34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#13406 áhhh, elmondom akkor úgy hetedszerre!
WAREZZAL, ÉS EGYÉB MÁS DOLOGGAL KAPCSOLATOS BESZÉLGETÉS, AZ MP/OFF/SPAM TOPIKBAN, AMI A BANNER ALATT TALÁLHATÓ! KÖSZÖNÖM! -
#13402 Skacok nagyon felizgúltatok mostmár a játékra. Annyira, hogy szedik lefele, meg van már, stb. Nincs még! -
#13400 hát, én a hétvégén házon kívül leszek, így megkérem majd a moderátorokat, hogy ezentúl tartsák szemmel a topikot, vagy segítsenek be, mert most már fokozódik a hangulat! -
csoola #13399 törés se kell majd:P -
#13398 Semmi baj nincs vele,csak tudjuk, hogy fokozott figyelmet kell szentelned a hülle/értelmetlen/bugyuta/warez/spam üzenetekre . -
#13397 miért, most nem vagyok észnél? :)) -
#13396 most, hogy elolvastam a gamestar értékelést már kezdem elhinni, hogy krva jó lesz a játék
mekkora baba lesz a pálya szerkezete ezt eddig nem is tudtam.
pl- Yantar "az őrület birodalma, mindenütt stalkerek lopakodnak akik nem urai önmaguknak." remek -
#13394 :D Csak hiszed. -
#13383 Asszem az Infernal is ilyennel volt ellátva, kellett is két hét mire feltörték... -
#13378 LOL -
#13374 Elvileg az amcsik dühöngenek, hogy:Demit, f*king Russians ...:D:D
(asse tuggyák hol van ukrajna :D) -
shiftáj #13373 pont aszondja mindenki h nem -
#13372 elvileg már viszik haza az amcsik a cuccot?:D -
#13371 én gondolkodom rajta még:) -
#13370 De mindig az uccsó hét a lexarabb... -
#13369 ha kibírtuk ezt a 6 vagy mennyi évet, még 1 hét miatt nem fog összedőlni a világ... -
zsotee #13368 Jó vicc ez a márc 16.-i megjelenés.
Valószínű 2004-ben akkor akarták kiadni.
Márc 23 a hivtalos release date.
-
#13367 Akkor bizony nem valószinű, hogy lesz Stalker... -
#13366 Most néztem az eurogamer oldalát is, ott is 22-re van írva az USA dátum,
azt hiszem most elmegyek és lehűtöm magam...... -
shiftáj #13365 sztem ha kijött volna akkor már hemzsegnének tőle az oldalak. -
obe #13364 vót már:)...securom -
#13363 a mai crack-ereknek nem igazán tart tulzottan sok időbe feltörni
kivéve ha starfos lesz... de az sztem végképp kizárt -
#13362 hát gondólhatod:D senki sem akar venni egy 6 éves zsákbamacskát:D -
#13361 Azt lehet tudni, hogy milyen védelem lesz a játékon?
Kérdem ezt azért, hogy mennyi idő lesz feltörni. Amúgy a jól tud angolul, felleshetne pár amcsi fórumra, hátha írnak ott valamit arról, hogy megjelent-e tényleg. -
#13360 Nem is tudom, ha a játék hétvégén kijön, nemtudom hoyg fogom kibírni hogy ne szedjem le! Aki meg akarja venni eredetibe, leszedi a gamet? -
#13359 Hali !
A gaming.hexus.net honlapon stalker U.S. release date confirmed, azaz
megerősítve emígyen :
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl will finally be released, six years after it was first announced. The first person shooter will be avaialable on March 23rd in Europe and March 22nd in the US.
Akkor most tényleg, mi van a 16. dátummal ? -
#13358 Ehh, megy a várakozás... :D
Régen (asszem 2002, még nagyon középiskolás voltam), nagyon izgatott, elég kevés screenshotot/rajzot publikáltak akkor, nagy részük még mindig itt figyel a gépemen. :) A 01 kétfejű szörnnyel és a 06 farkassal rohantam a fotólaborba, azóta is fennt vannak a szobám falán. :) Az első wallpaperek egyike is jó sokáig díszítette az asztalom.
Azóta eltelt 5 év, én pedig már a második X-em taposom, vicces, most kíváncsian várom, hogy mi lett belőle, mert azóta egy sort nem olvastam róla. (Ha nincs benne a top 10-ben a topic, nem valószínű, hogy megtudom, h ebben a hónapban megjelenik.)
Öt év után érdekes lesz látni, h mi lett abból, amit akkor annyira vártam. :) -
#13357 vagy nem
ha tojik mindenre szépen lassan csordogál a topik és nem is kell smemire odafigyelni, annyi kérdést nyomatnak a userek :D -
Varga10 #13356 Amugy nem tudjátok hogy a játékhoz majd készítenek magyarosítást vagy már készül is??Vagy esetleg magyarul is megjelenik:) -
#13355 de nem jelenik meg mehááát... felatomrobban a gyártósor! szal kár reménykedni... -
Varga10 #13354 Akkor kell majd nagyon észnél lennie a házigazdának!!! -
#13353 Istenem mi lesz ha megjelenik a game :) -
Varga10 #13352 Én sem tudom de nem lenne rossz ha már holnap tolhatnánk:D -
#13351 30 perc és nyitnak... reloadedék bemennek vagy már ott is várnak megveszik a gémet aztán nekiesnek 1000el, holnap meg már nyomhatjuk :D (írtam ezt 10 perce :K) -
#13350 ti honnan vettétek ezta márc 16-os megjelenést? -
Varga10 #13349 Reménykedjünk!!! -
#13348 estére esetleg már feltörik -
#13347 Opppá :D -
#13346 keleti parton is gondolom 9-10kor nyitnak odaát az üzletek -> +6 órányira vagyunk, lehet számolni -
#13345 ez fantasztikus
de hogy jön ide ?