S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ide tartozik de mivel a jónép itt igényes fps rajongó valszeg, biztos érdekelni fogja hogy kijött a Far Cry-nak egy beta-ja amiben van pár multi pálya és van elvileg egy magyar szerver is.
õõõ amiben bemennek a tengeralattjáró reaktorába azt eltorzul a fejük a sugárzástól? Vagy az egy másik?
Ruszki atomtengeralattjáró (az 1. a világon)katasztrófája. Igaz történet. Harrison Ford a kapitány.
http://epica.nl
egyebkent szerintem bizzuk a fejlesztokre milyen lenyeket pakolnak be a jatekba!!es szerintem azt nemlehet tudni hogy sugarzas hatasara milyen lenyek alakulhatnak ki!!

A hangok a fullban biztos másmilyenek lesznek, mert az egyik fejlesztõ azt nyilatkozta, hogy a brigádból egy ember csak a hangokkal foglalkozik: minden fegyver hangját élõben veszi fel.
Ha meg akarod tudni hogy bírja e a gépesd akkor igen. Az alpha ból másra nem nagyon lehet következtetni azon kívül hogy ki*aszott szép.
nem csak a sugarzastol, nem az a fo gond ott..
(a meghirdetett cuccos szerint)
(a meghirdetett cuccos szerint)
hat a sugarzas hatasara valoszinu nem jonnene letre semilyen ijesztõ kulseju, emberre vadaszo szorny
ez igaz,de azért el kéne dönteni,hogy mirõl is szól a játék...vhogy meg kell magyaráznia a sztorinak,hogy honnan jöttek ezek a csunya lények. bár én nem próbáltam milyen a sugárzás,így nem tudom mire képes

Kezd eltérni a játék a hirdetett cuccostól!!!
Ilyen szörnyek nem jöhetnek létre sugárzás hatására!
Ilyen szörnyek nem jöhetnek létre sugárzás hatására!
Next PC upgrade: 2022
kb mikor jelenik meg?
thx,közben meglett. nagyon bejön! le vagyok nyûgözve de tényleg,cseppet sem csalódtam így elsõre. figyelembe véve hogy mikor készült. a gépágyú az tiszta t2 meg fallout keverék😊
végül jó lett ace-val is..nagyon jó game lesz ez..
gyorsan visszaolvasok hogy kell god móddal nyomni..
gyorsan visszaolvasok hogy kell god móddal nyomni..
Hát ...
Ha nem lenne fent LEGUTOLSÓ WinRar, akkor szedd le és tedd fel.
Ha ez megvan, akkor vagy a WinRar-al vagy a Windows/Totalcommanderrel tömörtsd ki a legelsõ rar fájlt, a többit magától megcsinálja.
A Rar-ban mostanság picit újítottak, ezért régebbi verzió, vagy pláne "konkurens" progi nem fogja jól kibontani 😊
Ha nem lenne fent LEGUTOLSÓ WinRar, akkor szedd le és tedd fel.
Ha ez megvan, akkor vagy a WinRar-al vagy a Windows/Totalcommanderrel tömörtsd ki a legelsõ rar fájlt, a többit magától megcsinálja.
A Rar-ban mostanság picit újítottak, ezért régebbi verzió, vagy pláne "konkurens" progi nem fogja jól kibontani 😊
Passz. AZ "eredeti" cucc 9db RAR-ból állt ....
"vagy mittudomenmar hogycsinaltam, de valoszinu a billentyukiosztas miatt nemindul el neked magatol."
Egy öszvér billentyûzetem van ... Logitech Internet Navigator SE.
Elvileg US English, de QWERTZ-el kezdõdik és a német kiosztásra hasonlít, viszont PONT annyi gomb van rajta, mint a magyaron, és a betük is a helyükön vannak. Nem csodálom ha van progi, ami berosál tõle ... mer' néha én is.
Egy öszvér billentyûzetem van ... Logitech Internet Navigator SE.
Elvileg US English, de QWERTZ-el kezdõdik és a német kiosztásra hasonlít, viszont PONT annyi gomb van rajta, mint a magyaron, és a betük is a helyükön vannak. Nem csodálom ha van progi, ami berosál tõle ... mer' néha én is.
Nehezedre esik UTÁNAOLVASNI az infónak, ha NEKED van rá szükséged?
A gratulációt elfogadom, én viszont grat. az iq-dhoz
Amúgy ha nem vagyok részeg tudok írni helyesen mit szólsz.
A gratulációt elfogadom, én viszont grat. az iq-dhoz
Amúgy ha nem vagyok részeg tudok írni helyesen mit szólsz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
na letöltöttem végül. 4 rar file:part1-4 össz 110mb. a 3asból nem tud kicsomagolni egy csomó mindent (fõleg wavokat) disk read error! mi lehet? rosszat szedtem le? 😞
jah,de csináld meg ezt painkiller alphába,nekem sikerült 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping