2364
Világbajnok: Brazília
  • Efreet
    olaszok szokásukhoz híven befalazták magukat, föleg így, hogy az elején sikerült egy nyugodtabb elönyhöz jutniuk. ha ki X-elik a másik két meccset, már továbbjutottak. remélem nem így lesz.
  • FREAK
    egy biztos, az olaszoknak most is bérelt helyük van a dobogón
  • FREAK
    helyes, hogy nem volt kérdőjel, ez nem kérdés :))))))))))
  • FREAK
    ja, hogy miért nézel meg valamit élőben

én azt mondtam, hogy a rúdugró vb bővel elég olvasva vagy rádióban, azért kevesen ülnek le a tv elé, hogy végigbambulják

• Efreet
    vége. pfff...
  • Coine
    hát elég szar volt, köszönhetően mind2 csapatnak...
  • Ramza
    Gratulálok azoknak, akik az olaszokra "tettek", meglátjuk mire lesz ez elég a horvátok és a mexikóiak ellen.
  • Ramza
    Ez volt a téma? :)
  • Efreet
    "a 90. perc az Ecuadoriaké"... az a baj, hogy ezzel együtt a 90böl kb 5 az övék :( gyengus meccsre sikerült.
  • Coine
    ennek be kellett volna esnie...
  • Efreet
    véééééééégre 1 szép ecu helyzet :) bemehetett volna...
  • FREAK
    mivel ez volt a téma, feltételeztem, hogy erről beszéltél, de úgy látszik offoltál egy jó nagyot :D
  • Ramza
    ???
    Mutasd meg _egy_ olyan mondatomat, amiben látványosabbnak ("vizuálisan nagyobb élménynek") ítéltem a rúdugrást a focinál.
  • Efreet
    olasz srác fübe harapott :) a szó eredeti értelmében :))
  • FREAK
    eddig erről volt szó, nem?
  • Efreet
    hát nem.
  • Coine
    NA EZ nem volt sárga lap !
  • Efreet
    sajnálom :(

olaszok a félpályán nem engedik át az ecu támadásokat.. rengeteg szabálytalanság van, soksok hosszabbítás lesz.
  • Coine
    szorozd meg kettővel, amennyire gondolsz...
  • Efreet
    nincs még vége, 30. perc van... csak egyelöre hacsak az olaszok nem találnak még1-et, akkor nem nagyon lesz több gól.

Coine: hány bal lábbal keltél ma fel? nagyon vacak a hangulatod, ennyire belekötni mindenbe nem szoktál :(
  • Ramza
    Munkahelyen nem szokták jobban megfizetni az embereket, hogy dolgozzanak? :)))
    (persze ez egyéni szoc probléma, úgyhogy ebbe nem is megyek bele :)

Aktív focizás: itt most valóban nem feltétlenül a "profi" szintről van szó :( De ebbe se menjünk bele, bizonyára csak az általam ifistként látogatott csapatokban volt olyan magas a hozzáértés-szint :(
  • Coine
    nem értem miért dícsérik agyon Del Pierot, annyi, de annyi helyzetet kihagy, mint senki más.
    amúgy télleg röhejesek a 160 centis japók más nemzet színeiben...
  • Efreet
    biatlon rulz :) azt tényleg nagyon szeressem :)))

azért nemsemmi a japán és a koreai banda... olyan elánnal tudnak szurkolni számukra tökismeretlen csapatoknak :) jó nézni öket :))

DelPiero a pályán...
  • Coine
    munkahelyen nem szoktak dolgozni az emberek ? pont

aktív focizás : itt most nem (feltétlenül a) "profi" szintről van szó
  • Ramza
    Mutasd meg azt a mondatomat, amiből ezt vetted le :)
  • FREAK
    vége???? kooool, az olaszok akkor letudták a gólokat a csoportmeccsekre, jöhet a 2 darab nullnull :))))
  • VinylToy #347
    Azt néztem kitippelt 2:0-át, de úgy néz ki most senkinek nem jött össze, de Efreet a jós!
  • FREAK
    baze be ne meséld már nekem, hogy vizuálisan nagyobb élmény egy rúdugró vb mint egy focimeccs! :)))

miért nem rögtön a távgyaloglás vagy a biatlon?? siet, fexik, siet, fexik.........
  • Ramza
    Már megbocsáss, de nem mindenki ül otthon a seggén, hogy nézhesse a meccset... és ha már munkahelyen kell végigkeseregni az egész vb-t, akkor hadd döntse már el mindenki maga, hogy milyen módon teszi ezt.
    Amúgy nem emlékszem, hogy valaki is szakértőként állította volna be magát. Még az sem, aki nem csak kétévenként néz focit, de mindegy. A másik az, hogy fociztam elég sokat éveken keresztül, és az a véleményem, hogy aki egyáltalán nem focizik, az semmivel sem kevésbé szakértő, sőt... ha focizol, akkor neked is tudnod kell, hogy a játékosok többségének értelmi szintje kb. olyan magasságokban büntet, amivel néha összefüggő, értelmes gondolatokat is nehéz mondattá összefűzni. Szóval ne tegyük már szakértővé az összes játékost!
  • Coine
    hát sajnos a meccs télleg gyenge.
  • Efreet
    Coine: nem szakértö vagyok. nézö. amúgy meg azért is megy annyira itt a pofázás, mert ez a meccs kb ennyit ér. sajnos.
    amúgy itt IS? hol még?
  • VinylToy #342
    Azért csak izgulok tovább, mert hisz oly izgis lehet-e mérkőzés!
  • Efreet
    van... ha a messzi rálövöldözés sikerül, akkor beszaladhat az ecu kapuba mégegy, de a másik oldalról nem hiszem... gyengucik szegények, az olasz védelem meg... hááááát.. sok kellene ahoz, hogy találjanak akár 1 gólt is, az meg kevés.
  • VinylToy #340
    szakkommentár:

Nem akarom Ecuadort Szaúd-Arábiához hasonlítani, de ők is simán x-elnének a magyar válogatottal.

Ez is jó!
  • Coine
    miért kell itt is vicces fiúnak lenni ? inkább nézzétek a meccset.
    amúgy, aki 2 évente néz focit és 1általán nem focizik az nekem ne legyen szakértő...
  • VinylToy #338
    A meccs milyen? Van még benne gól lehetősége, vagy mindenki mehet haza!
  • Efreet
    "szakkommentár:
    Emlékezzünk meg Roberto Baggioról is, aki nem lehet a csapattal sajnos, pedig mindent megtett, hogy Trapattoni elvigye magával. Most valószín?leg egy üveg whiskyvel a kezében izgul egy nagyképerny?s tv el?tt. Keep walkin' Roby."
    rulez :)
    olaszok próbálkoznak 20+ méteres rálövöldözéssel, eléggé gyakorlómeccs-hangulat van...
  • Ramza
    A "ha nem is focizol" logikai összefüggést én sem értem.

Amúgy ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy Efreet sok mindent csinált, de a "focit" nem fikázta. Ne emeljük már ki a hozzászólást a szövegkörnyezetből és ne értsünk már szándékosan minden poént félre...
  • Efreet
    olaszok nekiálltak vadászni a kapu feletti kamerára.. 2 percen belül 2X löttek rá, plusz szerencsétlen ecu-s kapust is lerúgták.
  • Ramza
    Na megálj! :)
    Addig vissza sem jövök, amíg valami TF-es tankönyvet nem találok illusztrációkkal :)

Amúgy persze, hogy nem a mozdulatsorok száma dönt, csak a "mindegyik egyforma" szúrt szemet. Mert azt sokmindenre lehet mondani, erre pont nem.