S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
2. Mount and install
3. Play, plain and simple
^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
ezt is megéltük. végre😊 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nem is olyan giganagy, azthitetm DVD9 lesz, de szerencsére nem..
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount and install
3. Play, plain and simple
**NOTE**
During installation it will ask you to create a profile for
multiplay (nick,serial) just click next, and it will
continue installation
elvileg semmi ficsõr nem kell az indításhoz, csak szimplán elindítod és fut 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És ez van ott:S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl.EMUDVD-Unleashed
3,27 Gb.
ez ugye az a dvd lehúzós védelem?ill ugye angol nyelvû?😊
tényleg ittvan...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mellesleg nem érdemes szedni, passos az egész szutyok, és a password megfejtéséhez fel kell tenni egy progit az infó szerint, (ami hemzseg persze a trojanoktól...) aminek a verziószáma a pass...
most aki ezt beveszi, hogy tényleg RLD-s rls, akkor annak annyi esze van, csak sajnálni tudom õt.. 😄D RELOADED a rohadt életbe nem csinálna ilyent...és fõleg, külföldi free trackereken, ha kikerül bármilyen rls, akkor azt nem 1 ember seedeli, fõleg nem napokon keresztül..
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive