2364
Világbajnok: Brazília
  • Coine
    jaja :D
    ekte német drukker
  • Efreet
    legalább tudnád leírni :)
  • Punker
    Deutsland über alles
  • ipszilon
    naná, hogy USA! elverték a portugálokat!:-)
  • Coine
    nem eshetne ki mind2 ? :D
  • Coine
    remélem a németek móraesre tanítják a hamburgerzabálókat....már csak mexikó miatt is :(
  • Hangianix
    Hat, mivel Dikki nemet drukker, nem kerdeses. Hajra USA! :D
  • Efreet
    kettes kérdés: Németország-USA? :)
  • Laalee
    foci száksz

brazilok nyernek!
  • Hangianix
    Mondjuk az elso felidoben legyen az az eredmeny, mint az Angol-Dan-on, a masodikban, pedig, mit a Brazil-Belgiumon. Tehat 3:2 a vegere az angliusoknak.
  • Efreet
    holnap angol-brazil? nagyon remélem szép meccs lesz, mindkét csapat tud nagyon látványosan játszani. inkább izzadtságszagú lesz sajnos :(
  • Hangianix
    Ki gondolta volna, hogy Torokorszag es Szenegal kozul az egyik ott lesz a 4 kozott. Tenyleg, ugye most nem olyan lesz, mint 94-ben, amikor lejatszottak a bronzmeccset, de mindegyik megkapta az ermet.
  • Hangianix
    Valami tipp? Ohaj-sohaj a holnapi es a szombarti meccsekre?
  • Z
    Én már alig várom, hogy memóriát nyomassanak az emberekbe, és akkor isten leszek!!! Nem kell rohatt könyvek felett görnyedni...és akkor a beseggelősök kora végre leáldozik!!! a Cyberware lesz a legnagyobb újítás a számítógépek megjelenése óta!!!

Efreet!! Ha tudsz valamit, akkor szólj nekem kérlek, mert mennék én is kísérleti patkánynak!! :DDD
  • Efreet
    elég cyberpunk vagyok, hogyha lehetne jelentkezni kísérleti implantokra, én megpróbálkoznék velük. legyen az szem, kar, láb, akármi...

a jeladó nem segít semmit a játékosokon, a játékvezetés fair-ségét segíti elö.
  • FREAK
    tudthatod, hogy a cyberkultúra is erre épül..... :)))

na jó, csak ez az apró kis implant, aztán semmi több.......... na jó, upgrade is jöhet, ha már használom..... hmmmm, nem is gáz, mit lehet még beszerelni???

10 év, és célzólézer lesz a csatárok fején
  • Efreet
    marhanagy cyber minden cipöben elhelyezni 1-1 pici jeladót :)) (meg a labdában mondjuk 4et, hogy a pontos helyzet meghatározható legyen... gólvonal-szempontból fontos lehet)
  • Efreet
    igazán nagy technikai villogás nincs itt a vb-n... pár extra kamera, ami együtt tud haladni a labdával meg ilyesmi, de a téliolimpián pl jóval nagyobbat domborítottak a számítógépes háttérrel... (bár azért itt se semmi a gyeptologatós stadion :D )
  • FREAK
    cyber rulez :D
  • Hangianix
    Ja igen, most miert nincs olyan hoterkep meg ilyen okossagok, mint a 98-as vb-n? Nem mondom, hogy olyan fontos, de erdekessegnek jo volt.
  • Hangianix
    En nem sirtam, hogy keves a gol. :D Es egy uj generacionak kellene felnoni, amire kinevelnek a jateksoskbol a lest. Efreet-nel van a pont, az a helyzetjelzos otlet kiru. :D
  • Laalee
    hat asszem igy en is neznem a meccseket :D
  • FREAK
    bazeg, ti sírtok, hogy kevés a gól........... les nélkül lenne 2x ennyi

már ez se jó??? és hülyeséget írtál, les nélkül sokkal fontosabb lenne a jó védelem, így most elég, ha jól lépnek előre.....
  • Efreet
    lehet olyan sportot is csinálni, csak már nem foci lenne a neve :) leginkább az tenne jót, ha minden játékoson és a labdán is lenne helyzetjelzö, ez egyértelmüvé tenné a les létét vagy nemlétét, és a számítógépet (mint talán a leginkább függetlenné tehetö döntésforrást) be kellene venni a bírói munkába. vannak kamerák, vannak mozgásérzékelök... meg lehetne oldani (profi meccseken legalábbis, mert nem lenne olcsó mulatság)
  • Hangianix
    Es akkor egy jatekos mindig ott allna a 11-s pont es az 5-s kozott es mondjuk az eredmeny az a vizilabdahoz hasonlitana. Abbol nem kerek. :D
  • FREAK
    nagyon helyes, a szabályok suxosak

a lest pl. el kéne törölni, és akkor lenne elég gól, az olaszok is nyugodtan védekezhetnének
  • Efreet
    javaslatokat mindig lehet benyújtani, aztán a FIFA majd mérlegeli... a kamerásbíró már úgynézki bevezetödik... meg volt ötlet már a 2 pályabíróra (térfelenként - rohangálás ellen), az esetleges 11-esek meccs elötti lerúgására, a hosszabbítások átalakítására...
  • Hangianix
    Tehat elvileg 4 ev alatt jutottak el ide. De ami nem tetszik, hogy ne probaljanak ugy csinalni, mintha ok talaltak volna ki a sportagat. Az akkori modositasi javaslatok (nem 100%ig lesz pontos): Nagyobb kapu, a palyat osszak harmadokra, vagy negyedekre ill. volt valami a kez hasznalataval kapcsolatban is.
  • Hangianix
    1994-ben mar a 16 koze jutottak, a brazilok 1 gollal vertek meg oket. A kovetkezo vb-n 0 ponttal estek ki. Nekik konnyebb ott lenni egy vb-n, mert a csoportjukbol mondhatni Mexiko (eddig legalabbis) volt a biztos tovabbjuto, a maradek ket helyert, meg nem volt tul nagy harc. Csakhogy, ami igazan veszelyes egy amcsi hegemoniaban az az, hogy mar a 94-es vb utan is probaltak a szabalyokon modositani.
  • FREAK
    mit tudni?? 8 év alatt ide jutni nem szar...
  • Laalee
    szegeny olaszok :D
  • Hangianix
    Ha eyg tv-nel dolgoznek, akkor megcsinalnam az erotikus verziojat a dolognak. Olyan anyagbol lenne a ruha, mint amibol a kepeken a "focista holgyeknek" a topjuk van. Sot, minden sportnak csinalnek egy ilyet. Biztos meglenne az 52 adas / ev. :D
  • Efreet
    nincs. legalábbis nem olimpiai sportág :)
  • Hangianix
    Jo, a ferfi verziot (szerintem nincs) biztos nem neznem meg. :D
  • Efreet
    szinkronúszásban ritka a bunyó... viszont kétségtelenül ritka szép sport.
  • Hangianix
    Akkor mar inkabb a szinkronuszast. En nem rendelkezek valami tul nagy szeperzekkel, de el kell ismernem, hogy egy szepen megkoreografalt szinkronuszo szam, az valami elkepesztoen gyonyoru.
  • Morfi
    Ennyi erővel nézzed a női vizilabdát ;>
  • Efreet
    Hangianix: nincs ilyen lehetöség. csak moderátorok tudnak ilyet.
  • Hangianix
    Marmint, ha golt lo, ez kimaradt.
    Efreet - olyan jog nincs az sg-n, hogy a sajat uzenetemet tudjam szerkeszteni? Mas forumokon lattam ilyet.
  • Hangianix
    Oszinte leszek, azert neztem meg 1-2 meccset anno, mert tudtam, hogy az USA egyik GOLEROS jatekosa, neha ugy unnepel, hogy leszedi a trikojat. Na es soxor nincs rajta melltarto.
    :DDD