S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
totál kiábrándultam belõlük
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
komolyan nem unod ?
KI GONDOLTA VOLNA???? <#vigyor1>#vigyor1>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

\"Never say never!\" W Churchill
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Never say never!\" W Churchill

huljon kia szeme ha kamuzik..

és márcsak azért sem csalódok mert tényleg a hangulat és a játékélmény az elsõ, de a napokban jöttem rá hogy valóban nem izgat a grafikája. nem tudom játszottatok-e a Gun-nal. nos, be kell vallani, hogy még full grafon is egy "csúnyácska" grafikával rendelkezik, mégis a hangulata miatt átkozottúl élvezem! a STALKER meg hát alapból 100x olyan szép és 100x olyan jó lesz! hajráhajrá!
Next PC upgrade: 2022
ez a szöveg a legjobb benne : "Mindenki megértette, hogy minél korábban készül el a játék, annál jobb" - 5 év után ezt mondani=)
Csak kézzel kellett pötyögni egy csomót a csatlakozáshoz, meg valamit szenvedni kellett annak aki indított szervert.
/segít
stalker bulid 1096 alpha igen csak ennyi mega mivel 1 vagy két pályarészt tartalmaz igen ez a single mod
stalker bulid 1154 igen csak ennyi mega ez is, mivel itt is egy két pálya részbe "nyerhetsz betekintést" ez is single mod
1154 SINGLE PLAYER BÉTA!!! (Nekem mondjuk ez nem indult el, de másoknak igen!)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"