2364
Világbajnok: Brazília
-
#80 LOL :D
közvetítés
:DD -
#79 az olasz nép ilyen, én pont ezt imádom bennük
nagy a pofa, pedig duma helyett focizhatnának is, mert tudnak cefetül, de ha kiszopnak (90 óta figyelem őket, és csak ezt csinálják :), felállnak és újra eljutnak a döntő közelébe
ilyen alapon a legstabilabb válogatott a világon (az utóbbi 20 évben), mert pl. hol voltak a franciák 98 előtt, vagy hol vannak most a hollandok, angolok?...... -
#78 Ja amúgy amit a franciákról írtál, azt adom, mert igaz. De az EB-n az olaszok gagyi játékkal bejutottak a döntőbe, és ott már hiába játszottak jól...hehe
Csakúgy, mint a MANU-BAYERN BL döntőn. de röhögtem amikor fordított a MANU!! -
#77 hát bármit mondhattok, csak azt nem, hogy a Raul nagypofájú! Nem fociztál életedben nagypályán, mi? Vagy nem láttad a Raúlt játszani a bajnokságban...inkább a jugókra vagy az olaszokra mondd, hogy nagypofájú!!!
Amúgy legjobb 4:
argentín, francia, japán, olasz...
bár a braziloknak és az angoloknak szurkolok, 4 éve aki látta az argentínok elleni meccset, az elmondhatja, hogy unlucky a csapatuk, jobbak voltak, mint az argentínok (10 emberrel is). -
Ramza #76 Remélhetőleg minél rövidebb ideig, minél nagyobb zakóval :)
Na jó, nem bántom senkinek az ízlését.
Olaszország - Ecuador Szapporo június 3. 13:30
Olaszország - Horvátország Ibaraki június 8. 11:00
Mexikó - Olaszország Oita június 13. 13:30
Itt a vége, a 17-ik helyért szerencsére már nem lehet játszani :) -
#75 csak egy kérdés:
olaszok mikor-kivel? -
Ramza #74 Csak a magam nevében tudok nyilatkozni: a rádió helyett inkább akkor a csendet választanám. -
#73 rádió is közvetíti nem? egy jó kommentátorral (ami a Petöfinek van) tökéletesen élvezhetöek a meccsek... -
Ramza #72 #27-ben a válasz.
Elvileg csak ott. -
#69 Franciák a franciák ellen
Hírforrás: www.WORLDCUP2002.hu
Szöul, május 30., 20.30
Úgy tűnik, kialakult a nyitómeccs két kezdőcsapata.
A címvédő kénytelen Zidane nélkül pályára lépni, a szenegáliak viszont csak olyan játékosokat neveztek a kezdőbe, akik Franciaországban futballoznak.
Franciaország: Barthez (16) - Thuram (15), Leboeuf (18), Desailly (cap, 8), Lizarazu (3) - Vieira (4), Petit (17) - Wiltord (11), Djorkaeff (6), Henry (12) - Trezeguet (20).
Szenegál: Silva (1) - Coly (17), A. Cissé (cap, 6), Diatta (13), Daf (2) - Mo. Ndiaye (14), Diao (15), Bouba Diop (19), Fadiga (10) - Diouf (11), H. Camara (7).
-
#68 legalábbis mûholdon -
#67 a 2-t! -
#66 jóó összekevertem M2 van M1 nincs :) -
#65 akkor most keverem. Ipszilon melyiket lehet innenfogni az M1-et vagy a 2-őt? -
#64 ezt hogyan csináltad? -
Ramza #63 Akkor jó. Mert m2-n még csak véletlenül sem lesz egy perc foci sem :) -
Garrett #62 ehh most olvasom a nemzeti sportot:
A szenegáli csatár ellopott egy aranyláncot,
a duci maradónát meg nem engedték be az országba :))))))) -
#61 nekem nincs holnap suli :DDDDD -
#60 kössz. Nekem csak M1 Duna TV, HBO van. nincs M2 -
#59 hát igen, ezt most jól megszívtuk! -
#58 braziloknak szurkoltam volna, ha az a bajszos paraszt scolari behívta volna Romáriót....most már remélem jól kiesnek a csoportból, akkor tutkó hogy nem jut haza élve ez a köcsög....
így maradnak a portugálok, bár ha Figo úgy jáccik, mint az elmúlt 1 hónapban...az húzós lesz -
#57 szal, 12:30-kor az RTBF2-ön lesz a megynitó meg az első meccs (igaz, nem végig:-)) -
#56 dehogynem, adják! holnap 12:30 -
Garrett #55 magyar tv-ket kell venni nem belgát...
-
#54 én meg xart se fogok látni a kurva belga tévéken. :( -
Garrett #53 jah de az első 2 hétről lemaradok
csak ez M1 es ismétlést fogom látni :(( -
Ramza #52 Pedig...
:) -
Ramza #51 A sulinak legalább lassan vége. A munkahelynek sajnos nem :( -
Garrett #50 jah és ugye holnap lesz a megnyitó és nyitómeccs!
És persze suliidőben, hogy még véletlenüls se lássam! :( -
Garrett #49 mi horvátra tippeltünk , de nagyon bepöccenek, ha mexiko nyer! -
Ramza #48 Én szinte ugyanezeket teszem meg ma délután :)))
Kivétel: mexikói-horvát helyett én az angol-svédet, a többi stimmel :)
(én is a mexikói-horvátot akartam, de nem tuidtam dönteni :) -
Garrett #47 haverral ma suli után megtettük a Sp- szlovákot, a Francia Szenegált, a Dánia írországot (nem biztos nem emléxem és havernál van a lap...)
meg egy mexiko -horvátországot!
ha bejön lesz pénzünk hvg 4 üveg sörre fejenként :))) -
#46 mi volt az elődöntőn? Már nem emléxem -
Ramza #45 ???
Az eb elődöntője, na az bundagyanús volt, de hogy a vb-döntő??? -
#44 nem tudom megnézni szal mondd el.98-as meg szerintem nem volt bunda csak egyszerüen ronaldo nélkül xart se ér a brazil csapat. Azt meg végképp nem hiszem el hogy Ronaldo direkt nyelte le a nyelvét :) -
#42 LOL. Azé lettek világ és europa bajnokok mi? -
Ramza #41 A szív sajnos mást mond, mint a realitásérzék.
Azért akik leírják a franciákat, azok nézzék meg légyszíves az elmúlt négy évben elért eredményeiket (bár hál istennek klubszinten nincsenek ott) - ez alapján igenis jók.
Szóval a "szeretnék" és a "valószínűleg ez lesz" között van különbség.
Amit én szeretnék négy közé: Argentína, Spanyolok, Portugálok és Mexikóiak :)
Ami szerintem lesz: Franciák, Argentínok, Spanyolok és Olaszok.
Végülis kettő egyezik :) -
#40 Na, spanyolok is esélyesek. Minden évben elrontják a meccseiket, pedig nagyon ütős emberekből áll, csak mint csapat hülyék.
Nigériával mekkorát hjátszottak anno :D -
atee #36 Franciak nyernek. :)
86 ota drukkolok nekik
Brazilok szerintem a 4 koze se jutnak.... -
Garrett #35 meglátjuk