34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • imuthesz
    nah nagy nehezen sikerült, csak az e mailom már régen regisztrálva volt ezért újat kellett létre hozni!

• Árnyvadász
    12207 hsz. Játék még sehol. Nem rossz arány :) Lehet mire kijön, szignifikánsan esik a kommentek száma, mert egy trágyadomb lesz. De ettől függetlenül besaccolok neki egy 35000 körüli hsz-t év végéig. Ha szar azért, ha jó azért :)
  • imuthesz
    hy!

ma reggel én is megkaptam a beta kulcsot e mailban, de elekadtam, a https://login.fileplanet.com még nem vagyok regisztrálva, ott kell csinálnom regisztrációt? azzal az e maillal kell melyel igényeltem a beta kulcsot?

köszi
  • Mr_no_NaMe
    Énmeg bírom ezeket az újgazdag cigánygyerekeket akiknek nincs más témájuk csak, hogy fúú apám nekem ilyen meg olyan kártyám van ami ennyiszáz meg annyiszáz ezer forintba került...Akinek meg nem megy maxon egy tök új játék az meg 1 büdös csóró paraszt...na az ilyeneket égetném
  • wander01
    a fíling még ottlehet :D a fear-t sem a graf miatt szerettem hanem mert beszarás nagy hangulata volt. ez is lehet még jo, a mp bétábol inkább nem vonok le semmi messzemenő következtetést :) (ami bétábol le lehetett vonni következtetést az a TDU volt :) na ott látszik mit kapok majd a pénzemért :) remélem még március elején behegesztenek pár bugot azon is :))
  • mila69en
    hát mivel te crízis szintü grafikát vársz... szinte 0 tartalommal így valszeg téged nem igen fog megremegtetni:)
  • mila69en
    hát eddig úgy néz ki hogy hangulatból nem lesz hiány:) és ez számít bár a gfx-el sem kell szégyenkeznie mert szerintem csodaszép
  • wander01
    még meglátjuk a singleplayer hogyan muzsikál. :)
  • koschwarz
    nálam a grafikai igény megragadt a farcry-nál és a half life 2-nél. ennél többet én már nem várok egy játéktól, és ezek jól futnak is a gépemen.

ha ennyit tud nyújtani grafikailag egy játék, és emellett jó a játékmenet, a hangulat és a történet, akkor bármilyen játék jöhet. szerintem a stalker maximálisan ilyen lesz.
  • mila69en
    hát ha stalker ugyanaz (amit nagyon remélek hogy nem) akkor tuti nem veszem meg:) ugyanis én a stalkertol nem egy lineáris játékmenet várok:)
    koncepcióban meg semmi köze a farcry-nek a stalkerhoz...én inkább a boiling ponthoz hasonlítanám....jóvolt szépvólt a farcry de egyszer végig lőtem azt annyi:) hiába volt nagy bejárható terep meg minden mégis csak egy útvonal volt az előre haladáshoz... mindíg csak egy megoldás a továbbjútáshoz meg azok a hülye szörnyek nem kellettek volna bele:/
  • wander01
    mondjuk nekem e-mailben jött reggelre a kulcs, semmit nem kellett a fp-n csinálnom :)
  • wander01
    nem hinném mert a fp mindig uazt a key-t dobja uannak az accnak. ergo mindenkinek egy van elvileg. ugyhogy kitartás és probálkozz. ha nem megy regelj ujra fp-n.
  • CoD23
    hali
    tudna valaki adni 1 cd keyt (próbáltam már a file planeten de nem műxik)
    előre is köszi
  • wander01
    ha sikerül egy olyan sztorit köriteniük mint a far cry-é volt akkor nem fogok egy szot se szolni. és valoban, csodálatos grafikáju, uj technologiákat felvonultato agyatlan megyek elöre és lövök mindenkit játékot várok :) ez a stalker ugyanaz csak jol eltökölték a srácok, és nem akkor adták ki amikor kellett volna. 2 évvel ezelött valoban hatalmasat durrant volna, kb mint a far cry (nem vagyok elvakult FC fan, csak ez hasonlit leginkább a stalkerra koncepcioban sztem), de az elhuzott idö miatt sokat vesztettek.
  • mila69en
    crízis crízis hm...hm...nem lesz az több egy csodálatos grafikájú új technologiákat felvonúltató agyatlan megyek előre azt lelövök mindenkit játéknál:) bár ne legyen igazam de aza EA-logo nekem nem tetszik:)
  • wander01
    meglátjuk :)
  • ScarY MAN
    kerdojel lemaradt :D

nah mind1...meg hat azert sp az megiscsak mas lesz...sooot:D en varom :)))
  • ScarY MAN
    az "istencsaszaruberfa**ajatekokjatekara"

[nem kotekedik]
  • wander01
    valahogy olyan nyers az egész. nemtom. furcsa. ami még érdekel az a single player, ha kijött megnézem de sztem el is felejtem ezt a játékot, aztán inkább várok a crysis-re :)
  • N3v3rland
    Először énis így éreztem, de aztán rájöttem csak azért mert nem csillog össze vissza mint a legtöbb játék.
  • wander01
    igazság szerint pont ilyesmire számitottam. egy 5 éve fejlesztett játéktol nem vártam többet, hozta a szintet amit kinéztem belöle. szépek az időjárási effektek, meg ahogyan a gazt fujja a szél, de aztán annyi, semmi több. sok a tereptárgy, az is jo. de emellett semmi extra. valahogy a SoF jut eszembe rola :)
  • rekettyes
    mármint grafikailag vártál többet?
  • wander01
    hát nemtom. sokkal többet vártam. nem tetszik. minden maxon amit kapcsolni vagy csusztatni lehet, megy is gyöngyörüen, fps hegyek, de valahogy olyan retronak tünik. majd még meglátom a single playert, meglátjuk hogy milyen lesz a hangulat, de az már eldölt hogy nem veszem meg :)
  • Voltan
    Persze, fog ez menni. Amúgy meg, ha Dx9-en lassú lenne, érdemes levenni a lighting-ot a második fokozatra (objects dynamic lighting). Jól megdobja az FPS-t és semmivel sem néz ki rosszabbul, megmaradnak a szép időjárás-fényeffektek is.
  • aaatttika
    Nem ertem mindenki attol tart, hogy fog menni, szerintem felesleges, mivel jobban fog menni mint pld. Gothic 3, Vegas,Graw stb.. Es ami a fo: en pld. 4 eve varom mar ezt a jatekot, es nalam a beta nagyon jol megy/kellemes meglepetes/ de meg az sem erdekelne ha DX8-ban kene vegignyomnom, mert itt nem csak a grafika a lenyeg, a hangulat az meglesz, es vegre megjelenik!!!
  • drop
    egy a lényeg mikor jönn jönn már ki akkarom most
  • mila69en
    nana az nem divat inkabb fejlődés... bár nem vagyok benne biztos hogy jó irányba....de azért vannak szép dolgok is amiket meglehet valósítani a shader 3.0-val főleg a víz effektek az eső, fények, orbitális külömbségek vannak a kettő között
  • drop
    igen kilöve de akkor is remélem hogy singli is ugy fog menni mint a multi mert nekem az már tökéletesen megfelel sose izgatot a ps3 mostani divat pedig szerintem semmi extra nincs benne
  • dante3
    Amúgy ebben az új beta-ban már be tudtam kapcsolni a sun shadow és grass shadow opciókat is!
    Gondolom sok visszajelzésből adódóan még mindig találnak javítani valót!
  • aaatttika
    Szerintem is szepen fog futni, raadaskent mint a ketto multi beta palya televan pakolva faszan targyakkal, es szepen futDe ahogy neztem DX8-ban is nagyon jol nezz ki, tehat semmi vesz!
  • drop
    *félek
  • VRSDM
    jaja, szeretem mikor bealáznak a dx7-es karis srácok :D
    hogy neki maxon megy a carbon :D 50fps-t :)
    nemvágja mi az hogy pikszelshéder :) főleg nem hogy 3 :D
  • drop
    viszont multi után nem szabad következtetéseket levoni mert singlébe npckel tele hatalmas mapnál majd meglátom hogy fut féleg nem fog full graftal menni
  • mila69en
    naja de ott a PS-3.0 alapból kilőve:)
  • N3v3rland
    Szerintem lehetséges, hogy ez egy kapásból butított verzió. Elvégre ez nem demo.
    ...de reggel kipróbáltam, 800*, medium, 7800gs,- 80fps, ráadásul 200 ping és semmi szaggatás. Szal vannak még furcsaságok, de nekem egyre jobban bejön a game :)
  • drop
    nem tudom az én x850xt men fullon megy és semmi gondom vele igaz sajan a ping nagy és vanak még bugok is
  • aaatttika
    Azt lattam en is, ezert vagyok meglepodve, mivel akkor a 8800GTX tesztnel sem volt fizika, es azert azon jobban kene futni, ha nalam a 7800GT-vel egesz jo ment 1280-ban.
  • Voltan
    Minek kell parázni? A hands-on tesztekben azt írták, hogy szépen futott a single rész. Nem lesz itt olyan nagy gond.
  • aaatttika
    Mint mar mondtam eleg jo fut szerintem ez a beta.Szamomra kellemes csalodas volt.
  • VRSDM
    mostmár mit csinálnának vele? nelegyetk már bolondok :D
    ha jön 2héten belül akkor már rég aranyon kell hogy legyen, 1hónapja vagy több... :S