2364
Világbajnok: Brazília
-
#2311 németek vesztettek!!!!
És sikerült egy ilyet csináltatnom...nick képet!!!Jee -
#2310 na latod ezt tudom -
#2309 Akkor kik a legjobbak? Mert a haveri körömből 10 emberből 9 lemerte volna fogadni,hogy az Argentínok lesznek a világbajnokok...Erre tessék... -
#2307 te viszont 1 jósrác vagy, az már innen láccik -
#2306 jajj!! Azért ne becsüld már így le! Azt cselez le, akit csak akar!! Az elődöntő és a döntő győzelem is neki köszönhető!! -
#2305 jah -
#2304 persze, a magyarok a legjobbak...:-) -
#2303 jókjók de nem a legjobbak -
#2302 azért jók a brazílok! ezt nem lehet tagadni! -
#2301 szerencsén is nagyban mulott -
#2300 azért mégsicsak megnyerték a VB-t:-) -
#2299 de hiába van sok jó játékos ha nemtudnak összjátékot produkálni -
#2298 Ennyi király játékossal nem is csoda,hogy megnyerték....Rivaldo,Ronaldo,Ronaldinho,Roberto Carlos...Életveszélyesek...És bár Ronaldo a kedvencem,azért Ronaldinho sem egyszerű...Ha csak a szabadrugását nézzük... -
#2297 szal, szerintem az egész csapat meccse volt!
és ezt akkor is el kell ismernem, ha a németeknek szurkoltam! -
#2296 Ronaldonak csak az a dolga, hogy ott legyen a jó helyen, a jó időben, és, hogy jót passzoljanak neki! -
#2295 De komolyan nem értem, hogy miért nem hagyták fenn? Ez az Ő meccse volt! -
#2294 lehet mert ő az isten :)
(bár nemhinném) -
#2293 NYERTEK A BRAZILOK! Jeeee! Ronaldo az Isten! Csak miért hozták le az utolsó percekbe?? -
#2292 igaz , enek nemtom mi értelme volt Goodwill... -
#2291 jo nagy faszsagot mondtal hallod-e? jo nagy fasz vagy. -
#2290 nyálas brazilok nyertek...bár szarok rá...nemvagyok vmi nagy fociőrölt -
#2289 azt honnan szűrted le, hogy itt nácik vannak? -
#2288 jaaaaaaa! én azt hittem a fociról van szó!!!!!! bocs!:-) -
#2287 nincs itt egy náci se, csak te -
#2286 most leszedni? miért, mittomén te milyen logót szeretnél. feltölteni meg a bejelentkezés gomb alatti felhasználói infóknál van. -
#2285 nácik: Haza! -
#2284 a www.fifaworldcup.com-ot már próbáltad? ott van egy-pár kép. -
#2283 hát igen! minden jónak vége lesz egyszer! most megint várhatunk két évet (Eb) mire újra lesz foci! -
#2282 honnan lehet képeket szedni???:(
Mondjon vki egy címet plíz és másik kérdés,hogy a saját fórumba is működne-e... -
#2281 Azt utálom a vb-kben hogy mindíg vége van és az olyan rossz, hiányozni fog a hangulat a jó játék meg minden, na de majd a BL csak arra még várni kell. -
#2280 Igen, igen, igen győzött a szép játék és a vége milyen szép volt ez feledteti a sok csalódást és hibát amit a bírók okoztak. Élejenek a Brazilok, 4 év mulva meg mi :) -
#2279 bocs,hogy beleszólok,de eléggé új nekem ez a fórum és kérdésem az lenne,hogy honnan lehet ilyen képeket letölteni a nevekhez :)
előre is köszi... ;o] -
#2278 Hm, 10 perccek ezelőtt csak ennyit akartam beírni : :-(
De a vége nagyon szép volt, ez élmény a javából.. ez a foci!
-
OPM #2277 gartula a braziloknak...
De csakazértis: ES GIBT NUR EIN RUDI VÖLLER!!!!!!!! :) HAJRÁ NÉMETEK!! -
#2276 Bizony nyertek a Brazzillok:)))))))))))
Jol tették...... -
#2275 brazilok nyertek :((( -
#2274 hát azt hittem hogy a német fog nyerni de csak azért mert mindenki a braziloknak drukkolt.. de kircsi inkább a brazlikok mint a németek..amugy nekem tök 8 a foci mert kurvára nem érdekel... -
#2273 és ez így van rendjén... -
teknős #2272 ezt megérdemelték...
a brazilok -
#2271 útállom denilsont !!!