34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bertino
    okés, kösz
  • obe
    kb 800-1000 huf asszem
  • bertino
    nem tudja vki kb. hány Ft ? nem szoktam venni, nem tom... xD
  • bertino
    majd, ha elállt az eső...
  • bertino
    kösz az infót, megyek is és beszerzem
  • obe
    télen simán nyomjuk már, én nem aggódok, anyi pénzt beleöltek már, hogy nem juthat dnf sorsra
  • I.C.ram
    Discovery csatornán is lesz róla szó.

Egyébként ez a játék valah ki fog jönni, vagy Duke Nukem Forever sorsára jut?
  • obe
    a téma iránt érdeklődőknek(chernobyl) figyelmébe ajánlanám a national geographic e havi számát, 20 oldalon boncolgatják a katasztrófa okait, hatásait (20 éves évforduló)
  • Istencsászár
    Akkoris ennyi idő alatt megcsinálhatták volna már 2szer:)
  • Serpa
    lehet vmi nagy dologgal akarnak előrukkolni és nehézségbe ütköztek, ezért tolják-vonják.
  • obe
    addig is éljen a hurráoptimizmus:)
  • grebber
    Ezt igy nem jelenteném ki.1 év alatt sokat fejleszthetnek rajta.
    Majd ha kijön meglátjuk.
  • Halfer
    Nem fog akkorát ütni de a rajongóknak felér majd egy orgazmussal akárki akármit mond!
  • tigeroo
    jelenjen meg azt kész..nehogymár egy demoval szúrják ki a szemünket, ugye?:D

én továbbrais azon vagyok, hogy a STALKER már nem fog akkorát ütni, mint amekkorát üthetett volna 2005-ben (vagy 2004-ben)
  • Istencsászár
    Ó nagy STALKER, már 1 naptárral sem szurják ki a rajongók szemét?:D
  • mila69en
    "de ami a stalker körül forog de ami a stalker körül forog"--->na igenám de aki kicsit is tudja, hogy mi forog a stalker körűl az kapásból nem eszi meg, hogy van demo:)... és aki igencsak várja a stalkert az kapásból elöbb fog infót szerezni a demoról mint a sz@ros gémszár:-)
  • DJ Skyline
    van is erre egy kis népmese vagy mi (saját szavaimmal mondom szal lehet valahol nem pontos)
    srác mindíg azzal etette a népet,hogy "farkas farkas"...eleinte mindenki bevette
    aztán mikor tényleg jött a farkas,és kiabálta,hogy farkas,akkor már nem jött oda senki,nem hittek neki,és a srácot megette a farkas!:\
    itt is ugyanez,csak demoban...
    "demo-demo",eleinte mindenki elhiszi,majd amikor kijön a rendes demo,akkor már lese szarja a nép!:DD na jó persze számtechben nem így van,de ami a stalker körül forog az már majdnem ugyanaz mint ami a népmesében van!:DD
  • mila69en
    hát ha kint lesz a demo vlaszeg nem a gémszarrol fogom az információt beszerezni:)
  • Istencsászár
    Mire kijön a demó erre nem is fogunk emlékezni.......
  • Halfer
    gondoljatok bele, ha tényleg jön a demo akkor mit ír a Gamestar? "itt a demo, de most tényleg, komolyan ..." persze mi meg nem hisszük el :)
  • MikX
    OK, de ennek rögtön le kellett volna esni, legalábbis sztem... :D
  • zolo
    Rég nem jártam a topicban,sorry.
  • MikX
    LOOOL
  • dr Kotász
  • zolo
    Sorry,gamestart akartam írni.
  • zolo
    Helló!
    A gamestarton kint van egy 660 megás demó,ezt próbálta már valaki??Mert látatlanba nem naon akarom lesezedni.
  • BreakDown
    Az Azureus-al tudom szedni, bár szar a kapcsolata a torrentnek, mert 40k a max amennyivel jön. :((( (sokat érek itt a 2mbit-es netemmel:DD)

Amúgy amiről te beszélsz az a S.T.A.L.K.E.R.Build.1154???? Mármint nekem nem kell a multiplayer béta, az megvan cd-n és jobban izgatna az a rövid singleplayer cuccos, azaz az alpha.

Szóval Build 1096 ha jól tudom, és akkor az 1154 lenne a frisebb? Remélem ez is alpha, azaz singleplayeres.
  • BreakDown
    A torrent fájl naplója pedig ezt írta:

[2006-04-03 18:46:12] -- A BitTorrent elindult --
    [2006-04-03 18:46:20] (globális üzenet): Egy stat művelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
    [2006-04-03 18:47:59] (globális üzenet): Egy stat művelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
  • BreakDown
    Nem megy, leszedtem a Bittorent 4.4.1-et de mindelyik torrent fájlra ezt írja: (globális üzenet): Egy stat művelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
  • Halfer
    torrentoldalakon keress rá. pl 2torrents.com. a legrégebbi alpha nekem nem ment mert hibásan jött le, a hülyék zippelték. egy újabb alpha viszont ment, le volt írva. exe indítás, pálya betallózás és kész.
  • BreakDown
    Nagyon érdekelne a STALKER alpha verziója!

Honnan tudnám leszedni? És mégis hogyan lehet elindítani? Gondolom optimalizálása nem valami nagyon jó meg hát ugye elég régi. :)

Plz, plz nagyon érdekelne!
  • Ereszt
    [DEMO] !!! STALKER !!! (6688)
    Azért ez már kicsit sok komment
  • Halfer
    gondoljatok bele, annyi értelme volt a poénnak hogy félélesztette ezt a topikot. 2006. márc. 24. óta kihalt ááááá, borzalmas!!
  • JackDaniels #8323
    Naon hülye vicc vót.:)
  • mila69en
    LoL ezt tavaly is megjátszották:DD csak akkor asszem valami olyasmi volt hogy kilopták a stalkert vagy mi:DDDD
  • Dosia
    www.gameexpressz.hu na itt aztán találtok böven ápr 1 tréfákat
  • Istencsászár
    Gameszar minden évben eljátsza, tavaly is lelőtték ezt a poént.
  • XeroX
    Azt azért el kell ismernem, hogy így még nemdőltem be Április 1 -én egy tréfának sem :D Nemgondoltam volna hogy akkora név mint a Gamestar megenegedhet magának egy ekkeora "áprilisi tréfát" a hivatalos oldalon.
    Legközelebb Árilis elsején majd a CCN -ben mondanak híreket arról hogy atomtámadás érte az USA -t , amire a kirobban a harmadik vilégháború :D vicces lessz!
  • XeroX
    #1799 - BerkenyeGS válasz erre
    04-01 @ 20:38:57
    Kommentjeim: 7190 db Megmondom őszintén, Stalkerfan követelte a Stalker demót az egyik mai hírben. Hát, most megkaptátok. Onnan jött az ötlet. Mindenkitől elnézést kérek, akit rosszul érintett a dolog. De aki nem tud megbocsátani az április 1-jei tréfának, azt nem tudom sajnálni. Aki egy ilyen miatt meggondolatlanul dönt vagy szól, azok véleményére nem alapozok.
  • Istencsászár
    Jön a madár tenger:) istenem, tegnap milyen nap volt?