34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Crazy Mate #12329 Szívás,nekem pont jutott,de sokra megyek vele,ez a beta tök szar,kicsi pályák,kevés pálya,nincsenek mutánsok,nagy gépigény(nekem fut rendesen).Tehát nem maradtál le semmiről,majd a teljes lesz király. -
Varga10 #12328 akkor kapják be...........
-
#12327 elfogyott a kulcs :( -
Varga10 #12326 Csá!
A FAQ-ban ahogyan le van a irva a CD kulcs igényléshez hogy a szines mezőben lévő szöveget kell beirni de az hol van??? mert én nem találom. -
#12325 Na igen,de azon a bokron egy zöld levél sincs,csak barna és elszáradt!
Nem hibákat keresek a játékban,csak érdekesnek találtam. -
#12324 -
#12323 A második képen azér hullik a levél, mer melövöd közben a bokrot is... -
#12322 kemény -
#12321 Vágtam késsel a téglába pár csíkot és ebből a távolságból úgy néz ki,mint ha szigetelőszalaggal leragasztották volna!
Itt pedig egy száraz kórót lövöldözök és hullanak belőle a zöld levelek!
-
#12320 Csak nehogy beszippantson a bögrébe egy anomália!:D -
#12319 bizony bizony ... mondjuk a hl2-re emlékszem... CE -hez járt, póló, meg VALÓDI FÉM doboz ;) vagy az oblivion-hoz, fain pénzérme a játékbeli pénznemmel...
hasonló dolgokkal meglephetik a jó gémert, nekik ez nem nagy összeg, de milyen jó lenne már egy stalker-es bögréből inni a reggeli kávét :D -
#12318 hát igen,régen az volt az alap amit most "Collectors Edition"-nak hívnak....na mind1.
-
#12317 hát igen, nem is emlékszem mikor láttam utoljára dobozos játékot, nem a tokos megoldást, amit becsomagolnak celofánba, és ennyi! :| -
Hellsing47 #12316 csak hogy már ugy vanak sztem vele hogyha igényeset,szépet akarsz akkor fizessél érte még többet...csak hát ugye 20-25ezerét a hülye sem vesz játékot :DD
igy inkábbmaradnak a "kevésbé" drágább igénytelen szarnál :DD -
#12315 na ezt mondom.
Nekem van vhol 2 régi játékom,egyik a Metal Gear Solid (régebbi játékosoknak nem kell bemutatni) hát ég és föld a csomagolás vastag karton,dombornyomott,szép szines minden oldala,belől doboz,abban van a cdtok,egy kb 150 oldalas könyv + egy csomó szar.
Mostmár mindanhol ez az igénytelen 30 ftos dvd-tok,belebaszva (!) a lemez + egy fénymásolt a4-es telepítési útmutató...10-15 K-ért...okos.
Csodálkoznak,hogy sok a warez.
Sok pénzért szinvonalat adjanak,ne mocskot. -
#12314 Még jó,hogy nem floppyn adták ki! -
#12313 Egy Collectors Edition-t elfogadnék én is,de nagyon drága lesz sztem! -
#12312 hát én is néztem mikor megjött a HL2, kiveszem a dobozból, tok kinyit, folyik ki a 120 telepítő CD! -
#12311 Remélem nem 10 GB lesz....márpedig én olyasmire tippelek
Elöször én is leszedem,aztán ha olyan mint amilyen szeretném hogy leygen,megveszem.HA nem egy igénytelen mocsok lesz a kiadvány,mint pl a HL2 cd-s változat esetében... -
#12310 Hát k....ra!Remélem addigra felgyorsul a chello classicom és hamar leszippantom a gamet! -
#12309 jajj,de hosszú lesz a március :d -
#12308 Háttéranyag (érdemes olvasgatni)
2012.03.18
Két amatőr stalker bement a Zónába.
Az egyikük meghalt egy anomália őrjőngésének tetőfokán.
A másik megmenekült és szerencsés volt, h csak az egyik karját vesztette el.
Néhányan közülök azt hiszik, h ez csak egy játék ... -
#12307 második képen mekkora csillagvizsgáló van már a stukkeren! :D be sem fér a képbe -
#12306 jah tényleg ott mienek lehetnek az állatok ha ezmeber így néznek ki ?? -
#12305 most olvasom, h vki egy új buildet futató servert látott a server listában, "thq qa" néven.
látáttok?
lehet, h egy új demo, v esetleg a GOLD verzió az. -
#12304 a legjobb rész, amikor egy oszlott holtestet vmi bevonszol a furgon mögé. -
#12303 Ó. Nem láttam, sorry... -
#12302 Jah,#12287-ban belinkelték már,azért nem írtam! -
#12301 Alatta meg van egy mutánsos trailer. Az is elég nyomasztó... -
#12300 Csernobilban sosem lehet tudni mi lép eléd egy fa mögül! -
#12299 génmanipulált krumpli :D ebből 1 jó kis paprikás krumplit :) nyami :) -
#12298 Új képek
Az utolsó úgy néz ki,mint egy krumpli lábakkal!LOL -
Crazy Mate #12297 Amikor rámegyek a cd-kulcs igénylő részre,akkor mi az a kód amit kér? -
Crazy Mate #12296 MP demo-t honnan tudom leszedni? -
cseneles #12295 Sziasztok!
Egy szivességek szeretnék kérni!! Ha valakinek van egy felesleget béta kulcs.....szeretném tesztelés céljából elkérni, persze senkinek nemadom oda!! Priviben küldjön valaki legyenszives!
KÖSZÖNÖM -
#12294 durva! -
Inquisitor #12293 Kipróbáltam tegnap ezt a tuti beállítást és tényleg nagyon szuper, de bármit állítottam be időjárára, nekem esős idővel indította a pályát és úgy is maradt, hiába állítottam be, hogy változzon. Ráadásul a felhök betonstabilan egyhelyben vannak, márpedig láttam olyan screenshotokat, ahol kell fel a nap és változtak a felhők közben.
Lehet, hogy ez az ára a "gyors" futásnak, vagy csak én bénáztam el valamit?
Igen, tényleg homályosabb messzebb, de cserében jobban is fut ugye. -
#12292 max törlik a hsz-em azt kalap -
#12291 nem szarom szét a topikot, így uccso hsz-m a témában
szóval off:
képzeld zavar, mert ha már egyszer lett nyitva neki egy külön, és el lett mondva x+1 szer hogy ott folytassunk minden mp dolgot, akkor az nem azért volt hogy te idegyere és csak azért se úgy csináld...szvsz igazam van...
ennyi -
#12290 mért zavar ez téged ??