34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#11324 ez nem FULL !!!
fizika 100% hogy kemény lesz benne hiszen arról már a legelső videók is büszkén tanúskodtak, de akkor még alacsonyabb fps értékeink lennének :D
ezt a torkolattüzes dolgot meg felejtsd el, biztos hogy lesz, elvégre nézz már meg néhány hardwired-es képet, összeszarós fény-árnyék van, ...
/de azért értékelem hogy enfield fan vagy (mintééén ? :D) de az biztos hogy nemlesz a fegyvernek folytatása, mintt itt ez az L86-os -
#11323 Hogy a fizikáról ne is beszéljek, ami gyakorlatilag nincs. -
#11322 Az addig mind szép és jó, de azért azt 2007-ben megoldhatták volna h a torkolattűz némileg bevilágítsa a sötét területet.. :/
(dx9, max)
Remélem a fullban azért javításra kerül ez a "hiba"... -
#11321 #11271
pont ilyen problémával vagyok én is ...
/nekem, X2A64 3800+ - gigaram - 7300 -
#11320 Próbáltad már futtani Directx-8-al ??
Az Optionsban nem állitottál el valamit ?? -
#11319 dehogyis jelenleg 1 megás net van de a sávszélesség növelés után 4 megás lesz de nem a feltöltés lesz 4 megás hanem magában az internet lesz 4 megás !!!! -
K kutya #11318 Nem hajlandó magjelenni sehogy sem az égbolt próbáltam már mindent!
Valaki hasonló problémával?Gf 6600GT 1 Giga ram. -
Hellsing47 #11317 FAQ -
K kutya #11316 Árulja már el valaki,hogy hol kell Dx8 és Dx9 között válltani?
-
#11315 Szórakoztam egy kicsit dx9-ben próbálkoztam,és azt vettem észre,ha belelövök a tűznél a parázsba,fadarabkák+füst száll fel belőle,odafigyeltek a részletekre!"unatkoztam" :D -
#11314 eh, felfelé gondoltad azt a 4 megát ? -
#11313 Jelenleg 1 megás netem van de ha megnővelik a sávszélességemet akkor elvileg 4 megás netem lesz !!!! Már alig várom !!!
-
#11312 Sziasztok!
elkezdtem én is letölteni, elég lassan jön, de rem. holnap kipróbálhatom azért..köszi mindent. -
#11311 valakinek saját szerver indításánál connecting to localhostnál lefagyott? Mert nekem ott fagy mindig le... -
priluki #11310 hi,csináltam servert a stalkerHUN hamachi szobába !! -
Landor #11309
-
Dodo55 #11308 Már sehova.
Csináltam, és 15 percig senki nem jött, úgyhogy leállítottam. -
#11307 hova lehet menni? -
Dodo55 #11306 Hát ez állatira lagol, 300-as pingem volt nekem, és egy más valakinek is, szerintem nagyon gyenge a neted.
Csinálok inkább én szervert, nekem 3 megás netem van, fél mega feltöltéssel, az szerintem elég lesz :) -
Mr. Perfect #11305 Te jó ég de ocsmány ez a borító... -
refo #11304 Akkor oda... -
refo #11303 Túl nagy a pálya 2 stalkernek!
szoba neve : stalkerHUN
pass: stalker -
#11302 mi az elöbb játszotunk jöjjön mindenki erre a szerverre !!!
szerver neve : Devergo
password : terex
-
Dodo55 #11301 Erre valaki plz válaszoljon. -
#11300 ezen az oldalon még visszaszámláló is van, szerintük 34 nap, stb van hátra a megjelenésig! tehát, ha jól számolom, akkor huszadikán! hm, nem tudom! -
#11299 na mind1...mentem aludni...jo8...es probalkozzatok..páá -
#11298 cdgalaxison a "HAMAROSAN!" résznél jobbra 9990-et írnak árnak! igaz itt még n.a. -
#11297 nekem most is megy a szerver :S ... nemtom... direct connectel probalkoztatok? hamachiba olvassatok le a cimem es ugy csatlakozzatok -
#11296 passz, nincs rá megoldás! lehet azért dobálgat meg néha egyeseket Fatal Errorral, mert béta! tehát nem a végleges demo! -
skygt90 #11295 Valaki légyszi válaszoljon a #11273 -re remélem nem csak nekem vannak ien gondjaim :S előre is thnx a válaszokat . -
KoPf04 #11294 Ha lesz server valahol akkor mondjátok pliz -
Hellsing47 #11293 nekem meg van vagy 5, de egyiket sem látja nekem a gém =/ -
#11292 lett egy pár hamachi szoba azért ma! :D most 3-on vagyok fent, az easyghostosat töröltem -
#11291 van egy stalkermpbeta (szoba név, pass: stalkermpbeta)
meg egy [SG]Stalker MP (szoba név: [SG]Stalker MP, pass: uranium)
de most üres mind2 szinte!
-
#11290 szoba neve : stalkerHUN
pass: stalker
ha akartok most gyertek:D -
#11289 Mi a felhasználónév és jelszó amin nyomjátok ??? -
KoPf04 #11288 Elmondanék én is egy-két apróságot.Lehet hogy nem újdonság dehát ki tudja.
Tehát aki kicsit jobban körülnézett a "boltban" az láthatja a lőszeres és robbanóanyagos fül alatt a rengeteg féle lőszert.Namármost minden fegyverhez van legalább kétféle lőszer,pár fegyvernél közös ugye a kaliber tehát univerzális mondjuk az AK-k közott.Van olyan amelyiknek páncéltörő képessége van tehát acélmagvas vagy mittomén.Ezekből kell bevásárolni a megfelelőt a meglévő pisztolyhoz,puskához és az "change ammo type" gombbal ki lehet cseréltetni a hagyományos skulot a vásároltra.
Ezekután a vékonyabb fémen röhögve átlőhetünk az ellenre,akár egy halom ócskavason is!!!Nagyobb sebzéssel akár.
Ezenkívül nem tudom megfigyeltétek-e hogy a a lágyabb lőszer viszont lepattog bizonyos felületekről.Tehát ha fedezék mögül akarsz valakit kiszedni akkor ezt is számításba veheted a cél érdekében,és működik is.
Másrészt ajánlanám még az anomália detektort ami csipogással jelzi ha valamelyik anomália felé közeledsz,így nem érhet meglepetés.
Az elsősegélycsomagra is van hotkey,tehát nem kell menet közben turkálni az inventory-ban. -
#11287 ti most melyik hamachi szobában vagytok ???
Az easyghoston ???
-
Gabyee #11286 köcce -
#11285 Igen közben rájöttem arra is. Csak volt 1 másik forumon aki elvileg 4xAA-val nyomta, és ugyanennyi fps-l ment mint nálam kb.. De mostmár ott is keveredés van, szal hosszú :D :D