Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
:o))))))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

FREAK
ááááááááááááájjjj, ez fájt.......

tudod, mint a General Motors egy albán bicikligyárhoz..........

Riszpekk

Oké, végülis már én is keverem a fogalmakat a hozzászólásaimban, és nem akarok következetlen maradni. Szóval olasz focitudás van, létezik, csak éppen nem tudják használni. Olyan, mint amikor a remetének 30 centis dákója van.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hangianix
Mint ahogy Maldini is...

Maldini-nek szebb búcsú is kijárt volna. Hierro is lép a vb után a válogatottból. Egyiké se semmi pályafutás. Wazz, de király lett volna egy (2002-es 😊) spanyol-olasz már csak emiatt is.

www.armed-assault.hu

FREAK
Dessailly 6-8 éve volt nagy név..........

Riszpekk

Hangianix
Es egy dolgot el kell fogadni az amator szepfiukkal kapcsolatban. OK HAJTANAK!

FREAK
nyerjék, de innentõl kezdve az egész elveszti a komolyságát, mert akármilyen jöttment banda vébét nyerhet

szerintem inkább az a kérdés, hogy a nagyok közül, kinek lesz újabb gyõzelme

és a brazilok lassan kifogynak a potenciális ellenfelekbõl....

Riszpekk

Hangianix
Na, abban megegyezunk, hogy az olaszok tudnak focizni. DE, a kezdobol 10 jatekosuk az olasz bajnoksagban jatszik, ahol tobbnyire ugyanezt a stilust nyomjak. Ehhez szoktak hozza. Azt azonban nem ertem, miert mondta Trap, hogy 4-5 formaciot gyakoroltak be es ezt barmikor tudjak valtani. Miert nem valtottak?

Mondjuk az kiváncsi rá, aki meg is nézi a mweccseket, esetleg egy kicsit ért is hozzá, nem csak a név alapján szurkol egy csapatnak, stb.

Ha a sárga amatõrök vagy a fekete szépfiúk játszanak a legjobban, akkor nyerjék õk a vb-t.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Borzasztó volt a hasonlat, Freak 😞
Épp ez a lényeg, hogy Brazíliának Olaszországgal szemben nem csak neve van, hanem jelen pillanatban is rendelkezik focitudással.

Ja a hozzáállás tényleg ilyen, de az olasz bajnokságban csak van példa másfajta taktikára is. Nem is voltam boldog Trapattoni kinevezésétõl.

www.armed-assault.hu

Hangianix
Tehat Zidane vagy Desailly az mulo divat? Mondjuk foleg az utobbira nem tudom ezt elfogadni.

FREAK
játékosok?? Lizarazu, ennyi. A többi csak múló divat, tehetség nélkül (ez persze az olaszokra is vonatkozik, Maldini az egyetlen név)

Riszpekk

FREAK
érdekes, engem pont innentõl nem érdekel.... ki a szar kíváncsi rá, hogy a történelem legnevetségesebb vébéjén valami sárga amatõrök vagy valami fekete szépfiúk nyernek?

Riszpekk

Hangianix
Nézd már meg a játékosok névsorát. Játékerõrõl beszélek, nem formáról.

Hangianix
Erre 3 jutott el eddig, sõt 4 a csoportjából is kiesett.

FREAK
Franciaország, gratulálok....... Akkor már inkább Dél Korea

Riszpekk

Hangianix
Épp ez a jó, hogy nem számít a név, milyen unalmas lenne, ha mindig azok lennének a 8 között.

Hangianix
Ha ténylegesen a játékerejüket nézzük és nem a formájukat, a 8 közé a következõ csapatoknak kellett volna jutni (nem abc és nem is erõsorrend): Argentína, Franciaország, Anglia, Portugália, Brazília, Olaszország, Spanyolország. Kamerun.

FREAK
maga a tény

Délkora kiveri az olasz válogatottat

Érted, AZ OLASZ VÁLOGATOTTAT DÉL-KOREA!!! Már kimondva is vicces, belegondolva meg egyenesen szomorú.... Fõleg, ha alapja is van. Ilyen alapon remélem, Szenegál meg kiveri a brazilokat, ha már semmit sem számít a név....

Riszpekk

"nem kellett volna visszafognia a gól után védekezõ felfogásba"

Az olaszok ezt játsszák 20 éve. Ezért ellengyógyszertáros csapat nekem. Tudom hogy jó focisták, de hányok a hozzáállásuktól, hogy egy rúgott gól után szépen be kell állni betonvédelemre.

Hangianix
Kötelezõ program:
Negyeddöntõ
Anglia - Brazília
június 21., péntek, 08:30

Szvsz messze nem jobb csapat korea, de az olaszokat az ajnározott meg ultrakedvelt edzõjüknek nem kellett volna visszafognia a gól után védekezõ felfogásba. Emiatt megérdemli mondjuk a vereséget.

www.armed-assault.hu

nem a bíró volt a fõgáz, hanem a partjelzõ ott a végén

www.armed-assault.hu

Hangianix
Az origo olasz parti volt:
103. perc: Tottit buktatják a büntetõterületen belül - tizenegyes helyett sárga lapot kapott színészkedésért, s mivel már volt neki egy, az ecuadori bíró kiállította a római támadót.

Az nem volt 11-es. Mondjuk elsimerem, nem is szineszkedett. Tehat egyszeru kirugasnak kellett volna jonnie.

Amúgy pont erre az érvelésre mondtam már ezerszer, hogy nem tartom trúl jó dolognak, hogy az olaszok kb. 20 éve a nevükbõl élnek...

Nem értem mi a gond. Ha este majd szépen megnézed ismétlésben a meccset, akkor láthatod, hogy a jobb csapat jutott tovább. Akkor mi a baj?

Hangianix
Egyebkent ecuadori volt a biro. A 2:0 utan mit vartak, kinek fog kedvezni.

FREAK
na, örülhettek az így már végképp színvonalas nagy csapatokból álló mezõnynek....

foci=vicc (kb. 4 éve)

amúgy meg már csak szenegál világkupagyõzelme vidíthat fel 😞

Riszpekk

Hangianix
En akkor is az angoloknak szurkolok. Nem is tudom lattam-e, valaha is spanyol-angol meccset.

magus
milyen meccsek voltak ma?1kor keltem egyiket átaliudtam a másikat átwar3aztam. pliz mondjátok el

Ne feledd, hogy a brazil az a csapat, ami nincs kettejünk tetszési metszetében 😊

Hangianix
Latod bejott a hajra olaszok. Nxt time akkor hajra brazilok. 😄

Biztos elfogult vagyok, de én végignéztem, és annyira egyértelmû részrehajlást nem éreztem. De lehet, hogy tényleg elfogult vagyok, és nem tudok objektívan értékelni 😊

Hangianix
Nem bunda volt, csak reszrehajlo jatekvezetes. Szerintem a mentalitasuktol tavol all.

Dikkma
pflol?
Coine
hogy meg volt bundázva

Hangianix
MIt mondott, ugy 10 perce nincs tv :-( ?

Lteebee
Így jár, aki fecskét eszik!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Hangianix
Na mondjuk jogosan fognak anyazni az olaszok, de nem tudnak mit csinalni. Freak, latod az a biztos dobogo eluszott a biron.

VAN IGAZSÁG!!!

Nem akarok gecizni, de pontosan ennyit ér az olasz foci.

Coine
Csapó te is elmehetsz a büdös qrva életbe a gyanusítgatásokkal !

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :😞(((((((
wazz, klónozni kéne Puhlt meg a top1 partjelzõt. Erre engedélyezném.

www.armed-assault.hu

Efreet
igenigenigeeeeen 😊))))

azúrok haza 😊)) (ellendrukk)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHZHAHHAHAHAAHHHHHHHAAAAAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHAHA

2-1
2-1

mehettek haza tésztát zabálni !

Efreet
GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hangianix
Hehe. A 4. goljuk amit nem adtak meg.

www.armed-assault.hu