2364
Világbajnok: Brazília
  • G@b0r
    Sajnos igaza van Ramz@nak tényleg jók még mindig a franciák. :(
  • Garrett
    a franciák? most csak az orcájuk nagy, az angoloknak is!
  • Garrett
    a franciák a döntő közelébe se fognak jutni!
  • G@b0r
    jaaaa :) Nemtom :D
  • magus
    eeehhh, ők bejutottak a vb-re?:)
  • G@b0r
    nekem van 1 olyan érzésem hogy a franciák be se jutnak a legjobb 8 közé. (Bár ezt lehet hogy csak a gyűlölet mondatja velem)Szerintem a döntőben németország vagy olaszország lesz, mondjuk argentínával.
    Horvátországra leszek még nagyon kiváncsi. Valyon meg tudják ismételni azt amit 4 éve csináltak?
    Tényleg Kórea és japán milyenek? Lehet hogy meglepetést fognak okozni hazai pályán.
  • Ramza
    Igen, a yahoo megvette a jogokat. 20 dollárért minden meccset láthatsz... Ami nem akkora gáz összeg, de ha valakji tud más megoldást a munkahelyi mecsskövetésre, az légyszi írj ameg, mert nagyon-nagyon komoly szomorúság kerekedik fölül rajtam, ha nem láthatom a vb-t :((( Fizetni meg nem fogok.
  • magus
    hmm Horváország milyen most?
  • Dikkma
    Olyan szimpatikus csávónak tűnt Chilavert, amíg szembe nem köpte Robi Carlost... jó tudom az paraguay csak eszembe jutott :)
  • magus
    hmm, én sohasem nézem a focit, utálom a focit, csak a vb-t nézem. de remélem jo mesccsek lesznek. amugy én Senegalnak drukkolok, vagy Uruguaynak!
  • Dikkma
    Az a gáz, reggel lesznek a meccsek... én meg dolgozom :/
    Bár jobb, mintha vizsgaidőszakom lenne, akkor meg nem tanulnék semmit. 98-ban 2 meccset nem láttam élőben, még egy esküvőn is a német-horvátot néztem a hozzám hasonló elvetemült emberekkel :D
    FEL TUDJÁTOK FOGNI? NYAKUNKON A VÉBÉ!!!!
  • ipszilon
    nem nagyon csípem az argentinokat
  • mateos
    tényleg kikaptak ? hehehe vesztesek :) !!!
    én sose fogadtam el a francia focit , olyan túl kevert , és különbensem lenne jó ha megint a ranciák nyernének az má uncsi lenne , Argentinok jók , nagyon yók , és nagyon szépen fociznak
  • ipszilon
    szerintem nem lenne unalmas, de valóban nincsenek jó formában. a belgáktol kikaptak 2:1-re. ciki:-)
  • Coine
    rendbehozták.
  • Shrike
    beckhamnek meg ugye el van torve a laba, vagy mar rendbehoztak??
  • Coine
    Argentín v. Francia
  • Dikkma
    Á. Afrika nagyon-nagyon visszaesett. Brazilok is.
    Nemtom' mindenki argentinát favorizálja, én speciel nem láttam őket mostanában játszani, nem is tudom milyenek. De ha ennyire ajnározzák őket, lehet jók :o)
    Csak nem állok be a sorba. Németország 4ever :))
  • Garrett
    a brazilok most biztos nem. én argentína mellé egy afrikai országot jósolok...
  • Ramore
    Brazilok lesznek a világbajnokok, bár szerintem jelenleg senki sem favorit.
  • Garrett
    egy biztos: Franciaország és angliaa döntő közelébe se fog jutni!!
    Én Argentinát várom a döntőbe! a másik még nem eldöntött számomra!

Az angolok remélem a minél hamarabb kiesnek.
    Csak backham van ott meg owen de ők is mostanában inkább divatbemutatókra járkálnak.

Éljen Argentína
  • Yokka
    hmmm... egyáltalán kik yutottak be???
  • Dikkma
    Na végre egy focis topic!
    Nemtom, miért nem él meg az SGn egy sem. Ezt tartsuk mán legalább életben!
    Szerintem
    DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! :))
    eljutnak a legjobb 8 közé. Olaszok lesznek még nagyon jók, igazából nem szeretem őket meg nem ismertem el sohasem hogy tudnak focizni de sztem ők nyernek, most, hogy így belegondolok. Brazilok sehol sem lesznek, most szarabbak mint a németek.
  • mateos
    hát én se örülnék ha megint a franciák nyernék meg , az már tényleg túl unalmas lenne.
    de lehet hogy lessz meglepetés....
  • mateos
    argentina , a következő vb-t meg Anglia
  • OPM
    péntek szerintem x lesz...
    de a franciák biztosan benne lesznek az első 3-ban!
  • ipszilon
    most a Szenegál-Franciaország meccsre gondolsz vagy a döntőre?
    ha az előbbi, akkor szerintem a Franciák (igaz, hogy Zidane lesérült, brühühü, a kedvencem)!
    a döntő meg.. hát nem t'om!
  • St
    argentina
  • magus
    Na ki nyeri szerintetek? sztem Nem Franciaország. annyira nem jók most sztem, de majd 3 na mulva kiderül hogy igazam van-e és romlottak-e