34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • KoPf04
    Az artefact vagy artifact leginkább valamilyen leletet jelent.
    Ez a játékmód pedig ugyanaz mint mondjuk a Call of Duty-ban a retrieval,ahol a pályán körönként megjelenik egy ilyen valami.Ezt jelöli a térkép,el kell menni érte és visszahozni a kindulópontra.
    Ezért a csapat bezsebeli a pontot,persze meg kel küzdeni érte,úgy az igazi.
  • Sarapetike
    az "artefact" mit jelent és abban a játékmodban mit kell csinálni ?
  • Seth
    hát kezdetben szó sem volt chernobilról, meg a címe oblivion lost volt. Így keress rá, biztos találsz trailert. Hi-tech cuccnak indult robotokkal
  • Sarapetike
    Aha
  • Inquisitor
    Tudtommal nem. Volt pár novella, egy soha el nem készült forgatókönyv, egy film aminek elégett az egyettlen kópiája, meg annak újra velvett módósított verziója. Nagyjából mind a zónáról és Stalker(ek)ről szól, csak mindnek más a sztorija és a mondanivalója ...
  • Sarapetike
    volt ennek a játéknak elődje is?
  • Inquisitor
    Az alapsztorinak semmi köze Csernobilhoz, a fejlesztők ukránok, azért helyezték oda, mint veszélyes és "egzotikus" környezet ...
  • oneal1
    nem csak a reaktort írja 4 nek??
  • dante3
    Sajnálom őket,de a játék nem jött volna létre nélkülük!
  • MelWin
    Hogyan beszélhetsz így a nukleáris katazstrófa szerencsétlen áldozatairól? Csak mert máshogy néznek ki, mint te?
  • dante3
    Remélem,mert nagyon sok csúnya szörnyike van benne!
  • Voltan
    A játékmenet természetét figyelembe véve valószínű bármikor lehet majd menteni.
  • dante3
    Arról nem tudtok valamit,hogy milyen mentés lesz a játékban?
    Bármikor lehet savelni,vagy olyan lesz mint a far cry-ban?
  • LegionarR
    Idézet az összehasonlító cikkből: "a négy négyzetkilométeres területen fekvő épületkomplexumban"... Tehát nem az egész játékterületről dumál, hanem magáról a Reaktorról, és az azzal kapcsolatos épületekről (szerintem)...
  • DJ Skyline
    kicsi pályák? lol, a vasútállomás nehogy már kicsi legyen! :D mutánsok szerintem meg amúgy sem lesznek multiban, jó is lenne, figyelni arra, hogy ne kapjanak le, közben meg arra, hogy ne ugorjon a nyakadba valami monstrum
  • bertino
    menjél inkább máriózni
  • dante3
    Anomália van,mutáns majd single-ben lesz!
  • Crazy Mate
    Csak ez a 2 pálya van?Ezek tök kicsik,semmi sincs rajtuk,sem anomália,sem mutáns.
  • dante3
    Miért nem enged be egy szerverre sem?
  • sickb
    Lehetséges hogy már nem használhatóak ezek sem?
  • Inquisitor
    Sikerült már valakinek MP-ben betenni a sima gravitációs anomlián kívűl bármit?
  • Varga10
    Nekem már ezek nem jók......
  • bertino
    jah
    az SG hírei bizony már nem nagyon ütik meg a szintet
  • VRSDM
    hol lenne?
    HÁ' ITT

meglássuk mi lesz /bár én még mindig jobban hiszek az official hireknek mint holmi sg-nek :)
  • MelWin
    Connectnél visszavág a kezdéshez... Milyen portokat használ a kis drága? Talán van egy kis portforward problemem :D
  • mila69en
    lol tényleg azt hittem fém:/ a rohattak:D

szerk: lol hol eza cikk:SS az nagyon kevés lehet akkor azért készűltek a képek mindíg szinte ugyanazon a területen:/
  • VRSDM
    pontosan...
    2007.01.07 óta tudjuk már biztosan hogy papírból van
    sőőt ezt nézd azthinnéd ez fém... hát nem :D ezis minőségi nyomtatott kartonpapír :D

ja vicces, most a stalker vs. bioshock cikk-ben már csak 4nm2 -es területet említ a cikkíró, mig a régebbi info-k (hivatalosak) 21nm2 beszéltek...

na most mivan?
  • bertino
    szerintem a papír esztétikusabb is
    más kérdés, hogy korántsem annyira időtálló :|
  • 1488
    Sziasztok

Nem tudja valaki egészen véletlenül hogy Starforce védelem lesz-e rajta vagy valami simán törhető?
  • Voltan
    Nem. Azért, mert acéldobozra emlékeztet a papírdoboz.
  • mila69en
    akkor ezt csak a vásárlók megtévesztése miatt írják oda?
    S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Limited Edition Steel Case
  • MelWin
    thnx :)
  • VRSDM
    2 béta kulcs akinek kéne
    98JQ-QSHZ-9UN6-U32K
    Q5R8-J6W6-C5LB-XJWS

mindkettő az enyém, de mivel nem használom már közkívánatra a tietek...
  • VRSDM
    már volt és akkor is megmondtam hogy ez NEM FÉMDOBOZ... csak ügyes grafikusok játszanak velünk !!! /legalábbis a mellette lévő kép (ami elvileg ugye a vásárolt tételt mutatná) kartonból van/
  • Varga10
    nem rossz ötlet ha nem baj akkor ideadhatnád majd privibe......
  • MelWin
    Én is későn eszméltem :) Meglesném azért úgy is, hogy nem csak egyedül mászkálok a mapon :) Viszont kellemes meglepetés volt, hogy egy 2500+ (200-ra húzott fsb-vel) bartonnal, 9800pro-val, 1,5GB RAMmal szépen fut. Azt hittem, hogy screenshot parádé lesz, de nem...
  • Raptor 2
    Akkor mér nem adod neki a beta-kulcsodat?
  • dante3
    Aha,arra emlékszem!Szeretem a gothic3-at,csak nagyon sz@rul van optimalizálva!
  • Raptor 2
    Tudom, és télelg vicces, de ez van. Ha bokrot lősz, akkor levélhullás animácio van, a színnel nem törödtek...

Ez kb olyan, mint a Gothic 3-ban ha kardal csapkodsz egy kőgolemet, szépen porzik, viszont repkednek a vécsepek is :D
  • Noninnyó
    Bocsi, ha már volt.

Fémdobozos Stalker