2364
Világbajnok: Brazília
-
#124 mimi?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEM LÁTTAM
a kurva életbe. meg van vkinek? felvette vki? könyörgöm postán vagy vhogy küldje el
-
Garrett #123 tudom láttam én is a szaudi gyereket élve felfalta volna a német, ha nem ugrik el :)) -
#122 A focivb nem a világ legjobb válogatottjainak a bajnoksága sajnos. A hollandok, vagy a csehek talán még meg is verték volna a németeket. -
#121 De figyelj már az előselejtezőben a szaudiak nem európaiakkal játszottak hanem ázsiaiakkal akik nem 2x er akkorák mint ők, a meccsen vágig ez volt ment a szaudi gyerek erre a német tank csak elsuhant mellette és a szaudi már a földön volt, szóval a németek testi adottságaik révén nem csoda hogy ennyi gólt szereztek. -
Garrett #120 azt a rohadt eget!!!! 8:0 ilyen még egy VB-n se volt!!!!! mire vannak az előselejtezők, ha nem ezek kivédésére?
Jah haverral fifa 2002 WC ben elkezdtük lejáccani az aznapi meccsket mp-ben tök jó 2 eredmény eddig stimmelt az eredetivel :)) -
#119 Na a németek remélem kilövöldözték magukat egy ideig és több ilyet nem csinálnak mint ma. -
Garrett #117 a franciákra.. kellemes meglepetést okozott a Szenegál! -
#116 elkezdődött már az urugváj dánia meccs? -
#115 jójó nem ugy gondoltam, de te kire tippeltel volna elozoleg -
Garrett #114 télleg elég jól játszottak :) jól körbelőtték a kaput :) viszont le a kalappal a szenegáli védelem előtt! -
atee #113 A Franciak vegig jobbak voltak.
A Szenegali fiuk nem rosszak ,de nem rajtuk mult a gyozelem...
Ennek ellenere a Franciak tovabbjutok lesznek. -
Garrett #112 tájláma szenegál? a szenegáli csapat 9 játékosa Franciaországi klubbokban jáccik...
Jah és mutass már nekem 1 francia játékost (petiten kívül) aki 100% ig francia?
Mert ott vagy arab vagy négerek vannak csak... -
#111 váhááááááááááááááááááá
lolka bolka
ezt nem hiaszem el
a tájláma szenegál megverte a világbajnokot. ejnyebejnye franciaország.
még jo hogy nem ra fogadtam:) -
#110 Sajna nem jelent semmit, hogy kikaptak a franciak. Anno 90'-ben 1:0-ra kapott ki az ex-vilagbajnok Argentina es ugye a dontoben egy vitathato 11-essel kaptak csak ki. -
#108 Nem szeretem a focit, de ezentúl nézni fogom.
Sőt ezeket a niggereket is kezdem megkedvelni.
-
Garrett #105 bazzeg nekem is úszott a tippmix...
de legalább elverték a franciákat! -
#104 szakkommentár:
A szenegáliak mintha búgatóport szippantottak volna a gól óta, végre pörög a meccs -
#103 LOLLOLOLOL -
#102 Azért milyen komoly már???
Senegál elpicsázta a Franciákat!!!!!
Cool!!!!!!!!! -
#101 remélem, akkor már mi is európában leszünk :) -
Ramza #100 :)))))
Tekints a jövőbe: a következő olimpia és vb Európában lesz (végre!!!) -
#99 ezért lesz egy J.A.T.A.CS.™ támadás a buli vége
majd ha az összes dél koreai banki rendszer összeomlik TWN keze által, majd akkor Freakhez igazítják az órájukat, és nem esznek több omlósra főzött kismacskát
hű de rühellem én ezeket.... -
Ramza #98 A péntek pedig teljesen bevett dolog, az olimpiák is hivatalosan szombaton, valójában egy-két nappal korábban kezdődnek. -
Ramza #97 Sajnos nem Freakhez igazítják a szemetek a kezdést és az órájukat :) -
#96 má bocs, de a déli 2 óra nekem nem késő este
az meg, hogy a kiskutya-élve-főző barbároknál hány óra, nem tudom, kinek számít....
amúgy meg a pénteken volt a hangsúly :) -
Ramza #95 Pénteken késő este kezdték :) -
#94 hogy lehet egy vébét péntek délben kezdeni? -
Ramza #93 Á, nem. Állítólag elhalasztják, és csak később rendezik meg. -
#92 Hát iggen. :D -
#91 :D -
#90 mi az állás, vagy most mi van?
elkezdődött a VB? -
Ramza #89 Barom! Minek fogadsz olyannak a győzelmére, akit nem szeretsz! -
Ramza #88 Amúgy éppen úszik a tippmix nyereményem, most már hármat kéne verniük a franciáknak :(
De kikapnak a franciák, mekkora öröm ez a szívemnek :)
Most akkor örüljek, vagy sírjak? :) -
Ramza #87 Persze, én ezt nem vonom egy pilanatig sem kétségbe, de hát megszeretni nem fogom a focijukat. Ez van. -
#86 ja, ennyi? :))))))
akkor értettem, csak javarészt nem találtam viccesnek....... -
#85 olvasgasd a "szakkomentár"-okat... elég érdekes a stílusa. -
#84 nagyon suta lehetek, de én ezt nem értem :) -
#83 wow -
#82 LOL!!! -
#81 szakkommentár:
Akkora kapufa volt, mint Tornyi Barnabás feje, ha ez bárkinek is mond valamit.