2364
Világbajnok: Brazília
  • FREAK
    nem mindig jól válogatják össze őket.........

a 94-es csapat volt az utsó igazi........
  • Efreet
    nekem a jó, fej 20 fok jobbra, és ott a tv :o)
  • Efreet
    "Az olaszok defenzív felállással készülnek a döntetlenre hajtó Ecuador ellen."
    nahááááát :o) az olaszoknak van offenzív felállása is? :)
  • Ramza
    Oké, semmi gond, egyikünknek ez, másikunknak az a stílus jön be. De abba is hagyom, és megyek nézni a meccset :)
  • Hangianix
    Hehe, amikor rossz napjuk volt, nekunk meg jo, mi rugtunk nekik 2-t. ;-)
  • FREAK
    mondjuk pont ez

egy fél percig nem állt a meccs, le kellett volna fújni 90:00-nál........... :(
  • FREAK
    nem tom......... nekem pont az okoz élvezetet meg izgalmat az olasz meccseken, hogy tessék, a feladat adott, áttörni az olasz védelmet

és kinek sikerül???

persze óvatosan, mert kontrában sem sok ellenfelük van...........
  • Ramza
    öööööö, mi is a baj a négy perc hosszabbítással? :) Azon kívül, hogy teljesen általánossá vált mára? :)))
  • Efreet
    (2)
  • Efreet
    tetszik az olasz himnusz :)

afrikai széééép foci :) végigrohanják a meccseket meg minden. szép még a délamerikai is, amikor épp nem a színészkedés van eltúlozva.
  • Ramza
    Én azért a spanyol focit sem hasonlítanám hozzá. De javaslom tegyük akkor most zárójelbe a kérdést, és számoljuk a vb végén össze a rúgott gólokat. Én másfélszer, kétszer annyi rúgott spanyol gólt tippelek, mint olaszt.

(fogadjunk, hogy ezek után lőnek ma egy hatost a digók :))))))
  • FREAK
    nem, az az eb volt
  • FREAK
    na jó, az vicces volt........... (ha az volt az amelyikben 4 perc hosszabbítást adott a bíró egy sima félidő után.... vagy az még a vb volt?)
  • Ramza
    De teljesen mindegy. A focit ugyanis emberek játsszák, nem robotok.

De mint mondtam: nem vonom kétségbe a tudásukat, csak éppen nagyon nem kedvelem őket, a két évvel ezelőtti eb-döntőt nem is akartam nézni, mert képtelen voltam bármelyik csapatnak is szurkolni :(
  • FREAK
    fociban csak egy szép van

az afrikai

50 méterről küldik, egész pályán sprintelnek, nem sírnak, ha elcsúsznak egy galambszaron, szóval ahogy kell
  • Efreet
    kedves Soknevü Regisztrálatlan! megkérnélek, hogy az értelmes hozzászólásokat máshol helyezd el, itt nem ez a téma.
    (1)
  • Efreet
    az olasz foci tényleg nem szép. viszont nagyon hatásos. örülök, hogy nem vették át Európa többi részén (max a spanyolok...)
  • FREAK
    mármint nem amatőr kezdők, hanem kezdőjátékosok ugyebár :))))
  • FREAK
    de milyen proci?????? az a nem mindegy!

akkoriban élveztem magam alá (94 körül), amikor mindenkori kedvencem a Milan védelme (Tasotti, Baresi, Maldini, Albertini) volt egy az egyben az olasz válogatott védelme..... na meg heten voltak kezdők a milan-ból :)))))))))
  • Ramza
    Ebben teljesen igazad van. A világon (talán) a legszervezettebb, legjpobban felépített, vérprofi focit ők játsszák. Csak éppen nekem ez olyannak tűnik, mintha robotok szaladgálnának a pályán, akiknek valami proci irányítja a mozdulataikat :)
  • Hangianix
    Visszaterve a brazil meccsre - azert ez mar tulzas. Nagyon tulzas. A kovetkezo meccsukon, majd allitsak ki a kozepkezdesnel az ellenfel jatekosait, mert atrugtak a terfelukre a labdat.
    (Na jo, ezt a brazil valogatottat ruhellem ;-) )
  • VinylToy #227
    Akkor a szaúdiak a következő két meccsen rúgnak öt-öt gólt és továbbjutnak
    :))
  • FREAK
    az olasz foci a védelemre épül, ami ugyan nem látványos, de végeredményben tökmindegy, hogy 10-8, vagy 3-1 a gólarány, amivel továbbjutnak
  • VinylToy #223
    Meglátjuk! (a vak is azt mondta)
  • Efreet
    hehe :)))) tetszett az amcsis festés a szeme alatt :))

olaszok is elég durvákok, ezekszerint ecuadoriak se mennek a szomszédba egy kis szabálytalankodásért... bár csak a feketeruhás sporin múlik, hogy hányan fejezik be a meccset :))
  • Ramza
    Ganxsta Zolee? :)
  • Ramza
    Na jó, tippelek egy komolyat is:
    Nulla-nulla, jó olasz szokás szerint majd lőnek öt-hat meccss alatt három-négy gólt...és ezzel legalább elődöntőbe jutnak :((((
  • Efreet
    és persze a török kapus is minden dícséretet megérdemel, nagyon profin védte végig a kaput...
    a tizenegyest nem kivédeni, hanem kihagyni lehet.
  • FREAK
    na ezért lesz 3-2, mert 1-0 után pihennek, ECU elmegy 1-2-ig, és utsó negyedórában kell küzdeniük :)
  • VinylToy #217
    A statisztákát böngészve itt is lesz egy pár kiállítás az Ecuadori oldalon!
    Selejtezőn 23 sárga (?) 2 piros lap!
    Nem semmi!
  • Ramza
    Még egy félmondat a brazilok teljesítményéhez: volt olyan periódusa a meccsnek, amikor öt-hat félisten brazil focista szaladgált a pályán, de csapat benyomását nem igazán keltették! Nem érzem igazán összerakottnak ezt a csapatot, meglátjuk, hogy a jó egyéni teljesítményxek meddig lesznek elegek.
  • Efreet
    Costa Rica és Kína mellett elég valószinü továbbjutók még így is a törökök és a brazilok is.
  • Efreet
    max 2-0... olaszok hajlamosak ráülni az eredményre (nem úgy, mint a németek)
  • Ramza
    Én is sok gólt akarok, de összekeverted a számokat, és fordítva írtad fel :))))
  • Ramza
    Persze, én sem vonom kétségbe a tudásukat, éppen ezért nem értem, hogy miért volt szükségük ilyen eszközökre a győzelemhez???

Amúgy csoportból egyértelműen tovább kell mennie mindkét csapatnak.
  • VinylToy #211
    Az ITA-ECU érzésem szerint 3:0 lesz!

Sok gólt akar(unk)ok!!!

• Efreet
    szomorú befejezése a meccsnek. rivaldo meg színészkedik... fáj az arca a térdét eltaláló labda miatt... (kétségtelen, gurítani kellett volna a labdát, de akkoris...)
  • VinylToy #209
    Azért tudnak a brazilok focizni is, a végén az tényleg nem volt szép, de benne van a játékban és manapság már ilyenek történnek mindenhol!
  • Ramza
    Ja, a keretet nem is írtam: a török srác szöglethez rúgta oda a labdát Rivaldonak...
  • Ramza
    Hát eddig szerettem a brazilokat, Rivaldo-t főleg, de a végén majdnem ráraktam az ebédet a tv-képernyőre!!!
    Török srác térdenrúgja (!!!) a labdával, bíró nem figyel oda, Rivaldo a fejéhez kap (!!!), elkezd fetrengeni a földön, a törököt kiállítják........

Bazz, ha a brazilok már csak így tudnak nyerni... hányok.

Amúgy bejött a tippem :)