2364
Világbajnok: Brazília
  • Ramza
    Azért mert Freak utálja a japánokat és előjött az übereurópa komplexusa :))))
  • Ramza
    "csak nekem ez úgy hangzik, mint amikor XY azért nézi a F1-et, hátha lát tömegbalesetet...."

A focinak a célja ha jól tudom a góllövés. A forma 1-nek ha jól tudom nem célja tömegbaleset.
  • Efreet
    plusz emlékeim szerint van valami rendszer, hogy a kontinensek felváltva rendezik...
  • VinylToy #290
    Mi szerettük volna, de azt mondták hogy elég lesz a 2012-es Olimpia!
    :))
  • Efreet
    Freak: legalább annyian laknak ott is akik kedvelik a focit. pénzük és stadionjuk van rá, miért ne szervezhetnék ott? olimpia meg ausztráliában volt :o)
  • Efreet
    itt a második... Vieri átsétált a kapuson... remélem ezután nem zárják be a kapukat a kékek.
  • FREAK
    de akkor szarér rendezték ott a világ seggén????????? nem volt valami normálisabb ország aki bevállalta volna?
  • Efreet
    Ramza: az nem gond, ha 1-2 gól esik csak egy meccsen... HA pörgös, akciós mellette. nekem az olasz stílus ezért nem jön be.

Freak: dolgozz japánban vagy koreában, és akkor nem lesz gondod... úgy esténként lennének a meccsek.
    mellesleg egész hétvégén nem dolgozol :o)
  • FREAK
    gondolj már bele........ ha két titán közül az egyik gólt kap, az vagy bunda vagy szar forma, nos egyik sem emeli a meccs színvonalát

persze, jó dolog 8 gól egy meccsen, de ez elmegy itthon a pusztaliga 3-ban

a 94-es döntő az MECCS volt, kőkemény harc a végéig

de azért szeretlek és nem balhézni akarok, csak nekem ez úgy hangzik, mint amikor XY azért nézi a F1-et, hátha lát tömegbalesetet....
  • Ramza
    Jajj, ne fárassz már :))))))
    Nem, majd a játékosok fel fognak kelni reggel négykor meccset játszani, hogy te láthasd.
  • Ramza
    jó, hogy nem tudjuk beverekedni magunkat. Semmi szüksége ennek a nemzetnek arra, hogy még egyszer pofozógépek legyünk.
  • FREAK
    amúgy csak egy indiszkrét kérdés........... ezt komolyan gondolták, hogy az egész vb-t európai munkaidőben adják le?? nehogy véletlenül lássak egy meccset élőben????????
  • Efreet
    nemtudom, nem értek a focihoz. 2évente nézek focit :o) vagy az EB-t és az olimpiát, vagy a VB-t
  • Ramza
    Nézd Freak, az általad etalonnak tartott 94-es olasz válogatott harmadik volt a csoportjában, hajszál választotta el a kieséstől, az egész vb-n 7 mecss alatt 8 gólt lőtt, semmelyik csapatot nem verte meg egy gólnál többel. Számomra ez nem foci, vagy legalábbis nem olyan, ami tetszene.

A nagy csapatok elleni 1-0-król szólva pedig az a véleményem, hogy isten mentsen az ilyen nagy meccsektől egy focidrukkert, ahol valamelyik csapat annyira szétgyilkolja a játékot, hogy csak egy gól esik...
  • VinylToy #279
    mi miért nem tudjuk beverekedni magunkat?
    :((
  • Efreet
    beverekedték magukat. de szó szerint. amit itt müvelnek, az egyelöre kritikán aluli, rém uncsi a meccs :(
  • VinylToy #277
    17 perc kellett az ecu-knak az első támadáshoz? Egy "védekező felfogású" csapat ellen!
    Hogy hogy kinnt vannak a VB-n?
  • FREAK
    pedig komoly meccsen gólzápor=bunda (98 vb döntő...) úgyhogy az izgalmas 1-0 szerintem optimális nagy csapat ellen
  • VinylToy #275
    Szakkomm.:

Az olaszok nem álltak be egyik divatirányzat mögé sem - testhezálló, finom anyagból készült mezük szépen kiemeli a felsőtest minden domborulatát.

Az olaszok nem is a divatozásról híresek igaz?

• Ramza
    Hát azért nem fogok hasravágódni, mert megverik 6 góllal az Ecuadoriakat...
  • Efreet
    ááá, itt nincs 15centi átlagdifi a 2 csapat közt... 2 lesz, aztán felépítik a falakat az olaszok... csak ha extra bénák az ecu-k, akkor lesz több.

kezdik a durvulást, elsö sárga
  • VinylToy #272
    Azt írták hogy 28 méterről lőtt a Totti és a kapus bravúrral védett, még szerencse hogy nem félpályáról kap gólt a kapus!
  • VinylToy #271
    Jó lesz itt is a nyóc, vagy legyen inkább kienc?
  • Efreet
    visszatámadásból volt :o)

és majdnem 2... szólni kéne az ecu-knak, hogy elkezdödött a meccs...
  • VinylToy #269
    Nem is tőled vártam, csak azt hittem oda nem írják ki, de most már láttom!
    Különben köszönöm!

:(
  • FREAK

utáljuk együtt a defenzív olasz focit :D
  • Efreet
    neeeem fogok állandó kommentárt írni. arra ott a zindex :)
  • Ramza
    Szép volt, el kell ismerni.
  • VinylToy #265
    Valaki kommentálni, úgy mint a nagyok! Tehát hogy is volt?
  • VinylToy #264
    Góóól!!!
    Yeah
  • Hangianix
    Marmint a gollovessel.
  • Efreet
    7. perc, Vieri berobbant. 1-0
  • Hangianix
    Nem szaroztak sokaig... ;-)))
  • VinylToy #260
    Már kezdik az ecuk, én megmondtam!
  • Efreet
    cannavarot beborították, mint moszkvát a hóesés... tiszta sárgalap, de csak szabadrúgás.
  • FREAK
    bazzzzzzzzzz
  • Efreet
    itthon vagyok
  • FREAK
    meg is látszik a döntő résztvevőin :)
  • Hangianix
    Csak ugy, mint a braziloknak.
  • FREAK
    hol dolgoztok ti, keravillban?