2364
Világbajnok: Brazília
-
Ramza #166 Ezt még hányszor fogod megkérdezni? :) Egy oldalt lapozz vissza, ott már válaszoltam _ugyanerre_ a kérdésedre :)
Naptár pedig szvsz minden portálon található, most ez a sláger. Úgyhogy jól gondold meg, hogy foglalkozol-e a vb-vel, mert a vb-t nézők száma bizony jócskán átlépi azt a bizonyos "kritikus tömeget", ahonnan már kommersznek számít :o)
És még valami: nagyon komolyan marketingje van a vb-nek, úgyhogy szerinted ez bizányára csak szar lehet :) Az olaszoknak szurkolók számáról meg már említést sem teszek :)
(aki ismeri Freaket, az érti, hogy miről beszélek :) -
#165 tessék olvasni a szakkommentárokat, a régiek közt is van pár kellemesen elborult :) -
#164 :))))))) -
#163 Ez egy állat ez a szakkomentátor:
"Siralmas a meccs, ennyire jót utoljára a Star Wars Klónók támadásán unatkoztam. Viszont legalább nem giccses."
:)) -
#162 de lehet. a Yahoo-éknál, 20 dolcsiért az összes meccset. övék minden online képes közvetítés joga. -
#161 thx
valahol nem lehet neten élőben nézni? -
#160 http://index.hu/sport/vb2002/vbprogram?main&s=1
menetrend itt
ma:
11.Olaszország - Ecuador Szapporo G 13:30
-
#159 http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/37
0-1
viszont a hrvátok már csak 10en vannak...
érdemes olvasni a közvetítést, legalább ennyi van...
-
#158 mikor nyomják az olaszok???
ja, vagy hol van neten egy vb naptár? -
#157 Mennyi az állás?? -
#156 mexik verik a horvátokat... -
#155 ÉLjen Dömper!
:D
ezt nem sokan értik :) -
#153 Hat bazz! Én többet vártam az angoloktól, kutyák voltak. Azért remélem még összekapják magukat.
Viszont az argentín válogatott bitanggggg erőőőőős. Egy nem gyenge Nigériát vert el, és az egy null csalóka, ha látta valaki a meccset...
Még jó, hogy nincs ott Saviola. :)
Sajna szerintem a németeket most nehéz lesz megállítani, túl erős fizikumúak. Még az afrikaiakat is el fogják nyomni. Hihetetlen mekkora álatok!!!
Na csá! Éllyen a VÉBÉ!!! -
atee #152 en orultem a 3:1 nek a goltotomnak jot tett:) -
#151 lol. -
#150 Hajaj így nem lesz Nigéria vs még nem tudom ki döntő, remélem összekapják magukat -
#149 Na ja, de azert jobbak voltak. Ebbol a csoportbol illik tovabbjutni, most nincs Zubi se, hogy egy lepkezessel elb@ssza nekik. ;-))) (Egyebkent en nagyon csiptem Zubi-t, irto jo kapus volt fenykoraban, sot meg kicsivel utana is ;-) ) -
#148 Annyira, azért nem volt megérdemelt ez a 3-1-es Spanyol győzelem.
A 11-esen pedig maguk a spanyolok voltak meglepődve a legjobban....
-
atee #147 hat orulnenk az tuti:)
-
#146 En szeretem az angolok jatekat es azt hiszem orulnenk, ha nekunk is lenne egy olyan jatekosunk aki legalabb beadni tud es ezert altalaban fixen fogjak. -
#145 remélem az angolok jól kikapnak, "beadni tudok, de mást nem nagyon" beckhammel együtt.... -
#144 Megérdemelt döntetlen !
A 2. félidő parádés volt, hiába, Paraguay elfáradt, Dél Afrika, pedig felébredt.
Jó meccs volt és igazságos is.
-
#143 amúgy jó a meccs (Par-RSA) -
#142 mekkora volt ez a Dél Afrikai gól :DD -
#141 jaja :D -
#140 Ez a 8 gol, majd jol megdobja a golatlagot es lehet majd olyan frazisokat puffogtatni, hogy 0.05-el felment a meccsenkenti golatlag, es ez a tamado futball diadala. :-))) -
#139 8-at talan nem, de gondolj csak a Feheroroszok elleni meccsre...
A Szaudi-akkal mar nem jatszanank 2:2-t, mint anno 2 v. 3 (vagy fene tudja hany eve). Hidd el, a kint levo csapatok mindegyike 10-bol 8x verne el minket. Az mas kerdes, hogy egy cseh, holland, vagy akar ukran csapat kijuthatott volna. A Norvegokrol nem is beszelve. -
atee #138 Inkabb az Irek!
A Franciak tovabbmennek.....!
Es valoban nem a legjobakrol szol a wb:( a csehek es a hollandok tenyleg jo pelda erre ,de meg a mi kis szerencsetlen :( valogatottunk se kapott volna 8 az siman...
Valahogy masfele selejtezot kene csinalni igy nem realis!
Mondjuk 2 nagy csoport mindenki mindenkivel:) vegyesen a foldreszek kozott is.. es mondjuk az elso 15-15 az kijut a wb re a tobbi meg leves:)
-
Garrett #137 nem kell ide über alles,
nem kell ide horogkreszt
nem kell nekünk uralkodó
nem kell nekünk hazug szerep
éleg volt az elnyomásból
élg volt a sok királyból
Dőljön le a falatok,
szabad legyek azt akarom!
Ez igy most a Deutschland überalles ről jutott eszembe
de vissza a témához: inkább az írek jussanak tovább mint a németek! -
#136 sztem a Franciak elég bénák most, sokkal rosszabbak mint voltak anno. magyarul Szenegál nem világbajnok:) -
#134 En meg erosen remelem, hogy az Irek teszik ezt Kamerun oldalan. ;-))) (Bocs Dikki ;-) ) -
#133 Nem bírom a németeket, de sajna biztos hogz továbbjutnak, de remélem Kamerun oldalán teszik mindezt -
#132 Deutschland über alles! :) -
#131 :)))))))))
-
#130 sztem nem -
#129 kiderül...
ez a meglepetések VB-a lesz... -
Garrett #128 NEM -
#127 ki mit tippel a franciák továbbjutnak a csoprtból vagy nem? -
Garrett #126 jah egyébként 82 ben volt utoljára ilyen eredmény... -
Garrett #125 lesz összefoglaló, meg ismétlés..