S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
mind1,legalább bele lehetne kukkantani 😊

mila69en
<#wow1><#wow1> erre gondolsz? stalker multiplater beta build 2215

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
jóvan képeket dobj be😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
faszom a békába😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amúgy nem nagy szám a multi, sajnos nem valami jó a ping benne😞
Glpetyus
Glpetyus
Dehogyis, az nforce fórumát olvassátok, meg a mininován szedjétek le. És próbáljátok ki!
Beengedett 1-2 szerverre, csak töltényt nem vettem az AK-hoz 😊
Csuhai G
gondolom kamu...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Glpetyus
<#fejvakaras>

Istencsászár
milyen mp béta?😛

Nem jön valaki játszani? 😊
Szerintetek milyen az MP beta?
Serpa
adjanak ki egy demot, azt eldöntjük kell-e ez nekünk vagy nem.

Glpetyus

A kurva istenit már,hogy mennyi faszságon tudtok veszekedni...

Istencsászár
forgasd ki mégjobban😄😄😄 talán nézd meg mire irtam és kinek <#idiota>

Esrohnoil
Ennek ellenére aztán a #6658-asban meg ilyet írtál:
"ha neked az szar ember akinek nemjön be 1 gém akkor nemkell ide járni"

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Neked írtam? <#nezze>

Készül a S.T.A.L.K.E.R. 2 <#mf2><#mf1> Lol.

_Atti_
LINK

Inkább nézzétek meg Peter Sjöberg legujabb alkotását..a flashanimok nem semmi hangulatosak..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Istencsászár
Ugytünik ti nem olvastok csak ugattok. Ajánlom figyelmedbe #6645 písz & have a nice day...

köh.. köhh..

Nem gáz ha valaki beírja hogy "úcse jön ki meg gané lesz" de mi a faxért kell MINDEN Stalkeres hír után ezt beírni?!

_Atti_
igazad van..de

6653: Én maradok!

6660: Nah én mentem

😄

Egyenlõre csak azt értékelhetjük amit láttunk,hallottunk..namost az alapján ki mondja hogy rossz ?!
A késések meg szerintem nem durvák..általában azért a kijelölt dátumot annak elérése elõtt jóval megváltoztatták..nemugy mint most mondjuk a tesiVnél hogy már itt lett volna decemberben azt átrakták tavaszra..
Az a max 4 év meg amióta csinálják szerintem semmi ahhozképest hogy egy egyszeri hl2 öt év volt...nemmintha rossz lenne..de azért ez mégiscsak jóval összetettebbnek igérkezik..

[NST]Cifu
Na ezt az elmés és magasröptû hsz.-t hogy sikerült megejtened "nagyokos"?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Csuhai G
De jó lenne, ha holnap kinnt lenne az NFOrce-on! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Istencsászár
tipikus esete hogy nemvolvasol csak ugatsz na mind1 sok a noob itt hajrá.. pá

JackDaniels
Végig keresztbe beszél, de nem veszi észre.😄DDDD Meg baxtat a korommal és még én személyeskedek!😊) Viccccc.😊)
Nah én mentem.😊 Okos enged........😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Esrohnoil
Szóval neked nem jön be a játék... Hogy állíthatsz ilyet mikor még meg sem jelent? 😄 lol

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Istencsászár
Tanulj meg pár dolgot bár már elég késõ ahogy látom neked, ez egy olyan fórum ahova bárki irhat a gémrõl bármit, kifejezheti nemtetszését vagy ez ellenkezõjét és ha neked az szar ember akinek nemjön be 1 gém akkor nemkell ide járni.
flém off, arcoskodás kikapcs és nemkell beszolni minden embernek aki nem ugy gondolkodik errõl mint te!

JackDaniels
Látod, most is te osztod az észt.😊)

deestroy
jövöre kinyomják má a S.T.A.L.K.E.R.-t???????????

Istencsászár
Nemtudom ki a szegényebb, te kezdted itt osztani az észt és személyeskedni amit teljesen elüt a témától #6650 szal hamár agyilag nemvagy a toppon életkorodhoz méltóan fórumozz normálisan.

JackDaniels
Nem az a baj, hogy leírtad, hanem ahogyan írtad. Mint említettem, nyissatok egy fikázó topikot, ott van a helyetek.
Csá!<#wave>

JackDaniels
Még egy negatív "nagyonokos"😊) Rajtatok csak mosolygunk, szegényeken.😊 Én nem húzok el, kitartok.😊 Fikázzatok csak nyugodtan, magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt.😊)

Én maradok!😊<#mf1>

[NST]Cifu
Rossz hírem van. Ide nem csak olyan írnak, akik bíznak. És ha nem tetszik, akkor te húzz el innen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

NeoMaN
ahhhh értem
Bocsánat, hogy egy nyilvános fórumba leírtam amit leírtam.

Megyek a faxba!
Szia!

JackDaniels
Aki nem bízik benne, az húzzon a faxba. Ide olyanok írnak, akik bíznak. Ennyi.

Esrohnoil
Nem mindegy. 😄

NeoMaN
Bocsánat KREED-et akartam írni....

NeoMaN
Na, ugyanígy vagyok énis. Nem fika, de már nem bízom benne, ennyi.

NeoMaN
Nemtom, de ez az egész ukrán stalker dolog kisértetíesen hasonlít az egykori Breed sztorira....
Abból is olyan képek, és ingame videó volt, hogy mindenki lefosta a bokáját. Doom3 még sehol nem volt, de ezt már világszerte doomverõnek kiáltották ki.
Aztán 3 évre rá megjelent a gém, és siralmas volt, nemhogy a doom3-at, de a Quake1-et sem tudta megütni.
Én nem fikázok semmit, és nagyon remélem, hogy jó gém lesz a STALKER, de a túlhypeolt gémek mindig is buknak. Kivétel a legnagyobbak.

Istencsászár
Ti elvagytok tévedve barátaim, én nemazt irtam hogy nem várom, hanem hogy mivel semmit nemtudok róla igy nemvágom rá hogy ûberállat lesz, de nemcsak erre hanem semmire.
"4 éve vár és figyel" mikor bejelnették fülig ért a szám anno hogy mekkora királyság és ez nem lankadt csak a STALKER-be vetett hitem nem 100%os

remélem érthetõ voltam és világos

hispan2
Én azt mondom, hogy ennyi idõ után bizalom nélkül tényleg nem megy és ha idejön valaki és elkezd vitatkozni olyanokkal, akik már mondjuk tényleg évek óta várnak, hát az ne számítson semmi jóra. Tények: az eddigi videók és képek lapján összehasonlíthatatanul jobb bármelyik másik játéknál; az eddigi beszámolókból kiderül: a hangulat is nagyon jó, legalábbis a multiban biztosan; tény még az is, hogy az ukrán fiúk lassan dolgoznak de nem eredménytelenül. Ha eredménytelenek lennének, akkor a THQ már régen szerzõdést bontott volna de nem tette és ez is sokat elárul arról, mit várnak ettõl a játéktól. De aki már majdnem 4 éve vár és figyel, annak ezt nem kell ecsetelni.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

grebber
Hát nemtudom te mit nézel de van pár überfos szar FPS ami a DX9 meggyalázása és már megjelentek ez a pre alpha kb 2002-es DX7-es és nagyon de nagyon odaveri a fostalicska Dx9-eseket.
Tudni tudom 😄 majd te is meglátod.

Next PC upgrade: 2022

JackDaniels
Nem elhinni kell, hanem bízni benne, de az ilyen "tipikusanmagyar" hozzállással, mint a sok "hadnemondjammilyenemberé" amilyen te is vagy, akik csak fikázni, meg kritizálni tudnak, ezzel aztán lehet haladni. Jobban tennéd, ha kerülnéd a negatív faszságaiddal a topikot, ha nem bízol ebben a gammában, hogy frankó és tuti lesz, akkor minek fikázod? Lehet, hogy pofára esés lesz belõle, lehet, hogy ki sem fog jönni, d lehet, hogy mindent verni fog, és mi ebben bízunk, akik ide írkálunk. Asszem ez lenne a pozitív gondolkodás mód, nem telehányni a faszságaiddal a topikot. Nyiss egy Anti S.T.A.L.K.E.R. topikot, ott fikázhatsz kedvedre, nem fogunk zavarni, elhiheted.

Istencsászár
jaaaaaaa bocs akkor biztos ûber lesz mostmár elhiszem<#idiota><#idiota>

_Atti_
Onnan hogy azért látta már pár ember... a jó grafikát, hangulatot pl már a multiverzión jóvá hagyta aki látta..nameg az alifeot is látta már egykét ember..mmeg irtak is róla hogy tényleg olyan amilyennek mondják.. azért mert nem olvastok..

Istencsászár
mibõl gondolod hogy dx9es fpseket ütni fogja?
mibõl gondolod/tudod hogy ûber gém lesz?

nemértem..

grebber
De mibõl gondoljátok hogy elmaradott lesz nem értem.
Talán a DX7-es pre alphaból ami már akkor sok DX9-es FPS-et ütött?
Vagy mibõl?Ezt nem értem én.

Dehogy lesz elmaradott übergame lesz tuti.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
amiket mutatnak azok csak szavak és összelehet hordani mindet a leg ótvarabb gémhez is a fejlesztõk aztirják/mondják hogy nagyon jó nagyon szép meg ilyen meg olyan lesz😄 bizonyista be hogy tényleg olyan lesz 1-2 képpel, videókkal nemigaz hogy nemtudnak ilyen aproságokkal a "rajongokat" meglepni jópár év fejlesztés után