is. -
#1347 Amúgy láttunk már ilyen szintű grafikát játékokban (bár ilyen gyorsat nem hiszem), nem ez a nagy szám, hanem az, hogy végre valóságosnak tűnik a környezet, nem olyan szintetikusnak, mint mondjuk az U2-ben, vagy a Chrome-ban.
Sokkal reálisabb valahogy. -
#1346 Halihó! Miröl beszéltek? Valaki kiszivárogtatott egy verziót és most mindenki azt nyomatja? Honnan lehet leszedni? -
#1345 ha s_list -et beiroma konzolba, akkor kiad egy par parancsot olyat,hogy LEVELS:WEATHER.RAINSTOP meg LEVELS:WEATHER.RAINPLAY meg meg par ilyen parancsot, de ezeket hogy kell hasznalni? -
#1344 Se hacker, se lopás, csupán annyi, hogy mostmár MI IS LÁTHATJUK AZT, AMIT EDDIG CSAK AZ ÚJSÁGÍRÓK LÁTHATTAK...
HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS TÖRÖLVE!!! (SZILVESZTER ALKALMÁBÓL...) -
ka87 #1343 csak ezt az alfát lopták ki? -
#1342 Szerintem sehogy, illetve a "LEVELS" könyvtárban van egy borús meg egy szűrt napfényes változat az egyik pályából, igazad volt valóban csak két pálya van, a többi ua. csak más időjárási viszonyokkal. -
#1341 OFF
Dragoner: mondd, hogy szándékosan írsz ilyen rosszul! Kérlek mondd!!!!!!!
ON -
#1340 Mi a szösz? Kisziovárgott valami prealfa verzió vagy mi? -
#1339 Szasz Radical, sofozni mikor fogsz? :$ -
#1338 kepek -
#1337 Te élsz még baze? Jössz a dögszagra mi? -
#1336 Sehol egy kép? Megőrülök:). -
#1335 #1269
felbontást ugyanebben a fájlban, csak a végén
-
#1334 valaki rajott mar hogyan lehet az idojarast meg a kornyezetet valtoztatni? -
#1333 rs_stats off -
radical #1331 Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne látszódjanak a képen baloldalt és alul azok az adatok? Felbontást lehet váltani? Ha kell visszaolvasok, de ha lennétek olyan kedvesek válaszolni akkor hamarabb meglenne. -
#1330 azt szoktam meg, h azzal váltok fegyvert -
#1327 nemtudom, miert ilyen fontos ez neked? :) -
#1326 hogy lehet beállítani az egér görgőjére a fegyver váltását?
-
#1325 nincsennek hackerek, es ha megnezel par regebbi videot abban is cs-s hangok vannak -
#1324 na még csak az kéne! igaz én nem láttam a lopott gammát, de sztem biztosa nem CS-ből vannk a hangok... hameg igen, akkor azt a hackernek lehet betudni... -
#1323 amugy mar a videoknal is lehetett hallani,hogy cs-s hangok vannak benne, en legalabbis felfigyeltem ra -
#1322 Kár, hogy nincs benne egy városi pálya :( -
#1321 Pörög a topic -
#1320 És az egeret be lehet valahogy állítani, pl hogy fegyverváltás a görgöre legyen? -
#1319 ááá, csináltam pár képet, de egyszerűen nincs szívem 100k alá butítani, na meg amúgy se csinál sztem tökéletest -
#1318 Áhá tényleg. Kössz. -
#1317 A billentyűk átírásánál ügyelj arra, hogy ne legyen két ugyanolyan.
Tehát ha az irányokat átírod a kurzor nyilakra, akkor a nézelődését is át kell írnod, mert alapból erre van konfigolva a kurzor négy nyila... -
#1316 Tűzfal lényegtelen.
A legjobb, ha úgy próbálja indítani, akinek nem megy, hogy letiltja a hálózati kapcsolatot (bármilyet) -
#1315 Írd be: server n
n=a játék "LEVELS" könyvtárában található mappák neve közül 1
pl: server lest_zakat (magya billentyűkiosztás esetén az angolra váltásra ügyelni!) -
#1314 Pontosabb kórismét... -
#1313 és tga-t csinál -
#1312 alapba képet az F12-el lehet csinálni, asszem -
#1311 Mivel loptál képet? -
#1310 Olvass vissza! -
#1309 ............. -
#1308 helló!
letöltöttem a játékot,kitömörítettem,nem cd-t kaptam.Gondolom ez még nem baj ,de amikor elakarom indítani bejön egy kép egy rakás rizsával(olyan mint a dos)
[Kilépés->beírodquit...]
mit kell csinálni?ja a tűzfalat kikapcsoltam.Geforce 4 mx kártyám van(gondolom az Nvidia nem)