34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • dante3
    Ez a legérdekesebb az egészben! Nálam ugyanúgy futott,mint sima graffal,nem vettem észre semmi lassulást!
    multi topic
  • Inquisitor
    Milyen vassal készültek eme képek? :O
    És merre van az a konfig fájl dolog????
  • dante3
    Jól beszélsz!
  • mila69en
    ennyi...valami fenomenális hogy kivan dolgozva minden:)
  • KoPf04
    Ígyvan!
  • KoPf04
    Az az igazság hogy nekem mindenképpen tetszik ez a játék.Akár dx8-ban vagy 9-ben,teljesen mindegy.
    Dx8-ban olyan kopottas fakó minden benne,ami remekül illik a légkörhöz.Dx9-ben olyan fények kelnek életre amik egy kis életet visznek a kihalt helyszinekbe,különösen nappal.Ahogy a hideg és sötét éjszaka után előbújik a perzselő nap....szeressük.
    Az időjárás változásnak köszönhetően pedig igazán valósághű az egész.
    Borús időben,nap hiányában egyből más képet mutat.
    Egy valami biztos számomra,ennek a játéknak egyedi és csodálatos képi világa van,amihez hasonlót eddíg nem nagyon láthattunk.
  • koschwarz
    nagyon jó képek. b+, ha valakinek ennél jobb grafika kell, az elmehet a **csába!
  • KoPf04
  • mila69en
    ehhh ezmár nem szép bazze-.- úgy világít minden ami nap fényt ér......vakújááá meg
  • dante3
    Szépek lettek!
  • KoPf04
    Csak összejött,vakuljatok tehát!
  • KoPf04

• KoPf04
    Hopp..valamit elcsesztem
  • KoPf04
    Gyártottam pár képet az MP topikban Dante által bedobott config fájllal.
    Valahogy megturbózza a fényeket meg a HDR-t,íme:

A napszakváltozás sokkal durvább lett.Napfelkelte,naplemente besz@rás,minden kis rücsi árnyékot vet.A világosból sötétbe átsétálás,vagy nézés is nagyon jó.Kell egy-két másodperc míg a "szem" hozzászokik.
  • wander01
    hát a 8-as sorozat ota :)
  • NeoMaN
    Régóta megy az élsimítás NV-vel is HDR alatt...
  • mila69en
    jaaa:D azthittem má annál is újabb van...na végülis nem változott semmit csak a new game opciót vették ki belőle, szal a hdr-t dx9 alatt külön nem tudod kikapcsolni sajna:(
  • Dodo55
    A FAQ-ban olvastam, hogy van egy újabb változat.
    Arról beszélek.
  • mila69en
    mi most má van megint egy új?
  • Dodo55
    Látom kijött egy új béta.
    Most fogom letölteni.

Abban már kikapcsolható a HDR?
    Mert az előzőbe sehogy nem bírtam, ezért nem volt élsimításom.
  • Glpetyus
    100 éves kép...
  • imuthesz
    nah, játszottam a betaval bő 3 órát, hát nekem tetszik!

grafika nem ronda egyáltalán, de nem is brutálisan durva, de azért szép!
    a fák-növények, meg a fények egész jók!
    (8800 gtx-es kártyám van)

fegyverek nagyon klasszak!

bele lehet egészen lendüli egy idő után, én nekem 2 óra múlva nagyon jól ment, vettem csomó jó fegyvert, és kaszaboltam mint atom

(elején borzalmas nehéznek tünt)

nah, most megyek is vissza játszani!

• DJ Skyline
    ez már egy szakállas kép, nem is tudom hány éves!
  • Mr_no_NaMe
    Szerintem nem ezeket a képeket kéne csinálni hanem a játékot kéne befejezni már végre...úgylátszik rengeteg idejük van ezeknek...
  • Glpetyus
    :DDDD
  • DanRyu
    Hát ez a kép nagyon lol.
  • báttyó02
    jaja,ennyi kb:D
  • mila69en
    még jóhogy azé ez nem az ő kezükben van:D már rég játszhatnánk vele igaz hogy nem lenne benne semmi... csak ilyen folyoson végig futhatnánk meg egy két ablakon ki nézhetnénk azt az atomerőmű lenne a háttér meg ilyenek:DDD meg nyomogathatnánk a reload gombot mint az állat:)
  • báttyó02
    bőőő krízis...az ea elmehet a **-ba a divatgammájaival -.-
  • bakvarnyu
    ja én is .
  • Hellsing47
    szilveszterkor megunták egymást lövöldözni :DD
  • ZaJanga
    próbálok log-in -olni
    rámegyek az oldalra ott belépek a korábbi gamespy-os acc-al. enged is belépni majd egy oldal ahová egy beta pass-t kéne beírni de ilyenem nincs.se e-mailben nem jött se beírandó nincs.elolvastam a faq-ot és nincs olyan hogy kód a színes mezőben szal nem vágom!!

5let?

• Voltan
    Nemtom volt-e már, de lol!

• Blackrav3n
    HI

Faq-t elolvastam, a végén van írva hogy hogy kehet keyt szerezni. Namost a #12127 ben magadott linken regisztráltam, de csak ilyen welcome to igm-es emailt küldtek, amiben az emailt meg lehet erősíteni. A fileplaneten be lehet lépni a névvel és jelszóval, de ha rámegyek a Subscribe and prepare for the beta... linkre akkor egy oldal jön be ahol ki lehet választani hogy mennyit fizetek:(. Ingyen nem is lehet kódot szerezni?? Vagy azt késöbb küldik?? (9-10 órája reggeltem)
  • Shodan
    Nekem valami kibaszottmód szagatt ha 1024 be teszem ha 1280 akkor is ugyanugy.
    Nem is olyan mintha szaggatna inkább olyan mintha laggolna, elég idegesítő...Egyébként hangulat teljesen magávalragadó, grafikára nem tudom mit nyavajognak egyesek szerintem fasza, ahogy a modellek is.
  • Voltan
    Nem értem, mi bajod van vele. Grafikailag teljesen rendben van, az, hogy retro, meg nyers, hát könyörgöm, mit vársz Csernobiltól????
    Senki nem ígérte, hogy felemelő hangulata lesz :D
    Amúgy pedig egy egész játékról véleményt mondani két map és egy multi beta alapján marhaság.
    Ha igaz a single-re beígért játékmenet, akkor ez ütni fog, de qrva nagyot. A crysis meg felőlem mehet a francba, olyan erőművem úgysincs.
  • Inquisitor
    "mondjuk egyébként nem úgy vót, hogy 2500 vagy tán kicsit több ember kap beta kulcsot?"
    Nem. Első körben kapott 200 kulcsot a myTHQ-s arcok közül pár ember angliában. Második körben 200-at szétdobtak a német, svájci és osztrák versenyzők között. Azután 5000db bétakulcsot különböző online game oldalakon lehetett "nyerni" mindenféle játékkal (pl. PC-Games.de, IGN, stb.), és tegnaptól pedig publikus, amit előre megígértek egy hónpja :)
  • wander01
    akkor most csalodott vagy? :DD
  • imuthesz
    mondjuk egyébként nem úgy vót, hogy 2500 vagy tán kicsit több ember kap beta kulcsot?

ehhez képest mindenki kapott

azt hittem csak mák vót hogy én kaptam. de nem
  • VRSDM
    épp az a kategória aki jódolgában nemtudja hogy mit csináljon...
    szarok is az olyanokra, boldogabb vagyok a 7300-ommal mint Ő a highend karijával... szvsz ennyi