34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#11284 spawnolás előtt lenyomod a B-t!
FAQ frissült, minden benne van elvileg, olvassátok át, ha van még valami akkor szóljatok, és bővítjük! -
Gabyee #11283 volt 2db nagy dobozkám,meg injekciós szett(úgy loptam:)de hiába nyomkorásztam azokat a gombokat(meg a többit)amire rá volt konfigolva semmi
ezért pöccentem be:)
cuccokat hogy lehet vásárolni? -
#11282 szerintem meg nincs -
#11281 hát elvileg úgy, hogy veszel magadnak a boltban elsősegély táskát! :D hogy melyikkel adagolod be magadnak, azt nem tudom! szerintem nyomkodd a számsort, ahol a fegyvereket választod, lehet ott van! -
CUCLI #11280 jaja :D
felkapott valami szar aztán szétdurrant a hullám :DDDDDD
szerk: hamcsi szobát lelőttem. -
Gabyee #11279 na nem sikerült sehova fellépni,mondom bóklászok akkor egyedül erre jöttek mások is arra a pályára amit csak úgy magamban elindítottam:P
volt egy kis csihi-puhi csak sajna laggolt
"gabika" néven rohangáltam,ha valakit hátbalőttem most lehet anyázni:)
amúgy lenne egy kibasz fontos kérdésem:HOGY A VIHARBA KELL ÉLETET BETÖLTENI AZ ARCBA!
bocs kicsit felbasztam magam mert fél óráig lihegtem sétamenetben,végignyomkorásztam minden billentyűt de az éltcsomagot ami nálam volt baszta bevenni
viszont nyomkorászás közben rájöttem valamire:lehet gyorsítani az időt(bár ez szerintem csak nekem újdonság)jól néz ki ilyenkor az időjáráseffekt!
érdekes anomália az ugyanazon a ponton felkelő és lenyugvó nap,föci érettségin nem erre emlékszem:P -
Dodo55 #11278 A HDR-t ki lehet kapcsolni valahogy?
Mert alig észrevehető, szóval inkább az élsimítás, mint az alig látható HDR. -
#11277 -
#11276 ő most nézem sztem ezen AA is van :D -
bcrics #11275 lanon keresztül az egyik pályán jött vmi hurrikán aztán a hullákat,dobozokat felkapva jól megpörgette azt,kicsiz durva volt
-
#11274 Nah még 1-2 kép + fps szám: (dx9 fullon, 4xaf-el)
-
skygt90 #11273 Hali! van egy nagy gondom. Valamiért amikor indítanám el a gamet kapok egy "Fatal Error" üzenetet. Viszont apám laptop-ja simén viszi gond nélkül . Valakinek valami 5-let ? léégysi aki tud az segítsen . thnx -
#11272 PS? -
#11271 találtam egy anomáliát :D
nincségboltom :D
valakinek 5let?
-
spy803 #11270 Fatal erroral el sem indul.... -
#11269 Köszi , igy már legalább akadásmentesen megy :) -
#11268 release_dx8.bat - ezzel kell inditani dx8-ba -
#11267 Na jó az a dolog tényleg idegesítő benne de attól még nálam az az etalon.Meg a HL2 is fasza. Na mindegy várjuk ki a véglegest. -
#11266 Honnan látom hogy dx9 vagy dx8 ban futtatom? Talán az R1 és R2 jelzésü parancsikonok jelölik? -
#11265 akkor mondjatok egy szervert pliiz :D -
#11264 Nem. Itt még nem volt belőve :)
Mondtam 30-32 volt csak.. és még ehhez jönnek az enemyk xD :D -
#11263 pici off de te akartad:
nálam az nem űberfasza h elmegyek egy asztal mellett és leverek mindent ami rajta van, aztán azok meg elkezdenek remegni a semmitől :D mintha kikötözve lenne és fújám egy turbinával :D
valóban, ha fizika akkor havok v phisyx ... fear fain game de a fizikája annyit ér hogy semennyit
/hl2 mellett furcsamód régi de jó fizikája van a maxpayne2nek -
#11262 nha hát azért a FEAR-t sem kéne isteníteni...überkirályfasza fizikája esetleg az etalon HL2-nek van :P -
#11261 ez hülyeség... -
#11260 keményen szép ;) fakéreg :O :D
azért a fraps itt már ki lett lőve :D -
#11259 dettó :D
szóljatok ha megy, mert akkor megyek énis :D -
#11258 Ez nem a ping miatt van egyszerűen úgy látni mintha nem lenne súlyuk a karaktereknek, mintha Holdon járnának. A FEAR pedig überkirályfaszaság fizika téren. -
#11257 bazz, csatlakoztam hozzátok is, de sehol semmi szerver a game-en belül..
az előbb már az SG-re sikerült bejutnom, de pár mp múlva kivágott, vagy én nemtudom mi történt :D -
#11256 Nak akkor még1x.
Dx9:
-
#11255 megy már a szerve? hamachiban márt ment vagyok de a szervert nem látom -
#11254 200as pingnél mit vársz ? 5m-ereket ugráltunk, ez CSben is igy megy
elszáll az agyam, hogy itt mennyire nem értenek egyesek a dolgokhoz :(
amikor reggel játszottunk 30-50es pingekkel képzeld senki nem repült :D -
#11253 a fear fizikája is egy kalap kaka :) -
#11252 Hát nem tom most bejutottam koch- hoz de nem egy nagy szám a multi része,csak sima hent , kiváncsi leszek a véglegesre. A karakterek túl gyorsak meg mintha "lebegnének" nem ér a lábuk a földhöz rendesen , a Far Cry multiba láttam hasonlot.Fizika tényleg 0 nem egy FEAR az tuti. Sztem ez a játék inkabb single-be lesz nagy durranás. -
CUCLI #11251 name:cucli18
pass:lool -
#11250 Wtf? :D :D :D
Nálam jó. Megen beszart az Uw.. :/ Akkor nálam gondolom kesből veszi. -
KoPf04 #11249 bolond-e vagy srác?
-
#11248 lehet 640-es felbontáson tolta:D -
#11247 még johogy ez csak egy vélemény:D -
#11246 lol, akkor most köszönés nélkül menj tovább
asszondja pixeles, hát ez hülye -
#11245 jaja