S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Na lejött (fm : fizetös szerverröl)
Csak épp nem indul.
Bármelyik bat-ot inditom, bejön a kép, Starting server, aztán visszavág windowsba (XP).
A log végén ez áll :

SERVER: Starting...
CLIENT: Connecting to 'localhost'...
Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.
Expression was 'DPNERR_ALREADYINITIALIZED'

Az a szép, hogy nemis a C-n van a cucc, és nincs is Projects könyvtár, se a RIP-ben, se a c-n.
Nálatok is jelentkezett a dolog?
(A cpp miatt kód hibának itélem, valami net-connect osztály hiányzik neki? nem forditották bele a kódba? nemtom' 😞 )

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

fm
honnan lehet lenyúzni az alfát? csak fizetõs warezen van fenn? segítsetek légyszi,nagyon fontos lenne,nem bírom tovább nélküle..

Andie
dikki*yysw
Mihez? Nehezedre esett volna beirni az infót?
Énis grat. a helyesírásodhoz.

Cifu thx, akkor még várunk rá.
Az alfa lejön 25 perc múlva, megsasoljuk.

hykao
"Az idõ soha-soha meg nem áll,
az órák róják szüntelen az útjukat,
s a pillanat, mely illan tovaszáll..."

vagy hogy is volt...
[NST]Cifu
Aki nem ismerné:

Stirlitz Berlin fõutcáján sétál, miközben a járókelõk gyanakodva figyelik.
- Úgy látszik, lebuktam - gondolja Stirlitz. - Most vagy az oroszos pofám az oka, vagy ez az ejtõernyõ a hátamon.

ÉS még három, hogy szinten maradjunk:

Letartóztatom - gondolta Müller.
Lelövöm - gondolta Stirlitz.
Csütörtök - gondolta a pisztoly.

Stirlitzet hétfõ hajnalban viszik agyonlõni.
- Az elõttem álló hét valóban nem ígérkezik könnyûnek. -gondolja.

Stirlitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, és összeesett.
- Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rosco
:-))
"Jé rajtam maradt az ejtõernyõ!"

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

[NST]Cifu
Ez olyan Stirliczes volt 😊))

dikki*yysw
Jé azt ahittem valaki írt dee nem csak én+!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
HLPO! ÕPLS?Ú

[NST]Cifu
LoL

Alexease
Meg mindig jobb, mintha azt kerdezte volna, hogy: "eztet a gamet honnan tudnam levenni. surgoog. pliiiz!"
dikki*yysw
Grautlá lok ! ügyes!

[NST]Cifu
A hivatalos oldal FAQ-jában még mindig 2003 Q4 van, de a lényeg az, hogy késik. Pontos idõpontot nem tudni, de az egyik fanpage fórumán jólértesültek szerint 2004 Q3/Q4-ig csúszik a game...

Andie
Mikorra várható a game? (vagy már kintvan? 😊

fm
nagyon várom..a fõ sztem is hogy változatos legyen,mint a fallout. azt sem lehetett kétszer ugyanúgy végigtolni..

Dikkma
toMpEr
ugy meg lehetett volna oldani, ha egy olyan billentyure tudtam volna adbindelni a konzolt ami minden billentyuzeten ugyanott van (pl F1), de nem talaltam meg,hogy hol lehetne beallitani a konzollehibo gombot

toMpEr
vagy mittudomenmar hogycsinaltam, de valoszinu a billentyukiosztas miatt nemindul el neked magatol.

toMpEr
ja, igaz lehet,hogy kezzel inditottak, de az elso inditas utan par masodpercel ujrakezdi a benchmarkot es onnan kezd szamolni ezert szinkronizacios hiba emiatt nem lehet (es ezert van,hogy az elso kep szinte ugyanott van mindenkinek)

"a fentlevo eredmenyek kozul senki nem inditotta kezzel. Az elsokepekrol egyertelmuen levonhato."
Csak én? 😊

insp
Dehogynem, csak láttam, hogy ebben a topicban is megy a nagy "hardver-fetisizmus", gondoltam teszek egy próbát. Amúgy 40-ért is adom, annyi az utolsó ára.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

toMpEr
insp
???2385???Valaki???

[NST]Cifu
Egyébként tudja valaki, miért szerepel a hivatalos oldalon a fegyverek között még mindig az M134 Minigun?

[NST]Cifu
Jogos, pofát befogni, orrokat súlyba, lépéééés iiiindul...

toMpEr
jo, nemertem minek kell ezzel ennyit foglakozni, nem a ti gepetek/vgatok 😊

[NST]Cifu
Nos én arról beszélek, hogy a különféle fórumokon mit olvastam. És amit én eddig tuningcsúcsként olvastam 9800XT esetén, az egy Sapphire Radeon 9800XT volt, melyet 558/852 MHz-en kergettek meg. Viszont itt házi készítésû vízhûtésrõl van szó. Ha marco tuningmester, akkor viszont miért nem tépi a Core frekit? Ezt magyarázza el valaki...

IMYke2.0.0.0
insp: Nem nagyon merném... - Nekem is 2 db 256-os (266MHz) Samsung-om van.

Cifu: Hát ja, a srác mindent bevetett... sztem õ is egy mániákus FPS-számgyûjtõ... mindent az eredményért...
"Hagy égjen szét a 2.0 GHz-es prockó (apu gépe?), meg menjen tönkre a 130 ezer Ft-os VGA, de én legyek az elsõ..."

Ehhh...

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gyarilag 365, az elmeleti maximum 400. o felhuzta 424 -re, ami ennel kb 5 szazalekkal magasabb ertek.

az en 8500-os kartyam 3.6 nanos, gyarilag 230 mhz-es memoriaval rendelkezik. az elmeleti maximuma a keplet szerint 277 mhz. Ehhez kepest az enyem 290 mhz-en uzemel szepen biztosan (valamivel efelett is ok, de gondolok a nyari napokra), ami szinten hasonlo merteku huzas.

magyarul az 1000/nanosec = max mhz nem szentiras, es baratunk tuningja egyaltalan nem brutalis.
insp
333 Samsung, frankó idõzítésekkel (bár lefelé "kompatibilis" a RAM,berakhatod mellé a 266-ost is)

[NST]Cifu
Kezdem sejteni, marco69-nek miért olyan a 2.-es képe...

Emberünk szénné hajtotta a videókártya memóriasebességét, mivel ugye a 9800XT-k gyárilag 412/730 Mhz-en futnak (a teszteredményeknél mader gépében is ilyen kártya van, az ezen a frekin fut). marco69 videókártyája viszont 413/848 Mhz-en fut! Igen szép eredmény, lévén, hogy a legtöbb 9800XT-n 2,5ns-s ramok vannak, amelyek (elméletileg) 800Mhz-ig húzhatóak. Látható, hogy emberünk nem kicsit húzza a kártyáját, de ne kérdezd, hogy miért csak a ramot tunungolta, nem tudom, ahogy azt sem, miért ilyen brutális mértékben. Feltehetõen szépen szemetelhet már a kártya ilyen mértékû tuningnál, és a 2. kép az egyik ilyen szemetelést kapta el...

IMYke2.0.0.0
512 DDR RM... hm, milyen (ha 266 MHz-es, akkor dörzsölöm a kezem), bár még pénzem nem sok.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

insp
OFF:

Sürgõsen eladó a konfigom:
Abit BD7II + 512MB RAM + P4 1,6A@ 2,66 (alapfeszültségen!)
Irányár: 45000

ON

[NST]Cifu
Én se igazán értem, mi ez a kézzel indítás, csak ma kb. tucatszor futattam le a benchmarkot, és a dupplaklikk-az-benchmark.exe-n után hozzá sem nyúltam 😊

toMpEr
a fentlevo eredmenyek kozul senki nem inditotta kezzel. Az elsokepekrol egyertelmuen levonhato

toMpEr
akkor sietnie kene a kepnek, de egyik kep se siet, mind kesik.

Másrészt a gépek jó részén a benchmark nem indítja el a demo_play-t ... Itt tehát kézzel kell elindítani, ezért csúszik összes kép 😊

toMpEr
ido alapjan, de sajna minden gepnel mashol jar a kamera azonos ido eltelte utan.

[NST]Cifu
Na, csak nem fejeztem be a mondatot, tehát LSC és Hooligan 3. képe tér el az "átlagtól".

[NST]Cifu
Uhh... Nem kicsit...

Tényleg, a screenshot mi alapján készül? Csak azért, mert néhány esetben eltérnek egymástól (pl.: LSC vagy Hooligan).

toMpEr
kiraly 😄
amugy marconak erdekes a 2. kepe 😊

[NST]Cifu
Done!

[NST]Cifu
Roger

toMpEr
futtasd mar le AA nelkul a benchmarkot, ne csunya intel proci legyen a legtetejen 😊

[NST]Cifu
Nos erre jutottam:
Abit NF7-S v2.0, AMD Barton 2500+@3200+, 1 Giga ram (333Mhz@400Mhz), Sapphire Radeon 9800Pro (360/680@412/708)

1600x1200 6xAA azért nincs, mert bár elindul, alapból haldoklik (a hangok eltorzultak, a kijelzett FPS pedig tíz és húsz között ugrál a bench kezdésénél). Az eredmények persze csak érdekességként szolgálnak, bármiféle magasröptû következtetést levonni belõle értelmetlen...

(Bocsi, ez kissé széles, de már nincs energiám egy külön táblázatott csinálni neki)

[NST]Cifu
No problem, akkor csinálom így. Csak kiváncsiság.

fm
nekem van gef3 és 8500le. ha húzom a gef3-at,akkor nagyon közel jár teljesítményben az alap 8500le-hez..

toMpEr
igazabol azert nem akartam tobb eredmenyt 1 embertol, mert a tarhely igen csak veges es a 3 kep kb 500kb-ot foglal

toMpEr
jelenleg nincs, de ha van ra igeny...

[NST]Cifu
Van mód arra, hogy több benchmark eredményt is kirakjunk? Csak azért kérdezem, hogy legyen összehasonlítási alap különféle felbontás ill. AA/AF beállítások mellett.