S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a user.ltx legutso sorában van a felbontás
grebber
Na fasza kiprobáltam a gamet hát elég szép nagy pályák lesznek multiban az már biztos.
Grafikát nem lehet valahol feljebb tenni?

Next PC upgrade: 2022

Miért? A menûig eljutottam, és a szerver betöltését is elkezte, ameddig alapból nem jutott el. Szóval csak nem lenézni a 3d analyzer-t.

mila69en
<#wilting>na nemá és mitakarsz tenni emulálod a pixel shadert?<#hehe><#hehe><#wilting>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ne nézz ennyire hülének, mindig így ketdem, és így sem fut!!!

MONDOM, hogy KELL!! Legalábbis geofrce2 mx400 32mb-os kártyán, ami nem támogatja a pixel shadereket.

mila69en
ha egyedül akarsz futkározni

ha neten akarsz játszani

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
mondom hogy nem kell a béta multihoz a 3d analyze

Nekem még nem sikerült vele egymagában SEM, de elindítottam a játékot hibaüzi nélkül, ami nagy szó!

Szóval:

mila69en
ahoz nem kell a 3d analyzer stalkernet.exe indit kettöt kattintasz a pályára amelyiken rohangálni akarsz aztán start szerver ennyi

hispan2
Valaki leírná, hogy ezzel a 3D analyzerrel hogyan tudok csak legalább egymagamban játszani? Mert a multiról már lemondtam na de hogy még egy saját szerveren se dolgozhassak egymagamban, az azért már sok.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

mila69en
hát akkor írjunk nekik, hogy adjákmár oda😄DD mi is had teszteljük

Csuhai G
Pedig van SinglePlayer béta is! A GameStarban már év elején tesztelték az S bétát!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Áhh! Pedig hirtelen felvidultam, hogy hátha elõhoztam valami Single dolgot is! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

detto. Én a 3d analyzer segítségével sikerült bejutnom a menübe.

Csuhai G
Felakartam menni egy szerverre, de rögtön szétkapcsolt és a menübe kerültem, ahol meglehetett nyitni a new gamet! Aztán amikor rákattintottam kijött 3 nehézségi fok : easy, normal, hardcore! Csak a hardcorera lehettett rákattintani! No sebaj rákattintottam, és : Nem indult el 😞(( ! Csak CTRL + ALT + DEL-lel tudtam kilépni. Ott az volt kiírva, hogy fut, de 5 perc után meguntam a várakozást és kiléptem.

3d Analyzer v2.26

Ezzel a progival annyit sikerült elérnem, hogy bejutottam a menübe, meg elõjött a töltõképernyõ, de nem csinált semmit.

hw tnl és pixel shader emulációt kellett bekapcsolni.

mila69en
ott megy frankon meg hamachival is lehet multizni

grebber
És egyátalán nem megy mostanában? Saját szerveren azért lehet bohockodni vagy aztse?

Next PC upgrade: 2022

mila69en
ez egy tipikus hiba az itt forumozok 90%-ánál ezt írja ha nem 100%<#hehe>
lehet hogy aza baj?😄DD

Kezdem sejteni, hogy mi lehet a problem :-) Asszem fejlesztenünk kéne. :-(

GeForce MX/MX 400 64 MB 😊

Nekem a grafkarim geforce2 mx400 32mb-os. Neked?

Nálam is ezt írja ki

Sziasztok!

Ezt vajon miért írja ki? Talán ezt is a 3d analyze-el futtassam, mint az elõzõ bétát? Nemtom. Please help!

bertino
nekem fullon jött <#eljen>
persze aztán kiderült feleslegesen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Helló srácok!
Tudnátok adni egy másik linket ahonnan letudom szedni a multis S.T.A.L.K.E.R-t mert ez a Mininovas nem jön nekem 😞 köcce!

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

hispan2
Nyomom azt a k*rva join meg create server gombot de még csak hibaüzenetre sem méltat. Egyszerûen semmi sem történik. Tûzfalon ongedélyezve, akkor meg mér van ez illetve mért nincs semmi?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

mila69en
ja igen és érdemes átírni a felbontást 1024-be a USER.LTX-be megtalálod simán f4-el meglehet nyitni

mila69en
inditsd el a 3d analyze progit rámsz a select-re bejön egy tallozó ott válts át hogy a bat filéket meg találd mert alapból az exe-ket veszi észre kiválasztod az indítani kívánt bat-filét (vagyis pályát) bekapcsolod az emulate HW TnL cap bits ott van fent a progiba nem lehet nem észrevenni legyen ott pipa vagy négyzet már nem emlékszem mivel jelöli😄D aztán run game és már indul is de sokra nem mész vele egy két terepet lehet bejárni meg pár katonát lõni és rohattúl bugzik

gizzda
Sziasztok..én leszedtem a 1154-ES VERZIÓT de a bat filélet nem tom elindítani...vagyis mielött betöltené ki is lép...itt lejebb olvastam hogy hogyan is kell ilyenkor elindítani..valaki segítene ...és elmagyarázná magyarul is? :-) KÖcke....

" // S.T.A.L.K.E.R. ALPHA BUILD 1154 Release \\

Run the *.bat-Files

If that doesn´t work:

1. Start 3DAnalyze.exe, located in X3da_hook.rar

2. Select a *.bat file, located in /dir/

3. Activate "emulate HW TnL (cap bits)"

4. Press the RUN Button

5. Enjoy the new S.T.A.L.K.E.R. ALPHA BUILD 1154

Change the resolution an many more in the "USER.LTX"

JA és valaki tudna belinkelni egy torrentet a 2215 vercióhoz????

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Csuhai G
😄D

mila69en
jah mert kiléptem😄DD

Csuhai G
Nemtalálom! 😞(

_Atti_
most kiprobáltam lanon tesómma..ugy nagyon franko..igaz ketten kevesen voltunk a pályára ugyhogy az egyik raktár körül játszottunk de marha jó😊 kár hogy nem változik az idõ ebben a verzióban

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

báttyó02
😄ASASD:As

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Glpetyus
végülis igaz,legalább megy a topik 😊

bertino
én leszedtem
felraktam
kicsomagoltam
átengedtem tûzfalon
kerestem szervert
találtam
csatlakoztam
elindítottam

és ugy kezdte debug error 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bakvarnyu
mér legalább látjuk mit tudnak kihozni a demóból , hónap én is csatlakozok hozzájuk ha sikerül leszedni addig

Glpetyus

nem tudnátok ezt priviben vagy msn-en megbeszélni ?

mila69en
aha próbálkozunk😄D

mila69en
gyre himacsi stalkerhun pass:stalkerhun server pass:stalkerhun

Csuhai G
Ti most mivel multiztok?? A STALKER 2215-össel ?

Csuhai G
Nah mindjárt énis rátok támadok! <#eplus2>

mila69en
nekem kifagyott😞( de amúgy ott áltál a falnál és nem csiáltál semmit benn voltak vagy 5-en és nem találtam senkit téged láttalak de nem mozogtál😄D fejbe is lõttelek<#hehe>

_Atti_
ok bentvagyok..jah ott voltam bent..de mondjuk most nem futott nemtudom hogy kerültem oda..na mind1..

és most mit kell csinálni?

mila69en
😮 most látom nem te vagy a stalker Pass:stalker szobában mert van ott egy _ATTI_😄D

potyek én voltam, megint lagg olt a fegyver :o(
mila69en
csatlakozz a stalkerhun pass:stalkerhun

_Atti_
jah meg most látom közben volt letöltésem is..hopssz😊