S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
The actual final version of the game we tested may behave a bit differently since software makers will continue to optimise their code, while graphics chips designers will go on with improving quality of their drivers.
http://www.xbitlabs.com/articles/editorial/display/stalker_5.html
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezt nem tudtam.2002-es az alfa amivel lehet nyomni?Na mindegy akkor kiváncsi leszek a véglegesre!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szól valaki ha lesz vmi demo, vagy ilyesmi? (nem az alpha-ra gondolok). Egyébként nekem nagyon szaggatott. Nyilván valamit valahol be kell állítni, de amíg mindent be kell "programozni", addig nem vacakolok vele, mer hülye vagyok én az efféle mesterséghez 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egyébként a sebesség biztos, hogy rosszabb lesz a véglegesben, mivel még sok fícsör tudtommal (nem próbáltam ki) nincs benne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elindítom a stalker alfat alab beállításokkal, és mikor egyedül vagyok a mapon 80 FPS!
Ha meg az a patkányos zombis ölõset indítom akkor 30-40 és ez az én gépemen nagy szó
1ghz Celeron Gef4mx440
Istenem de várom már a full gamet
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egy rakás ember szokta állítani, hogy neki megvan 1-1 játék full verziója, még akkor is, ha az neki nem anyagi haszon, de ebbõl még az is bejöhet. Aki elhiszi az ilyeneket az magára vessen...
Ha ez még egy késõbbi is, mint a prealfa, akkor se a végleges, ahogy toMpEr is írta, a verseny is 1 hete zárult le, és nemhiszem, hogy simán csak az a pár lény hiányozna a játékból. Ha még hiányoznak belõlle dolgok, akkor még nem is tesztelhették eddig rendesen, vagyis a bétatesztek se fejezõdhettek még be szvsz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
http://epica.nl