34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#1533 mi az hoyg húzd ki a dugót ?uninstall? -
#1532 azt mondja a WC-ben a sfv, hogy a rar01 rossz, meg vmi rossz crc fájl. Nincs is crc fájl :( -
#1531 Letötltöttem az egészet, és az első rart kibontottam. Automatikusan kibontja ilyenkor a többit is? Mert aha a következőt akarom kibontani, rákérdez, a fájlok már léteznek, és hogy felülírja e? -
#1530 Valaki rakjon már be egy shotot a heliről!!! X)
Átugrok a vagonok felett a hidon és túloldalon nincsen semmi,csak laperdő és sima talaj, ja és mennek a sinek tovább! -
Inquisitor #1529 Nem tudom de sok hang van a programban, amit nem használ fel még, pl. rozsdás garázsajtó nyitása, helikopter!!!, vagy a railgun és rakétavető hangjai.
Akkor most kamu vagy sem a heli? És mi van a moszkvics-al???
És ha van benne járgány, milyen gombbal lehet bemászni/indítani??? -
#1528 BOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLDDDDOOOOOOOOOOOOOGGGGGGG ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!
Piál a föld piál a minden!!!!!!!!!!!!!! -
ka87 #1527 ehh:DDDDDDD -
#1526 Reg-eljetek be, azt nyomjatok be egy két ilyen közös röpködős képet!!! -
#1525 Vagy inkább partiban nem??? -
#1524 Kéz a kézben, egy joint után a Capella felett???? -
#1523 Gondolom... -
#1521 :DDD -
#1520 :DD -
#1518 ...én is benézek két repülés között majd.
London felett visszafordulok a Concorde-al, mert az óceán fölött nincs sok látnivaló... -
#1517 Ja, én meg az egyik vagonban találtam egy Concorde-ot...
...szopatnak anyaam stop... -
#1515 Te már láttad a DOOM III új motorját? Az összes fal tök lapos még bumpmapping sincsen! LOL! :D -
#1514 Átugrottam a hidon a vonatok felett ahol össze vannak ütközve, tehát most már nem aton az oldalon vagyok ahol a vagon. Itt mennek tovább egyenesen a sinek akkor most menjek a perem mentén balra??? -
#1512 hogyan kell multyhoz csatlakozni? -
#1510 Szerintem jó lesz de remélem kijavítják a teljes játékban ezeket az olrári hibákat!
Mert ha nem eséje sem lesz felvenni a harcot a Doom 3 -al meg hasonlokkal! -
#1508 Lehet a játékban vezetni is valamit? Autó, heli? -
#1507 Itt jön a Ghost-os jelenet, amikor át kell menni a falon, lol ;)) -
#1506 Azok felett átugrottam a tuloldalra és ot jobb vagy bal oldalon vannak? -
Takigabi #1504 megtaláltam a vonatokat és ott van egy alagut ami be van falazva na az elég lol -
#1502 Hol vannak a vonatok fent a hídon??? -
Inquisitor #1500 Amúgy meg sebesség vétához ---> Nem a grafika fogja lassítani, hanem az ellenségek AI-ja, meg a beépített fizika!!! -
Inquisitor #1499 Ha átállítom a LOD értékét 1-ről nagyobbra, akkor az aljnövényzet nem csak 10 méterre tőlem fog "kinőni", ugye? -
#1497 Ki a sötét??? -
#1495 Rájöttek, hogy a DOOM motort csak a nasa gépei bírnák ezért lebutították. A GS-ben is írták! :P -
#1493 De magukkal, mert én és még sokan mások biztosan nem vesszük meg a gémet ha 100ezret kell költeni a videokareszre! -
#1492 annak azért örülök, hogy ha ez igy marad nem kell újabb VGA-ra befektetnem -
#1491 A STAKER-ben pont az a lényeg hogy nincs még optimalizálva és flottul megy eddig mindenki gépén. -
#1489 cb.hungs.hu -
#1487 Hát ja mert úgyis megveszed a GF XP ultra 12900-est. -
#1485 Állítsátok át a gravitációt! Így rohadt nagyokat lehet ugrálni, ha leveszitek 1,0000-ra akkor még a toronyba is fellehet jutni. -
#1484 ???? -
#1483 Nem hiszem hogy kicsesznének magukkal! -
#1482 nem is kell így is jó ATI-n:). -
#1481 Oké, köszi, töltöm :) -
#1479 Elvileg single, de gyakorlatilag csak egy pre-alpha! -
#1478 Nem kell egyesíteni, csak WinRAR-al kicsomagolni.