34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Dosia #8316 tudod áprilisi tréfa volt -
janik #8315 most akkor nincs is demo csak egy rohad AVI video????mert ott mondják hogy aaaaaaaaaaj itt van az uj 600mb demo váá tóótsétek le az letoltom azt sehol sámli csak egy video -
#8314 -
XeroX #8313 Valaki letudta tölteni a demót a gamestar -ról ?
S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL
(Demó - 666,67 MB)
-
#8312 De mit töltöttek ők le valójában? -
#8311 bizonyos dolgokkal még a gamesszar sincs tisztában nemhogy az oda járkáló userek:DDD -
#8310 az semmi de azért csak nem gondolták komolyan hogy az a 20 mbyte a stalker demója...
én is leszedtem amugy mert kiv voltam mivel szúrják a szemet..hát egy elég gyengus slide showwal -
#8309 Lehet nem is ők írják, hanem csak diktálják, aztán a mama vagy a papa írja.:DDDDDD -
#8308 Jóhát gamestaros userek amiket irkálnak a kommentekbe, átlag életkor elég kicsi lehet... -
#8307 De érted nézzed meg a statisztikáját a letöltéseknél szánalmas mennyi ember van akinek fogalma nincs mikor jön a stalker meg mi zajlik körülötte és letöltötték hát csak gratulálni tudok nekik.És ott sirtak hogy mekkora köcsögség.Lol van netük de minek informáciozerzés nuku. -
#8306 Minden évben eljátszák, már unalmas... -
#8305 Szvsz mai tréfák közül ez a gémsztáros volt a legátlátszóbb és legszánalmasabb.El sem olvastam, csak unottan továbbgörgettem:)Sokkal hihetőbb lett volna egy "tutifix" megjelenési időpont vagy egy "új" videó. -
#8304 És megérkezett a demo !
-
#8303 jaja tavaly:DAS:DAS:DAS:DS: -
#8302 ha jól tudom egyszer már ellett játsza az hogy árp.1-jén stalker megjelenés és aznap meg h csak vicc volt. szerencse h itt láttam meg, mert el se olvastam volna a kommenteket hanem egyből szedtem volna. de mondjuk az nagyobb szenzáció lenne :P -
haxoror #8301 :D -
#8300 Mééé? Jó vicc! :) -
#8299 kapják be a gamestarosok
áprilisi tréfa -
#8298 -
#8297 MEGJELENT A DEMO!!!!! -
#8296 LAN-on sztem egyértelmű. Mondjuk más ellen is van olyan hogy Internet, kiválasztod és Refresh. Ott a serverlista, választassz servert. Vagy te csinálsz egyet és kipipálod hogy Public. Ez után már csak várnod kell. Utóbbi azért ajánlottabb mert akkor te legalább nem laggolsz -
#8295 -
#8294 Hi all végre leszedtem a S.T.A.L.K.E.R.MP.BETA.BUILLD.2215-TPAX verzióját és azt szeretném megjérdezni hogy tok valaki ellen neten jáccni és hoogy lehete vele lanon is nyomni? -
#8293 Duke Nukem Forever-t előrendelte vki? :D -
#8292 Addigra már forint sem lesz. :) -
#8291 LoL -
#8290 Csak írtam valamit, ez lehetett volna akár automex is vagy cdgalaxis... -
#8289 te meg járj sűrűbben ide és tudni fogod h poén volt amit mondott ... -
#8288 hát én egy olyan játékot azért nem rendelnék elő amit azt sem tudjuk pontosan mikor jön ;)
bár ha belegondolok most előrendelés 12rongy mondjuk, és 50 év múlva az már aprópénz lesz ;)
szinte ingyen jut az unokánk a játékhoz. -
good charlotte #8287 ja én is szeretném hogy kijöjjön de egyébként az 576-on azért van kint mert elő lehet rendelni a játékot anyám talán olvasd már el a címét a sornak Fenrir -
#8286 Hát ez jó -
#8285 jujj dejóó köszi!!!! -
szapor #8284 Hy!!A www.wanadoo.atw.hu-n meg találjátok a stalker multi bétát! -
#8283 van béta? -
newc22 #8282 Szasztok! Valaki a multis Stalker bétájával játszott már? Na és milyen lett? Grafika? Hangulat???? -
gyuri00 #8281 gondoltam h kamu mert akkor mert mindhol ez fújnák hogy megjelent deszeritem majd 2 év múlva:D -
#8280 ébresztő :-)
mert nincs is... -
gyuri00 #8279 hát beszarok eszt nem is tudtam vagy csak kamu még torrenten sem láttam:D -
#8278 csakis a legelső hszt... semmi mást :| -
#8277 jaja szedd le!!!