34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mucsácsó
    höhö, tökjó...
    hogy voltatok többen? Hamachi, vagy csatlakoztak a serverhez? Vagy netán te csatlakoztál valahova?:D
    egyébként neked hogy fut ilyen graffal?
  • bertino

• Serpa
    ki lehet lőni a fegyvert a kézből?
  • Serpa
    le lehet sántulni?
  • _Atti_
    az már a régi betaban sem volt rossz ..lanon az kb olyan volt mint a cs..szóval könnyen hullanak az emberek, ha valaki jó célozgat:)
  • bertino
    milyen bazze beleeresztek egy sorozatot, ott marad a vére a falon, ami meg nála van, elveszem :DDD
  • Serpa
    sebzés milyen?
  • bertino
    nem, ez már viszonylag normális
  • _Atti_
    már nem lagos mint a régi?
  • bertino
    whaaa gyerekek multiztunk mint állat 3an
  • _Atti_
    hát ez elképesztő szép szerintem..nem crysis, jobb.. sv_setenvtime /setweatherel nézegessétek meg az napszakokat..valami elképesztő..a másik a hangok..azok is nagyon részletesek és jók..még a hdrt is nagyon jól használták szerintem..egyáltalán nem az a maszlag ami néhány screenről esetleg lejönne.. a grafika meg olyan szinten állitgatható hogy szerintem mindenki megtalálja majd a szép is jól is fut konfigját.
  • bertino
    ok ebben bent vok
  • KoPf04
    Vagy tudok még egyet
    szoba:EasyGhost
    pass:easyghost

kis és nagy betű fontos
  • KoPf04
    akkor sajt vagy pufi vagy sajtos,valami ilyesmi.
    Rég volt már amikor be kellett lépnem
  • KoPf04
    de nem látlak ott,adj msn-t vagy valamit amivel jobban lehet komunikálni
  • bertino
    vmi kínja van passworddel

rejected :)
  • bertino
    ok indíts :D
  • KoPf04
    nekem is kb annyi,de egy próbát azért ejthetünk
    szoba:KoPf pass:sajtospufi
    asszem...
  • xj700t
    B+ pont lejött torrenten :)

Azért köszönöm a stalkerváró nép nevében :)
  • mila69en
    nekem is csak a pes meg az rbr miatt kellet:D mivel az utobbi időben nagyon kevés játékkal játszottam meg játszok talán csak ezzel a kettővel egy kettőbe még belenézegettem de kb 20 perces gaming után uninstall volt mind:D pes hátra dőlök a fotelba és még akkor is jól látom:D rbr úgy szintén:)
  • bertino
    hát indítson vki egy hamachi-t akinek sok feltöltési sebessége van (nekem csak 45k :D)
  • KoPf04
    Senki nem akarja kipróbálni valahogy?Mindenki szeret egyedül rohangálni?
  • Voltan
    Na, hát ezért nem kell nekem nagyobb monitor :D
  • VRSDM
    furcsállom h nincs tele képekkel a dolog :D
  • drop
    bocs igy már jónak kell lenni
  • drop
    http://dl2.filepost.ru/www8/files3/b074bfaeb4644bf6cf5401dc1dfd7b48/0333343874165410/459513981/stk-mp-setup.exe
  • mila69en
    na igen ezt számításba vettem írtam is hogy remélem lesz optimalizálás mert ez így elég gáz:D viszont ez egy multi annak meg suhannia kell nah akkor mi lesz itt ha sok sok ellenfél meg állatkákk meg mittom én mi lesz még a képernyön:D
  • mucsácsó
    nem gyenge az, hidd el, lsd. #10894
    főleg, hogy még állítólag geforce 3-on is elfut -ugyebár arra lett tervezve még kezdetekben :D
    meg azért az hogy csak egy BETA, az azért optimalizáltság ügyileg rengeteget jelenthet..
  • mucsácsó
    hehe, nekem is izzad a karim mint állat, de ha a lightingot leveszed, akkor megy mint forró kés a vajon, de viszont ha tényleg fullra teszed, és a HDR is belőve, akkor szerintem még a lágymányosi tankreaktor is megizzadna tőle, nemhogy a mi gépünk...főleg a napszaktól függ, hogy mennyire megy jól...
    hát mindegy, DX8-cal se annyira ocsmány azért szvsz...lehet, a full verzsön úgy kell tolnunk =/ mindegy, csak jönne már :)

viszont ha belegondolsz, ez csak egy beta, éshát...akik pl. nyomták tavaly ilyentájt a Heroes V bétát, azok tudják, hogy a beta és a full között mekkora oltári nagy különbségek vannak! :D
    az úgy akadt, akadt folyamatosan a malomkerék lapátja, recsegett a hang...és kegyetlenül szaggatott...s lám a full nagyon szépen ment :)
  • mila69en
    mert gyenge neki a 6800GT:) csak azért
    szerk: de nem gond mert ha tényleg hozza a single a hozzá fűzött reményeket akkor hajlandó vagyok egy új kártyát venni:D eddig nem jött ojan játék amiért beruháztam vólna egy új kártyára de talán majd ez:D
  • mila69en
    én viszont egy 21-es moncsin tolom és 1024-es felbontáson olyan mintha a 17 moncsit 640-re raknám:) magyarán kifolyik a szemem
  • KoPf04
    Elhiszem neked hogy szarul megy,csak nem értem miért!
  • mila69en
    lehet hogy te nem tudod hogy én miről beszélek de hidd el én tudom hogy én miről beszélek-.-
  • Mor3llo
    Hát nekem egy Dual Core-os 2,8Ghz-es proci hajt meg egy Ati x1650pro-t 256Mb DDR3as rammal, és 1Gb sima DDR-es ram van.
    Remélem élvezhetően fog szaladni.
  • KoPf04
    Nem próbálunk meg játszani egyet hamachin?
  • Voltan
    Ja, hát nálam is van egy 3800+ AMD, 1,5 Giga RAM, meg ugye a 7600GT. Olyan nagyon azért nem félek a lagtól.
  • KoPf04
    Hallod nem tudom te miről beszélsz!
    Röhögve megy fullon akadás nélkül ember!!4szeres élsimítással!!
    Jobban megy mint a Call of Duty első része,akkora területet képes megjeleníteni egyszerre hogy beszarás.Mindenhol csövek,dobozok...ezer meg ezer poligon.Az optimalizálás példaképe szerintem.
    Az a legdurvább hogy semmit nem tölt,betölti a mapot aztán szevasz,nem laggol nem rángat.Bár vannak hiányosságok,mint például fizika,semmilyen tárgy nem mozdítható,a létramászás gagyi.
    Viszont a hang és fényhatások kiválóak,sokkal valóságosabb és élethűbb mint a vegas,az eső,vihar,villámlás beszarás és még lehetne sorolni.

A gépem a64 3200+,1gb ram,7800GS
  • Mor3llo
    Nekem x1650-esem van, és énis mindent 1024x768-ban nyomatok.Nekem nagyon nem is kell nagyobb felbontás, elég szép így is minden.
    Bár én erre a játékra már 2002 óta várok, szal ha minimumon eldöcög, akkor már örülök a fejemnek :)
    De sztem van olyan gépem, h med-ben azért el fog futni.
  • Voltan
    Hát, kicsit magas az egy ilyen kártyának, nem? Én mindent 1024X768-ban nyomok 7600Gt-vel. Igaz, hogy a 17 colos monitornak nem is kell nagyobb felbontás.
  • Mor3llo
    hna jah...régi motorok átka...