34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
harczos #1477 :DDDD -
#1476 Winrarral kell! :D -
#1475 a hykao_garage map-on -
#1474 nem köll egyesíteni csak az egyiken nyomsz egy kitömörítést. Ha úgy is hiba van akkor valamelyik rossz. Van ott egy sfv fájl arra dupla klikk vincomm ban és az megmondja melyik rossz. Kitömörítés előtt. -
#1473 Figyu a beígért min videókártya a siton az GEf2, úgyhogy menni fog. Ez lessz a referencia arról, hogy az NVIDIA milyen fax és ATI-ra meg nem fogják optiamlizálni! Ez így jobb üzlet, mint NVIDIA-n is belassítani! -
#1472 Ja, és ez most csak multi, vagy van single is? -
#1471 Hahó4 HDC-ről le lehet szedni, de van olyan hely, ahol egyben van a game? Nem tom hogy kell összerakni a fájlokat (Tom, h WinCommanderrel, de nekem mindig vmi hibát ír ki fájlegyesítéskor)... -
#1470 Bazz vegyétek már figyelembe, hogy ez egy két éves változat, amit csak a motor bemutatásásra adtak ki, arról nem is beszélve, hogy még nincsen optimalizálva és mégis milyen gyors! -
#1469 ütős volt.most büszke lehetsz. -
#1467 most hogy így írtam elég elképzelhető lessz. Mivel az nvidia támogatja nem hinném hogy örülnének neki ha elfutna egy GF3 Ti200-on gond nélkül. -
#1466 Khof -
#1465 Khof -
#1464 Jah lehet kapnak 1-2 milkót hogy kicsit lassítsák má be a játékot mert el kell adni majd a sok új vacakot. -
#1463 jaja -
#1462 Flame OFF plz. -
Chief #1460 Hol is van Moszkvics? -
#1459 Aha. -
#1458 fut ez mindenen.
volari,komodorhatvannégy,ennvídia,ati,3dfx -
#1457 Hidd el van olyan aki még nem tudta mint pl én is csak ma szedtem le és nem olvastam vissza 659 hozzászólást és nem kell nagyarcozni hogy te már ezen túl vagy és ezt tudtad. -
#1456 kezd már el lécci mert én nem találom. -
#1455 Mos' nézem, kispál számból van az aláírásod, háhh, -
#1454 szarunk a hl2-re mert ez stalker topic -
#1453 ATI Radeon kártyán fut, ugyi? -
#1452 ja -
#1451 mert van dögivel -
#1450 most emeljem ki az összes hozzászólásodból a hülyesgégeket? -
#1449 A töltés idő meg hihetetlenül rövid. -
#1447 hol van? -
#1446 Ennek semmi értelme amit írtál. Így lett volna: lehet nektek új, de mi már tegnap óta túl vagyunk ezen. -
#1445 Na kipróbáltam és már ordít róla, hogy zúzni fog. Ekkora területeket, ekkora részletesség mellett, ilyen kezdetleges szakaszban, ilyen gyorsan tudjon futtatni. Hát nem semmi. Gratula hozzá, már nagyon várom a afullt. :D -
#1444 hát lehet nektek nem új de mi már tegnap óta túl vagyunk ezen. -
#1443 melyik mapon van és hun? -
#1442 Hát ezaz ezért nem értem. De a trailer-ekben is ilyen. A falon átlövést remélem belerakják mert ez már alap lenne egy ilyennél és állítólag fegyverbuzik a készítők és aszonták mindenben a valósághoz fogják igazítani a fegyverek tulajdonságát. A hangokat meg szerintem bárki kicserélheti majd magának de úgysem ez lessz ez elég fos. -
#1441 Köfönöm fépenh! -
#1440 Sikerült beindítanom a MOSZKVICSOT!!! -
#1439 pfhpfpfh huzzá innét:DDDDDDDDDDD -
#1438 nem csak a szemed, gyökérke:DDD -
#1437 #1376 -
#1436 Nem marad, így, ahogy az időközben kiadott vieókból kiderült...
...mondjuk ez a legkevesebb, hogy a képernyőre rátegyenek egy fekete maszkot középen 10cm sugarú lyukkal, hehe -
#1435 Jah, csak az én szemem rossz