34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8356 okés, kösz -
obe #8355 kb 800-1000 huf asszem -
#8354 nem tudja vki kb. hány Ft ? nem szoktam venni, nem tom... xD -
#8353 majd, ha elállt az eső... -
#8352 kösz az infót, megyek is és beszerzem -
obe #8351 télen simán nyomjuk már, én nem aggódok, anyi pénzt beleöltek már, hogy nem juthat dnf sorsra -
#8350 Discovery csatornán is lesz róla szó.
Egyébként ez a játék valah ki fog jönni, vagy Duke Nukem Forever sorsára jut? -
obe #8349 a téma iránt érdeklődőknek(chernobyl) figyelmébe ajánlanám a national geographic e havi számát, 20 oldalon boncolgatják a katasztrófa okait, hatásait (20 éves évforduló) -
#8348 Akkoris ennyi idő alatt megcsinálhatták volna már 2szer:) -
#8347 lehet vmi nagy dologgal akarnak előrukkolni és nehézségbe ütköztek, ezért tolják-vonják. -
obe #8346 addig is éljen a hurráoptimizmus:) -
#8345 Ezt igy nem jelenteném ki.1 év alatt sokat fejleszthetnek rajta.
Majd ha kijön meglátjuk. -
#8344 Nem fog akkorát ütni de a rajongóknak felér majd egy orgazmussal akárki akármit mond! -
#8343 jelenjen meg azt kész..nehogymár egy demoval szúrják ki a szemünket, ugye?:D
én továbbrais azon vagyok, hogy a STALKER már nem fog akkorát ütni, mint amekkorát üthetett volna 2005-ben (vagy 2004-ben) -
#8342 Ó nagy STALKER, már 1 naptárral sem szurják ki a rajongók szemét?:D -
#8341 "de ami a stalker körül forog de ami a stalker körül forog"--->na igenám de aki kicsit is tudja, hogy mi forog a stalker körűl az kapásból nem eszi meg, hogy van demo:)... és aki igencsak várja a stalkert az kapásból elöbb fog infót szerezni a demoról mint a sz@ros gémszár:-) -
#8340 van is erre egy kis népmese vagy mi (saját szavaimmal mondom szal lehet valahol nem pontos)
srác mindíg azzal etette a népet,hogy "farkas farkas"...eleinte mindenki bevette
aztán mikor tényleg jött a farkas,és kiabálta,hogy farkas,akkor már nem jött oda senki,nem hittek neki,és a srácot megette a farkas!:\
itt is ugyanez,csak demoban...
"demo-demo",eleinte mindenki elhiszi,majd amikor kijön a rendes demo,akkor már lese szarja a nép!:DD na jó persze számtechben nem így van,de ami a stalker körül forog az már majdnem ugyanaz mint ami a népmesében van!:DD
-
#8339 hát ha kint lesz a demo vlaszeg nem a gémszarrol fogom az információt beszerezni:) -
#8338 Mire kijön a demó erre nem is fogunk emlékezni....... -
#8337 gondoljatok bele, ha tényleg jön a demo akkor mit ír a Gamestar? "itt a demo, de most tényleg, komolyan ..." persze mi meg nem hisszük el :) -
#8336 OK, de ennek rögtön le kellett volna esni, legalábbis sztem... :D -
#8335 Rég nem jártam a topicban,sorry. -
#8334 LOOOL -
#8333 #8305 -
#8332 Sorry,gamestart akartam írni. -
#8331 Helló!
A gamestarton kint van egy 660 megás demó,ezt próbálta már valaki??Mert látatlanba nem naon akarom lesezedni. -
BreakDown #8330 Az Azureus-al tudom szedni, bár szar a kapcsolata a torrentnek, mert 40k a max amennyivel jön. :((( (sokat érek itt a 2mbit-es netemmel:DD)
Amúgy amiről te beszélsz az a S.T.A.L.K.E.R.Build.1154???? Mármint nekem nem kell a multiplayer béta, az megvan cd-n és jobban izgatna az a rövid singleplayer cuccos, azaz az alpha.
Szóval Build 1096 ha jól tudom, és akkor az 1154 lenne a frisebb? Remélem ez is alpha, azaz singleplayeres. -
BreakDown #8329 A torrent fájl naplója pedig ezt írta:
[2006-04-03 18:46:12] -- A BitTorrent elindult --
[2006-04-03 18:46:20] (globális üzenet): Egy stat művelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
[2006-04-03 18:47:59] (globális üzenet): Egy stat művelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent -
BreakDown #8328 Nem megy, leszedtem a Bittorent 4.4.1-et de mindelyik torrent fájlra ezt írja: (globális üzenet): Egy stat művelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent -
#8327 torrentoldalakon keress rá. pl 2torrents.com. a legrégebbi alpha nekem nem ment mert hibásan jött le, a hülyék zippelték. egy újabb alpha viszont ment, le volt írva. exe indítás, pálya betallózás és kész. -
BreakDown #8326 Nagyon érdekelne a STALKER alpha verziója!
Honnan tudnám leszedni? És mégis hogyan lehet elindítani? Gondolom optimalizálása nem valami nagyon jó meg hát ugye elég régi. :)
Plz, plz nagyon érdekelne! -
Ereszt #8325 [DEMO] !!! STALKER !!! (6688)
Azért ez már kicsit sok komment -
#8324 gondoljatok bele, annyi értelme volt a poénnak hogy félélesztette ezt a topikot. 2006. márc. 24. óta kihalt ááááá, borzalmas!! -
#8323 Naon hülye vicc vót.:) -
#8322 LoL ezt tavaly is megjátszották:DD csak akkor asszem valami olyasmi volt hogy kilopták a stalkert vagy mi:DDDD -
Dosia #8321 www.gameexpressz.hu na itt aztán találtok böven ápr 1 tréfákat -
#8320 Gameszar minden évben eljátsza, tavaly is lelőtték ezt a poént. -
XeroX #8319 Azt azért el kell ismernem, hogy így még nemdőltem be Április 1 -én egy tréfának sem :D Nemgondoltam volna hogy akkora név mint a Gamestar megenegedhet magának egy ekkeora "áprilisi tréfát" a hivatalos oldalon.
Legközelebb Árilis elsején majd a CCN -ben mondanak híreket arról hogy atomtámadás érte az USA -t , amire a kirobban a harmadik vilégháború :D vicces lessz! -
XeroX #8318 #1799 - BerkenyeGS válasz erre
04-01 @ 20:38:57
Kommentjeim: 7190 db Megmondom őszintén, Stalkerfan követelte a Stalker demót az egyik mai hírben. Hát, most megkaptátok. Onnan jött az ötlet. Mindenkitől elnézést kérek, akit rosszul érintett a dolog. De aki nem tud megbocsátani az április 1-jei tréfának, azt nem tudom sajnálni. Aki egy ilyen miatt meggondolatlanul dönt vagy szól, azok véleményére nem alapozok.
-
#8317 Jön a madár tenger:) istenem, tegnap milyen nap volt?