34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
KoPf04 #12369 Az artefact vagy artifact leginkább valamilyen leletet jelent.
Ez a játékmód pedig ugyanaz mint mondjuk a Call of Duty-ban a retrieval,ahol a pályán körönként megjelenik egy ilyen valami.Ezt jelöli a térkép,el kell menni érte és visszahozni a kindulópontra.
Ezért a csapat bezsebeli a pontot,persze meg kel küzdeni érte,úgy az igazi. -
#12368 az "artefact" mit jelent és abban a játékmodban mit kell csinálni ? -
#12367 hát kezdetben szó sem volt chernobilról, meg a címe oblivion lost volt. Így keress rá, biztos találsz trailert. Hi-tech cuccnak indult robotokkal -
#12366 Aha
-
Inquisitor #12365 Tudtommal nem. Volt pár novella, egy soha el nem készült forgatókönyv, egy film aminek elégett az egyettlen kópiája, meg annak újra velvett módósított verziója. Nagyjából mind a zónáról és Stalker(ek)ről szól, csak mindnek más a sztorija és a mondanivalója ... -
#12364 volt ennek a játéknak elődje is? -
Inquisitor #12363 Az alapsztorinak semmi köze Csernobilhoz, a fejlesztők ukránok, azért helyezték oda, mint veszélyes és "egzotikus" környezet ... -
#12362 nem csak a reaktort írja 4 nek?? -
#12361 Sajnálom őket,de a játék nem jött volna létre nélkülük! -
MelWin #12360 Hogyan beszélhetsz így a nukleáris katazstrófa szerencsétlen áldozatairól? Csak mert máshogy néznek ki, mint te? -
#12359 Remélem,mert nagyon sok csúnya szörnyike van benne! -
#12358 A játékmenet természetét figyelembe véve valószínű bármikor lehet majd menteni. -
#12357 Arról nem tudtok valamit,hogy milyen mentés lesz a játékban?
Bármikor lehet savelni,vagy olyan lesz mint a far cry-ban? -
#12356 Idézet az összehasonlító cikkből: "a négy négyzetkilométeres területen fekvő épületkomplexumban"... Tehát nem az egész játékterületről dumál, hanem magáról a Reaktorról, és az azzal kapcsolatos épületekről (szerintem)... -
#12355 kicsi pályák? lol, a vasútállomás nehogy már kicsi legyen! :D mutánsok szerintem meg amúgy sem lesznek multiban, jó is lenne, figyelni arra, hogy ne kapjanak le, közben meg arra, hogy ne ugorjon a nyakadba valami monstrum -
#12354 menjél inkább máriózni -
#12353 Anomália van,mutáns majd single-ben lesz! -
Crazy Mate #12352 Csak ez a 2 pálya van?Ezek tök kicsik,semmi sincs rajtuk,sem anomália,sem mutáns. -
#12351 Miért nem enged be egy szerverre sem? -
sickb #12350 Lehetséges hogy már nem használhatóak ezek sem?
-
Inquisitor #12349 Sikerült már valakinek MP-ben betenni a sima gravitációs anomlián kívűl bármit? -
Varga10 #12348 Nekem már ezek nem jók......
-
#12347 jah
az SG hírei bizony már nem nagyon ütik meg a szintet -
#12346 hol lenne?
HÁ' ITT
meglássuk mi lesz /bár én még mindig jobban hiszek az official hireknek mint holmi sg-nek :) -
MelWin #12345 Connectnél visszavág a kezdéshez... Milyen portokat használ a kis drága? Talán van egy kis portforward problemem :D -
#12344 lol tényleg azt hittem fém:/ a rohattak:D
szerk: lol hol eza cikk:SS az nagyon kevés lehet akkor azért készűltek a képek mindíg szinte ugyanazon a területen:/ -
#12343 pontosan...
2007.01.07 óta tudjuk már biztosan hogy papírból van
sőőt ezt nézd azthinnéd ez fém... hát nem :D ezis minőségi nyomtatott kartonpapír :D
ja vicces, most a stalker vs. bioshock cikk-ben már csak 4nm2 -es területet említ a cikkíró, mig a régebbi info-k (hivatalosak) 21nm2 beszéltek...
na most mivan? -
#12342 szerintem a papír esztétikusabb is
más kérdés, hogy korántsem annyira időtálló :| -
1488 #12341 Sziasztok
Nem tudja valaki egészen véletlenül hogy Starforce védelem lesz-e rajta vagy valami simán törhető? -
#12340 Nem. Azért, mert acéldobozra emlékeztet a papírdoboz. -
#12339 akkor ezt csak a vásárlók megtévesztése miatt írják oda?
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Limited Edition Steel Case -
MelWin #12338 thnx :)
-
#12337 2 béta kulcs akinek kéne
98JQ-QSHZ-9UN6-U32K
Q5R8-J6W6-C5LB-XJWS
mindkettő az enyém, de mivel nem használom már közkívánatra a tietek... -
#12336 már volt és akkor is megmondtam hogy ez NEM FÉMDOBOZ... csak ügyes grafikusok játszanak velünk !!! /legalábbis a mellette lévő kép (ami elvileg ugye a vásárolt tételt mutatná) kartonból van/ -
Varga10 #12335 nem rossz ötlet ha nem baj akkor ideadhatnád majd privibe...... -
MelWin #12334 Én is későn eszméltem :) Meglesném azért úgy is, hogy nem csak egyedül mászkálok a mapon :) Viszont kellemes meglepetés volt, hogy egy 2500+ (200-ra húzott fsb-vel) bartonnal, 9800pro-val, 1,5GB RAMmal szépen fut. Azt hittem, hogy screenshot parádé lesz, de nem... -
#12333 Akkor mér nem adod neki a beta-kulcsodat? -
#12332 Aha,arra emlékszem!Szeretem a gothic3-at,csak nagyon sz@rul van optimalizálva! -
#12331 Tudom, és télelg vicces, de ez van. Ha bokrot lősz, akkor levélhullás animácio van, a színnel nem törödtek...
Ez kb olyan, mint a Gothic 3-ban ha kardal csapkodsz egy kőgolemet, szépen porzik, viszont repkednek a vécsepek is :D -
#12330 Bocsi, ha már volt.
Fémdobozos Stalker