S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hawaii>#hawaii>
Csak halkan, mert ez illegális...
egyéb szolgáltatók ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
sajnos tényleg a minõségbõl faragnom kellett, mert majdnem 2 óra volt a mûsor, de a kivehetõség határain lesz bõven a kép, csak lesz vagy 800 mb sztem még mindig...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Egyébként végignéztem,volt benne 1-2 számomra is új infó.
Nagyon jó volt,közepénél már bántam,hogy nem vettem fel :I
Katasztrófa-túristák viszont mehetnek, szal még érdeke is az ukránoknak hogy a STALKER megjelenjen és sok nyugati hülye rákapjon a posztnukleáris fílingre és egy vagyont fizessen azért hogy élõben is taperolhassa a romokat meg hazalophasson valami fasza suvenirt amit mutogathat a haverjainak és jól összesugárfertõzhet vele mindenkit meg ilyenek <#idiota>#idiota>
Tenyleg kint lenne?
May the force serve you well!
Egész Chernobyl benne volt, a reaktor belsejébe mászkált a programozó!
És eszméletlen grafja volt, bár neki egyszer se akadt be a kép <#vigyor5>#vigyor5>
bár most még benne vannak a reklámok is, amiket ha kiveszek sztem 700 megára le tudom szûkíteni a méretét
TV-RIPhez képest DVD minõség nálam jah :-)
láttam olyat, amin a csatorna emblémát nem lehetett kivenni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
volt egy para, hogy Winfosban rosszul állítottam be a hangbemenetet <#wow2>#wow2> de szerencsére jól állítottam be <#vigyor>#vigyor> ugyhogy <#eljen>#eljen>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
mindent bemutatott, amit csak lehetett, én teljesen elborzadtam 😞
a felvétel elején és zárásánál adódtak gondok, de sztem(remélem) nem lesz probléma a végsõ rendereléssel, reklámok kivágásával, stbi...
igyekszem vele, mihamarabb közkincsé tenni
hogy befenyítik õket úgy, utána meg sem mernek nyikkanni nemhogy szétkürtöljék a neten.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem már szinte idegesít hogy mindig eltolják a megjelenést!!! Igaz hogy most nincs PC-m de ha kijön már csakazért is megveszem eredetiben díszcsomagolásban!😄 addig meg VÁRUNK!😄