2364
Világbajnok: Brazília
-
Ramza #293 Azért mert Freak utálja a japánokat és előjött az übereurópa komplexusa :)))) -
Ramza #292 "csak nekem ez úgy hangzik, mint amikor XY azért nézi a F1-et, hátha lát tömegbalesetet...."
A focinak a célja ha jól tudom a góllövés. A forma 1-nek ha jól tudom nem célja tömegbaleset. -
#291 plusz emlékeim szerint van valami rendszer, hogy a kontinensek felváltva rendezik... -
#290 Mi szerettük volna, de azt mondták hogy elég lesz a 2012-es Olimpia!
:)) -
#289 Freak: legalább annyian laknak ott is akik kedvelik a focit. pénzük és stadionjuk van rá, miért ne szervezhetnék ott? olimpia meg ausztráliában volt :o) -
#288 itt a második... Vieri átsétált a kapuson... remélem ezután nem zárják be a kapukat a kékek. -
#287 de akkor szarér rendezték ott a világ seggén????????? nem volt valami normálisabb ország aki bevállalta volna? -
#286 Ramza: az nem gond, ha 1-2 gól esik csak egy meccsen... HA pörgös, akciós mellette. nekem az olasz stílus ezért nem jön be.
Freak: dolgozz japánban vagy koreában, és akkor nem lesz gondod... úgy esténként lennének a meccsek.
mellesleg egész hétvégén nem dolgozol :o) -
#285 gondolj már bele........ ha két titán közül az egyik gólt kap, az vagy bunda vagy szar forma, nos egyik sem emeli a meccs színvonalát
persze, jó dolog 8 gól egy meccsen, de ez elmegy itthon a pusztaliga 3-ban
a 94-es döntő az MECCS volt, kőkemény harc a végéig
de azért szeretlek és nem balhézni akarok, csak nekem ez úgy hangzik, mint amikor XY azért nézi a F1-et, hátha lát tömegbalesetet.... -
Ramza #284 Jajj, ne fárassz már :))))))
Nem, majd a játékosok fel fognak kelni reggel négykor meccset játszani, hogy te láthasd. -
Ramza #283 jó, hogy nem tudjuk beverekedni magunkat. Semmi szüksége ennek a nemzetnek arra, hogy még egyszer pofozógépek legyünk. -
#282 amúgy csak egy indiszkrét kérdés........... ezt komolyan gondolták, hogy az egész vb-t európai munkaidőben adják le?? nehogy véletlenül lássak egy meccset élőben???????? -
#281 nemtudom, nem értek a focihoz. 2évente nézek focit :o) vagy az EB-t és az olimpiát, vagy a VB-t -
Ramza #280 Nézd Freak, az általad etalonnak tartott 94-es olasz válogatott harmadik volt a csoportjában, hajszál választotta el a kieséstől, az egész vb-n 7 mecss alatt 8 gólt lőtt, semmelyik csapatot nem verte meg egy gólnál többel. Számomra ez nem foci, vagy legalábbis nem olyan, ami tetszene.
A nagy csapatok elleni 1-0-król szólva pedig az a véleményem, hogy isten mentsen az ilyen nagy meccsektől egy focidrukkert, ahol valamelyik csapat annyira szétgyilkolja a játékot, hogy csak egy gól esik... -
#279 mi miért nem tudjuk beverekedni magunkat?
:(( -
#278 beverekedték magukat. de szó szerint. amit itt müvelnek, az egyelöre kritikán aluli, rém uncsi a meccs :( -
#277 17 perc kellett az ecu-knak az első támadáshoz? Egy "védekező felfogású" csapat ellen!
Hogy hogy kinnt vannak a VB-n? -
#276 pedig komoly meccsen gólzápor=bunda (98 vb döntő...) úgyhogy az izgalmas 1-0 szerintem optimális nagy csapat ellen -
#275 Szakkomm.:
Az olaszok nem álltak be egyik divatirányzat mögé sem - testhezálló, finom anyagból készült mezük szépen kiemeli a felsőtest minden domborulatát.
Az olaszok nem is a divatozásról híresek igaz?
-
Ramza #274 Hát azért nem fogok hasravágódni, mert megverik 6 góllal az Ecuadoriakat... -
#273 ááá, itt nincs 15centi átlagdifi a 2 csapat közt... 2 lesz, aztán felépítik a falakat az olaszok... csak ha extra bénák az ecu-k, akkor lesz több.
kezdik a durvulást, elsö sárga -
#272 Azt írták hogy 28 méterről lőtt a Totti és a kapus bravúrral védett, még szerencse hogy nem félpályáról kap gólt a kapus! -
#271 Jó lesz itt is a nyóc, vagy legyen inkább kienc? -
#270 visszatámadásból volt :o)
és majdnem 2... szólni kéne az ecu-knak, hogy elkezdödött a meccs... -
#269 Nem is tőled vártam, csak azt hittem oda nem írják ki, de most már láttom!
Különben köszönöm!
:( -
utáljuk együtt a defenzív olasz focit :D -
#267 neeeem fogok állandó kommentárt írni. arra ott a zindex :) -
Ramza #266 Szép volt, el kell ismerni. -
#265 Valaki kommentálni, úgy mint a nagyok! Tehát hogy is volt? -
#264 Góóól!!!
Yeah -
#263 Marmint a gollovessel. -
#262 7. perc, Vieri berobbant. 1-0 -
#261 Nem szaroztak sokaig... ;-))) -
#260 Már kezdik az ecuk, én megmondtam! -
#259 cannavarot beborították, mint moszkvát a hóesés... tiszta sárgalap, de csak szabadrúgás. -
#258 bazzzzzzzzzz -
#257 itthon vagyok -
#256 meg is látszik a döntő résztvevőin :) -
#255 Csak ugy, mint a braziloknak. -
#254 hol dolgoztok ti, keravillban?