34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#1434 A logódba KARCZOS van írva, háh :DD -
#1432 Halihó!
Valaki hozzám tudna vágni egy linket, honnan tudom letölteni ezt a demó verziót??? -
harczos #1431 nem új :P -
#1430 Lehet nem új de ha beleírjátok abba a user file-ba az rs_stats off ot akkor nem kell mindíg beírogatni. -
#1429 Röhej az a zoom az smg-n ha ígymarad baze akkor jól elqrnak egy ütősnek indult gamét. -
#1428 mellesleg nincs meg vkinek a tv2-n leadott vujit trutkov féle dokumentum film csernobilról? :) -
#1427 Mondom ha ezekkel indítjátok lesznek "szörnyek":
run_game1_zakat.bat
run_game2_lest.bat -
#1426 természetesen lehet, de nálam akkor sincsenek szörnyek, ha a game-félével indítok, ez a biztos módszer.
De a LOL-káknak írom, a többiek úgyis tudják, mit hogyan kell! -
#1425 Ezek alég LOL hangok. -
#1424 indeitok szervert aki akar jojjon
(ip,inditasi mod irc.extra.hu -n #stalker szoba topicban) -
#1423 es a bat filet miert nem lehet elinditani? -
#1422 Mégegyszer:
Aki ellenfeleket akar (hárommal találkoztam eddig: patkány, zombi, katona), az ne .bat-tal indítson, hanem az XR_3DA-val, ezután beír: server x
x=a "LEVELS" könyvtár mappáinak neve közül egy
pl: server lest_zakat -
#1421 azert mert ott egy ember a vagonba es az lo rad :) -
#1420 Észrevettétek hogy a "zakat" pályán ha bementek a vagonba, megy le az élet és szinte rögtön meghatok. Talán a sugárzás? -
#1418 ja, ki kell lepni windowsbol es ugy kell inditani -
#1417 nekem van és ha az utcso 3omal indotom vanak elenfelek -
#1416 nektek van a stalker fájban 6 dos modal indithato cuc? -
#1415 DayWalker: megpróbáltam többféleképpen is, de én nem tudtam beállítani az egérgörgőt.
Ugyanez a helyzet a 3. egérgombbal is. -
#1414 Ja. -
#1413 nekem menegy ez a run game akarmicsoda
-
#1412 nem, csak kamuztunk -
#1411 téleg müködik multiba? -
#1410 run_game3_escape.bat ebben hol vannak a szornyek? -
harczos #1409 mé ne lehetne fontos? -
#1408 a szürnyeket holtalálom talán odaát??:))) -
#1407 Ha ezekkel indítjátok lesznek "szörnyek":
run_game1_zakat.bat
run_game2_lest.bat
run_game3_escape.bat -
#1406 Én mondjuk majdnem biztos vagyok benne, hogy a végleges verzióban nem ezek a hangok lesznek. Mondjuk nincs mire alapoznom, informátorom sincs, de szerintem azért vannak benne CS hangok mert a fejlesztési folyamat akkori szakaszában, a munkálatokhoz bőven elég volt ez is, mert akkor még nem a hangeffektekre koncentráltakak a legjobban a srácok, véleményem szerint. Irracionális is lenne ha egy várhatóan korszakalkotó játékhoz a készítők elavult CS hangeffekteket társítanának és ezzel szúrnák el az egészet. Még egyszer mondom, ne felejtsük már el, hogy ez a verzió (van egyáltalán verziószáma?) a játék több mint egy évvel ezelőtti állapotát tükrözi. Több idő telt el az óta mint amennyi időt kaptak összesen hazánk fiai Clevers -ék a Terminator WoM játék fejlesztéséhez + még ezt fejlesztik még vagy egy fél évig, igaz hykao?
Hát remélem nem tévedek! -
#1405 lol ez ojen fontos?? -
#1404 és a szörnyeket holehet???:) -
#1403 de hol tom beállítani az egér görgőjét fegyverváltásra, mer én nem tom hogy kell -
#1402 nah megvan -
#1401 Még mielőtt megkérdeznék még vagy 10-en:
user.ltx-ben lehet átállítani a billentyűzet kiosztást és többek közt a felbontást, színmélységet -
#1400 delámavagyok.... -
#1399 ... nemtalálom :) -
#1398 ok köszi... -
#1397 10 0001-ed x-re: #1356 -
#1396 de akkoris holehet?? -
#1395 jovanma... -
#1394 pre-alfa, ha nem tudnád :P -
#1393 jovanma....
Kérdem: a bill kiosztásst hotomegnézni???
KÉRDEM:SZÖRENY HUNVANAK EGYETSELATAM.. BOCS
bekel öken spawolni vagy mi a fakk
és pl egy létrán nemtok felmászni ez enyire alapmég???